Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr cze 10, 2026 12:52 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: Pt lis 27, 2009 10:28 am 

Dowidze:) No ale dziecmi nie jestesmy zeby sie obrazac nawzajem.hmm. Sadze ze jestes bardziej doswiadczonym modelarzem i ze umiesz pomoc. Wczoraj tak dumajac nad moim modelem wpadlem na pomysl zeby ciegna zalozyc na krzyz. U mnie gaz do gory idzie w strone przedniego dyfra. Wiec jak bym ciegna ulozyl na krzyz ( to od gazu bedzie ciut wyzej niz to od chamulca) to dodajac gazu zwalnial by sie chamulec....Natomiast chamujac na nadajniku przepustnica w siniku praktycznie by sie zamykala.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pt lis 27, 2009 1:51 pm 

uważaj tylko bo nie wiem czy model będzie hamował jak zwolnisz chamulec.

Robert

PostNapisane: Pt lis 27, 2009 2:07 pm 

Dlaczego tak myslisz? Wstawie zdjecie jak to wyglada jak skoncze. Jak ktos ma jakies uwagi to niech sie podzieli:)

PostNapisane: Pt lis 27, 2009 10:26 pm 

miniaczek napisał(a):
Dowidze:) No ale dziecmi nie jestesmy zeby sie obrazac nawzajem.hmm. Sadze ze jestes bardziej doswiadczonym modelarzem i ze umiesz pomoc. Wczoraj tak dumajac nad moim modelem wpadlem na pomysl zeby ciegna zalozyc na krzyz. U mnie gaz do gory idzie w strone przedniego dyfra. Wiec jak bym ciegna ulozyl na krzyz ( to od gazu bedzie ciut wyzej niz to od chamulca) to dodajac gazu zwalnial by sie chamulec....Natomiast chamujac na nadajniku przepustnica w siniku praktycznie by sie zamykala.

Jasne ze sie nie obraze, jak napisales dziecmi nie jestesmy, ale naprawde nie wiem czego tu nie ruzmiesz.
Ja jak zaczynalem swoja przygode to nie pytalem jak ustawic to czy tamto tylko wlaczylem nadajnik i odbiornik na "sucho" i sprawdzalem wszystko po kolei jak chodzi. Naprawde jest ciezko wytlumaczyc cos piszac, lepiej jest jak sie czlowiek spotka i wytlumaczy, wiec moze poszukaj kogos w poblizu swojej miejscowosci i spotkaj sie z nim i ci wszystko wytlumaczy.
Jesli nie to moge podac ci moj numer tel i ci wytlumacze.
No juz lepiej sie nie da - (chyba sie nie da)

x2 crt

Kupie Jammin x2 crt w dobrej cenie, samo podwozie.
GG: 4743873

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2