To jak już będziesz miał porównanie, to powiedz na jakiej konfiguracji najlepiej Ci się jeździ i na jakiej najmniej się silnik męczy (chodzi mi o zębatkę, silnik i pakiety). Może coś od Ciebie odgapie

Dla obserwujących temat dodam, że jeździłem dziś swoim MTA4 (okazało się że się regiel nie spalił tylko zresetował) na 4s, zębatce 14t, silnik 1900kv, regiel ograniczony do 80% mocy, przyśpieszenie ustawione na małe i kąt wyprzedzenia na bardzo mały, żeby się silnik nie grzał. Mimo to przyśpiszenie ma dość dobre, puki co dla mnie wystarczające, prędkość maksymalną ma chyba taką samą jak był spalinowy, choć nie wiem do końca, bo przy około 60-70km/h dalej się rozpędzał ale na tyle powoli, że nie starczało miejsca

Niestety cooging, mam nadzieje, że mniejsza zębatka 10t lub 9 da sobie z tym rade (moc dałbym w tedy na 100% i może kąt wyprzedzenia ciut większy), jednak zdecydowałem się na ich kupno. Silnik się powoli grzał, ale to dla tego, że jeszcze nie zrobiłem podpięcia do wentylatorka do tych 4s, na razie da się go podpiąć tylko pod te 6s. Jedyne ale mam do wytrzymałości zębatki... Zdjęcia słabej jakości przez złe oświetlenie ale widać to co z zębatki zostało (w brew pozorom jeszcze jej trochę zostało. Na kilka minut jazdy

) :
https://picasaweb.google.com/118149084053604003134/ResztkiZebatkiZMTA4Puki co zdecydowałem się jeździć tylko na 4s. 6s spróbuje podpiąć na zębatce 9t, lub jak sobie bym dozbierał do nowego silnika (co szybko nie nastąpi)