Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj



Teraz jest Wt sie 20, 2019 11:12 am

Teraz jest Wt sie 20, 2019 11:12 am




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
Autor
PostNapisane: Pn mar 01, 2004 10:32 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt paź 17, 2003 7:00 pm
Posty: 28
Witam mam silnik speed 500 race e i model academy road runner 2 i silnik jest za duży pszeszkadza ta metalowa osłona na kturej jest naklejka czy mogę ją zdjąć


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 01, 2004 11:10 pm 
Offline
!!-kYOsho puRe teN-!!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn lis 17, 2003 11:49 am
Posty: 976
masz jakies fotki silnika?

_________________
Post ten napisałem, aby nabić licznik.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn mar 01, 2004 11:29 pm 
Offline

Dołączył(a): Pt paź 17, 2003 7:00 pm
Posty: 28
Tak mam. http://www.sklep.planty.pl/rojna/index. ... &p3=0&p4=0


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Wt mar 02, 2004 10:15 am 
Offline
!!-kYOsho puRe teN-!!
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn lis 17, 2003 11:49 am
Posty: 976
jak do tego nic nie jest oprzymontowane to mozesz ale do silnika wtedy bedzie wszystko wlatywac....musisz go czyms zaslonic...

_________________
Post ten napisałem, aby nabić licznik.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 

Teraz jest Wt sie 20, 2019 11:12 am


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL