Do dużych plusów, dodałbym,
+najlepsze nagłośnienie z jakim miałem do tej pory do czynienia na hali, było słychać wyrażnie w całej hali nawet na podeście.
+kawa i herbata
+bardzo dobrze przeprowadzone starty w finałach, było parę słusznych powtórzeń, rozciągnięcie stawki utemperowało mistrzów pierwszego zakrętu.
+tor wymagający, i dość duży.
+depozyt
+zagraniczni goście
+Nagrody, puchary i dyplomy (trofea rozdano wg zasad rywalizacji do MP, bardziej mi to pasuje niż eksperymenty w stylu nagrody dla najlepszych w B czy C, podkreślam jest to tyko moja opinia.)
+Byli prawie wszyscy liczący się zawodnicy.
Minusiki
-drewaniane kątowniki, są do przyjęcia ale nie w formie mobilno szlabanowej, czasami tor odbiegał od oryginału, że niektórzy wybierali wariant jazdy przez stop&go bo właściwy tor przegradzał szlaban. W jednym biegu widziałem 3 urwane zawieszania (łącznie z połamaną płytą) co było efektem bliskich spotkań z przesuniętymi kątownikami.
-szkoda że nie było wcześniej treningów ale i tak treningi są rzadkością na naszych torach
-stare AMB,
(powinno się ustalić że na zawodach rangi MP stosuje się nowszy i pewniejszy sprzęt, który daje możliwośc korzystania z wygody prywatnej pchełki)
-Nie było mistrzyni TS
-Smutek pustej widowni
Mój osobisty ranking:
Lubawa
BC, Kłodzko
Lublin, Nowy Targ, Poznań