Paweł Kielemoniuk napisał(a):
Dobre ale gdzie ja w tym wszystkim???

Hehe no widzisz, filmików mam 4, ale jest takie male ale. Tam gdzie się najwięcej działo czyli na reszcie filmów jest taka mała usterka. Po starcie jest ok, przed duzą hopką gdzie było troche błotka kamerka dostawała błotkiem w oko i dalej widać nie wiele:/ Fakt mój błąd bo mogłem te kamere nie mocować za kołem:) następne bedą lepsze:)
Tadek napisał(a):
Dobrze jest, coś tam widać
Planujecie jakiś wypad w następny tydzień (ma być trochę zimniej niż w ten weekend, jakieś 16 stopni), wtedy będę miał w pełni sprawny model.
Jeżeli tak, to od razu radzę zainwestować w jakąś ochronę głowy, kask, czy coś innego.
To będzie mój drugi raz na torze, a mam combo Tekin'a pod maską, jednym słowem model będzie wszędzie
Pozdr!
PS:
Kamerę możesz przyczepić na jakieś średnio giętkiej blaszce.
Będzie trzęsło, ale jakby to powiedzieć, bardziej płynnie, nie będzie tak szybko szarpać kamerą, więc i obraz będzie mniej rozmazany

Tadku, lotke mam sztywną. kamerka była na pół przylepionym rzepie który w koło sie odlepiał;) To był pierwszy bląd, drugi był taki że zle te kamere zamocowalem bo z kół caly syf lecial do obiektywu. 3 to już nie mój błąd że kamerka jest made in china i niestety ale nie ma za dobrych wlaściwości i nie nagrywa płynnie co powoduje ze obraz się rozmazuje:/ Do tego YT oczywiście pogorszyło jakość o 50%, bo konwersja do MP4 film w oryginale waży 468Mb .AVI bo jest w HD. Cóż kiedyś tam się człowiek dorobi jakiegoś dobrego sprzętu to bedziem filmować jakościowo:) Jak na razie muszę naprawic serwo które mi ***** przed wejsciem na tor:/ Dobrze że Paweł poratował savoxem. Zobacze czy da się naprawić tego hiteca mojego bo szkoda serwa za 4 stówy.