Ale jakiej prostej? Poruszyliście wiele innych tematów. A żaden z was nie był na torze o którym rozmawiacie

Marek, sorry, ale to jak sponosring wpływa na to czym startujesz to wiesz. Poza tym tutaj mówimy o tych konkretnych zawodach Proxima Cup, gdzie TO TY wypowiedziałeś się o źle dobranych przez zawodników przełożeniach i naszej nieznajomości tematu z uwagi na mały staż. My uważamy że i czasy i przełożenia były całkiem ok a ty poprostu nie znasz naszego sprzętu ani toru.
Poza tym odpisałem że opieramy się na danych i poradach producenta oraz zawodników z tego sprzętu korzystających. Oraz własnych doświadczeniach na danym torze i nie tylko. Wiesz, to ciągłe przypominanie stażu nie jest potrzebne, wiemy że długo w tym niektórzy siedzą, ale sam musisz przyznać, że długość stażu nie zawsze musi iść w parze ze wzrostem wiedzy i doświadczenia i nie musimy w to ślepo wierzyć. Zwłaszcza że wy, "starzy wyjadacze" od razu zakładacie że nasz poziom wiedzy początkujących jest równy prawie 0. A rok temu to NIMH był dla was najlepszą technologią.
Co do przekładania teorii na praktykę, nie narzekam jak na razie, uważam że jako początkujący już mieszczę się w miarę normalnych czasach i miejscach. Wyniki moje są takie sobie, ale akurat mi 5 w Spec na drugich zawodach PC na których sie pokazałem więcej niż wystarcza.
I software w reglu mam taki jak chciałem, jak na razie to jest coraz więcej GM/CS u nas na zawodach a nie mniej. Ale to pewnie zły kierunek.
I nie mieszajcie wiedzy technicznej i palców na kierownicy. To są 2 różne sprawy.