Jak zwykle u Darka na torze zawody oceniam bardzo pozytywnie. Przede wszystkim podoba mi się zawsze panująca przyjacielska atmosfera której z moich obserwacji brakuje właśnie na imprezach cyklu EMP. Do tego dość kameralna otoczka samego toru z namiotem i grilem, drzewkami owocowymi za siatką, dostępem do prądu, kompresorem i wodą, pisałem już o tym wcześniej więc nie ma sensu się powtarzać.
Karczek i szaszłyki bomba, nawet na dniach kultury beskidzkiej nie dawali takich

, jadłem zarówno w sobotę jak i niedzielę. Co do noclegu w
"hotelu NIKON" - nie polecam, bród, smród i ubustwo wczesnych lat PRL-u, ten adres nie powinien znajdować się liście miejsc noclegowych w informatorze o zawodach !!!
Dziękuje organizatorowi za wspaniałe nagrody, moja córka chodzi w plecakach do szkoły a torbę już zajęła żona - zmieścił się laptop

Przepraszam za hałas i przekleństwa na podeście ale komplikacje w trakcie finału MT były dla mnie dużym przeżyciem - można było wyjść z siebie. W przyszłym roku spróbuję namówić córę na udział w choć jednej eliminacji, może się uda, jest starsza od Iwo Czarneckiego którego podziwialiśmy na podjum - ehhh pięknie zaczynać przygodę mając dopiero kilka wiosen

, klasa E-10 też odpowiednia na początek przygody dzieciaka z rc.
Miejmy nadzieję że los będzie łaskawy dla Waszego całego przedsięwzięcia i w przyszłym sezonie znów na torze Modelcars rozpocznie się cykl zawodów z udziałem modeli nitro jak i przybywających szybko modeli elektrycznych. Nie trudno zauważyć że dziś stanowią one liczną grupę na zawodach a jeszcze w ubiegłym roku występowały sporadycznie. Trzeba by było jeszcze tylko jakoś podzielić grupę bagusów i MT bo narazie są one puszczane w jednej jako E8 a przecież wiadomo że Flux ma duży problem z Vorzą a właściwie nie ma żadnych szans - no chyba że jesteś KOZAK i przerobisz sobie to podwozie na płytę
POZDRAWIAM i DO ZOBACZENIA W PRZYSZŁYM ROKU
Więcej nabazgrałem tu:
http://rcauto.feen.pl/viewtopic.php?p=3531#3531