Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj



Teraz jest Wt sie 20, 2019 11:14 am

Teraz jest Wt sie 20, 2019 11:14 am




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 
Autor
 Tytuł: CIEKAWE ?????
PostNapisane: Pt sty 16, 2004 1:49 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt paź 17, 2003 7:00 pm
Posty: 28
Witam mam pytanie odnośnie zawodów chcę startować w konkuręcji ET-10 2WD S czy z modelem Road Runner II z silnikiem Speed 500 Race i pakietem GP 2400 opłaca mi się wogule stawiać na starcie??


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 16, 2004 3:49 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 27, 2003 2:01 pm
Posty: 2331
Lokalizacja: ------->Warszawa<------- Auto: Tamiya TA04Pro
Ja powiem tylko tyle że silnik musi być 540 i ma mieć 12 zwoi

_________________
Olgierd Krupiński - Tamiya TA04 Pro


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 16, 2004 4:00 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz gru 25, 2003 11:13 pm
Posty: 949
Lokalizacja: Murowana Goślina - Wielkopolska
Olo napisał(a):
Ja powiem tylko tyle że silnik musi być 540 i ma mieć 12 zwoi


Ludzie jakie 540 i 12 zwoi wszystko Tobie sie pokręciło to jest klasa standard i spokojnie możesz na tym wózku startować ztakim motorem i pakietem 2400

_________________
HWD


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 16, 2004 4:02 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 27, 2003 2:01 pm
Posty: 2331
Lokalizacja: ------->Warszawa<------- Auto: Tamiya TA04Pro
Upss faktycznie :oops: źle przeczytałem

_________________
Olgierd Krupiński - Tamiya TA04 Pro


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 16, 2004 4:42 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt paź 17, 2003 7:00 pm
Posty: 28
dzięki ludzie kamień spad mi z serca ja zresztom i tak nadal mam silnik RS 540 HS dopiero sobie 500 kupie ale troche pużniej może pszed zawodami


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 16, 2004 8:42 pm 
Offline
Raflee
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 19, 2003 9:45 pm
Posty: 3693
Lokalizacja: Z daleka- Mielec Auto: 4 do sprzedania - priv :)
kup sobie speed 500 race e - on ma jeszcze wiecej obrotow od zwyklego race ... Jak bedziesz jezdzil w 2wds t osie mzoe spotkamy :]


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 16, 2004 8:56 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt paź 17, 2003 7:00 pm
Posty: 28
speed 500 race e gdzie takie coś dostać i poile jeśli ma więcej obrotów to spewnościom się spszyda a ty jaki masz model??


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 16, 2004 9:43 pm 
Offline
Raflee
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 19, 2003 9:45 pm
Posty: 3693
Lokalizacja: Z daleka- Mielec Auto: 4 do sprzedania - priv :)
ten silnik ma 22 tys jak dobrze pamietam, a nie chce mi sie pudelka szukac :) Ja mam grupnera radicatora II i mam model prtzygotowany do tej kalst i ten silnik. Ja kupilem u rojny i w ww-model 9napisz maila to napsiza ,czy maja bo w sklepach u nich nie ma... kosztuje okolo 75 zl


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 16, 2004 10:15 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt paź 17, 2003 7:00 pm
Posty: 28
mugbyś jeszcze ras napisać jaka jest ta strona bo jakoś ci gziwnie wyszło


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pt sty 16, 2004 11:50 pm 
Offline
Raflee
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 19, 2003 9:45 pm
Posty: 3693
Lokalizacja: Z daleka- Mielec Auto: 4 do sprzedania - priv :)
www.ww-model.pl , www.rojna.com.pl (pisz na maile)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 17, 2004 11:11 am 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Cz lis 27, 2003 12:53 pm
Posty: 4236
Lokalizacja: Kraków
..::Wolf::.. napisał(a):
speed 500 race e gdzie takie coś dostać i poile jeśli ma więcej obrotów to spewnościom się spszyda a ty jaki masz model??


Pewnie beda mieli w sklepie modelarskim pod Hala targowa , ajkies silniki tam widziałem

_________________
Pozdrawiam
AE TEAM


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 17, 2004 11:20 am 
Offline

Dołączył(a): Cz paź 30, 2003 1:44 pm
Posty: 1437
Lokalizacja: Tychy
A czy na silniku 20T Photon Duratrax mógłbym startować w tej klasie?

_________________
http://www.dizzypaint.pl - CUSTOM PAINTING

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 17, 2004 12:49 pm 
Offline
Raflee
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Wt sie 19, 2003 9:45 pm
Posty: 3693
Lokalizacja: Z daleka- Mielec Auto: 4 do sprzedania - priv :)
Nie w tej klasie tylko nierozbieralne


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 13 ] 

Teraz jest Wt sie 20, 2019 11:14 am


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL