Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt cze 05, 2026 10:52 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 218 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna strona
Autor
PostNapisane: Cz gru 03, 2009 10:58 am 

Michał Woszczek napisał(a):

Sezon asfaltowy to najbliższy możliwy termin Last Minute. Zgadzasz się?

Szanuję i rozumiem Twoje zdanie, ale swoją opinię już wyraziłem i jestem za wykorzystaniem nadarzajacej się okazji teraz.
Ciekaw jestem jak ostatecznie rozsądzi większość...

Michał Woszczek napisał(a):

Pewnie właśnie dlatego w grudniowym numerze "Modelarza" ukaże się mój ósmy artykuł...

Gratuluję!

No team!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 12:02 pm 

Abram ja na temat matki Lutyńskiego nic nie pisałem to i on niech nie wciąga mojego syna.
PW też do niego nie pisałem,ale widże,że Ty Swoimi odebranymi się chwalisz.
Zacytuj je publicznie ,po co się męczysz i rozsyłasz pokątnie...

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 12:11 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
Abram ja na temat matki Lutyńskiego nic nie pisałem to i on niech nie wciąga mojego syna.

Ale napisałeś na mój temat i adriana ;) proste, zabolało co ? ze ktoś jednak też jest ciekaw wyników Filipa, które jakie są takie są ;)

Jak poleciłeś naukę od tej Pani (zresztą sympatyczna osoba) to ja polecam naukę od Denisa F. i Pawła Ż. ;) patrząc na wyniki z Obornik:
http://www.osm-rc.pl/wyniki/hala0910/onroad/1el/bbk.php
http://www.osm-rc.pl/wyniki/hala0910/on ... 7r1res.htm
http://www.osm-rc.pl/wyniki/hala0910/on ... 7r2res.htm
http://www.osm-rc.pl/wyniki/hala0910/on ... 7r3res.htm

żadna rewelacja ;)

Wyników z GP Kłodzka w specu nie wyciągnę, tak samo jak z ETS/Warszawa, marzec, tak chyba też byliście po naukę?
Nawet nie poczekaliście na dyplomy z tego co pamiętam, wstyd czy co?

Teraz zawyżyłem poziom wypowiedzi do Twojego, pojechałem po bandzie, wywaliłem personalnie.
Kto z kim przestaje takim się staje :( cóż zrobić, dobrze, że chociaż po niemiecku nie umiem ...

m.

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 12:30 pm 

Michał Abramowicz napisał(a):
Teraz zawyżyłem poziom wypowiedzi do Twojego, pojechałem po bandzie, wywaliłem personalnie.
Kto z kim przestaje takim się staje :( cóż zrobić, dobrze, że chociaż po niemiecku nie umiem ...

m.

Faktycznie "zawyżyłeś" i z tej "góry" nasr....łeś na wszystkich kolegów modelarzy niżej w klasyfikacji - naprawdę Michał osiągnąłeś szczyt !!! Ja Ci już gratuluję, pozostali pewnie to też w ten czy inny sposób zrobią - no chyba, że ucieszą się jak to Zarembie w "pięty" poszło :(

MEGAŻENUJĄCE PRZEDSTAWIENIE !!!

KYOSHOblog

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 12:36 pm 

No tak tu mi dowaliłeś,nie zdawałem sobie sprawy z tego jak Filip wypada blado przy Was.Chylę czoło.
Ale mogłeś się przyłożyć i przytoczyć więcej przykładów z prawie 8 letniej kariery Filipa.A tak zrobiłeś po łebkach.
Mam nadzieję,że chociaż taki poziom już wkrótce osiągniesz bo rokujesz duże nadzieje.

P.s.Paweł Żelazo zawsze był wzorcem dla Filipa i jest nim do dzisiaj.Cieszę się,że Filip obracał i obraca się między ludżmi diametralnie różniącymi się od takich ciosanych siekierką jak Ty i koleś Lutyński.

Ostatnio edytowano Cz gru 03, 2009 12:51 pm przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 12:47 pm 

Lesławie, chcieliśmy tylko sprawdzić twoją reakcję na to co się powie na temat Filipa, jak widać, wszystko jest
do przewidzenia. Filip nie wypada blado, dużo jeździ, i mam tutaj dla niego szacunek za umiejętności.

Ale zupełny brak szacunku mam już do Ojca Filipa czyli do Ciebie Lesławie.
Pamiętaj, że kij ma dwa końce, ty dowalisz nam, my dowalim tobie, chociaż w pyskówkach jesteś niezwyciężony, w
chamskich wypowiedziach również.

Dla mnie Z.L. możesz wypisywać co Tobie żywnie się podoba, lecisz mi koło koła.

m.

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 12:52 pm 

Adam Różycki napisał(a):
Michał Abramowicz napisał(a):

m.

Faktycznie "zawyżyłeś" i z tej "góry" nasr....łeś na wszystkich kolegów modelarzy niżej w klasyfikacji - naprawdę Michał osiągnąłeś szczyt !!! Ja Ci już gratuluję, pozostali pewnie to też w ten czy inny sposób zrobią - no chyba, że ucieszą się jak to Zarembie w "pięty" poszło :(

MEGAŻENUJĄCE PRZEDSTAWIENIE !!!

Kolego Adamie,

przypominam Tobie, że to mi Z L pojechał 1, spuściłem na to zasłonę milczenia, ale jak ten typ jedzie ciągle po mnie,
to Tobie to nie przeszkadza, a mnie zagotowało. Do tej pory nikomu nie wypominałem wyników,
każdy oponent na torze ma u mnie 100% szacunu i rispektu niezależnie od umiejętności. Na podeście w Pab wybuchłem
do młodego człowieka, ale potem go przeprosiłem już na spokojnie.

Przypominam również, że o zawyżeniu, nasra... na kolegów prymat trzyma Z.L., patrz połajanka na Arturze za jego "wyłamanie" się
i wyjazd na ostatnią imprezę do Pacanowa.

Zresztą, Z L to twój Kolega (pewnie taki lepszy) i masz prawo go bronić.

m.

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 12:54 pm 

Lesławie,

być może zrobiłem to po łebkach, przywołałem tylko ostatnią imprezę, jako i ty uczyniłeś.

Z mej strony eot, kładę koło na to co piszesz i myślisz o mej osobie.
Jednakże zważaj na słowa, dobieraj ładniejsze zwroty, ciosać siekierką możesz drewna do kominka.

m.

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 12:56 pm 

A może sprawdzimy reakcję Twoją na temat członka Twojej rodziny np.żony,matki,ojca,osoby która jest bogu ducha winna tej dyskusji.
Jeszcze bardziej to dowodzi,że jesteś palantem,któremu brak argumentów.
P.s.Pinokio też był z drewna....
Czy jest szansa przywołać Twoją imprezę na której wypadłeś lepiej?

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 1:08 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
A może sprawdzimy reakcję Twoją na temat członka Twojej rodziny np.żony,matki,ojca,osoby która jest bogu ducha winna tej dyskusji.
Jeszcze bardziej to dowodzi,że jesteś palantem,któremu brak argumentów.
P.s.Pinokio też był z drewna....
Czy jest szansa przywołać Twoją imprezę na której wypadłeś lepiej?

Eh Zaremba Zaremba,

brak mi słów, ale pozwalam ci pojechać dalej po mej rodzinie, oni nie akceptują mego hobby.

Przypominam, Tobie, że pojechałeś mi od wyników w E12 w Pab. Chciałeś błysnąć i wyszło ;) to co zawsze czyli nic ;)

Pisz pisz na tym forum, i tak większość ludzi która to czyta ma Ciebie za tego na p* czym mnie uraczyłeś parę linijek wyżej ;)

Tak jest szansa, 1 raz w życiu na lokalnej imprezce wklepałem lepszemu, rcliga, czerwcowa pora, wklepany to był Karol M,
musiałem się napocić i przyłożyć do tego, żeby lepszemu wklepać na torze.

Tobie mogę wklepać, piwo w barze, zacznij jeździć na torze, zaczniem pokazywać który ma większego na torze.

Teraz pokazujesz, że ciągle musisz mieć zdanie ostatnie ;) na które oczywiście czekam ;-) z niecierpliwością ;)
A i czekam na tę super kontrrewolucję moralną z DŚ ;)

m.

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 1:14 pm 

Lesław, a moja czy Abrama rodzina to też zawodnicy? Ty krytyukujesz zawodników, my też. Uważaj, rzucałeś "low balls" do wszysktich, dostałeś dwie takie same, wkurzasz się i chcesz jeszcze niżej próbować? Nie ma problemu, ja tam nie zamierzam jak większość podśmiechiwać się tylko na zawodach z Twojej Zarembyzacji rzeczywistości, piszę wprost i do Ciebie. Wprawdzie już niedługo, bo nudą zawiewa, ale jeszcze chwilę mogę odrobinę uwagi Twojej osobie poświęcić :) Tylko proszę cię, poza inwektywami dostarcz innej rozrywki ;)
Może jednak nie masz nic przeciwko i kończymy te wycieczki raz na zawsze i skupiamy sie na tematach w któych piszemy? Pax między chrześcijany?

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 1:26 pm 

Panie Michale prosze nie mieszac regionu do tej dyskusji jezeli nie trawisz Lesława i jego Kolegów to Twoja sprawa ,ale region ,co Ci
zawinił :D

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 1:35 pm 

Region nie winowat :) Region ładny jest. I ludzie też spoko. :)

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 2:51 pm 

No to jeśli pakt chrześcijański to odwołam się do niego.
Namawiacie do łamania pewnych zasad,które powinny być respektowane w krajach cywilizowanych.
W dyskusji najwięcej głosu zabierają :
Lutyński-zero doświadczenia w zawodach rangi MP,jak się przyznał małe doświadczenie no i warunek,a może szantaż,
Abramowicz któremu żona już nie długo założy łańcuch na nogę i przypnie do kaloryfera,a jedynymi pakietami jakie będzie oglądać ,będą pakiety Pampersów.Też znikome doświadczenie w startach MP.Mistrz prostej.Raz pokonał Karola M.,ale kto to?
Adam Smuk zawodnik środka,który raz jest raz go nie ma,który nie respektuje przepisów a domaga się kultury od innych.Pewnie też nie wiedział ,że o akumulatory pomiędzy zawodami trzeba dbać i szuka rozwiązań wygodniejszych.
KiT człowiek omnibus w obrębie własnych ścian.Świat kończy mu się chyba na sklepie z piwem do którego chadza spacerem,bo dalej to czatują krwiopijcy imperialistyczni,żerujący na Nas Polaczkach.Zwolennik hasła "Polak-Chińczyk dwa kolesie,już listonosz paczkę niesie...".Kolejna aktywna osoba,która przepisy ma gdzieś.
Piotr Niedżwiecki.Za Swój cel stawia zaistnienie w środowisku.Do dzisiaj pewnie przechowuje nagrania z Nowego Targu kiedy to nagrywał przemówienie swojego guru na telefon.Sędzia klasy trzeciej z nadania na pamiętnych zawodach w Poznaniu.Bez kursu,po układach.Po tym fakcie proceder ten ukrócono na CKM na wniosek sędziów zasędziałych...Człowiek-polityk podobny do Korwina Mike.Niby polityk,ale śmieszny.Byle co powie,żeby zwrócić uwagę.Podejmował już kilka prób zaistnienia jednak żadnej sprawy nie dokończył.Zaangażowany rodzinnie tyle,że własnego syna nie potrafił przekonać do modelarstwa.Zero doświadczenia za wyjątkiem odsłuchiwanych nagrań.Inicjaror głosowania i zbierania głosów na Swojego meila.A lubi usuwać te nie po myśli.
No i Przemuś Morawski.Gość z pretensjami do Wszystkich organizatorów mieszkających poza Pabianicami.Chcący wszystko skupić wokół siebie.Człowiek,który słowa przepraszam nie potrafi powiedzieć nawet do Swoich krajan (zawody w Kłodzku kiedy to doprowadził Jacka O.do plucia na tor,Zawody w Warszawie kiedy to połamał lutownicę)Być może człowiek ogromnych kompleksów,ale równocześnie handlarzyk z żyłką cwaniaczka,który pewne zasady ma gdzieś.Chyba raz jechał na zawodach MP.Co by nie napisał to jego tekst zawiera pewną mądrość,reklamę z pominięciem przyzwoitości.
Takie osoby są najaktywniejsze w mieszaniu i łamaniu podstawowych zasad umowy społecznej jakim jest prawo.Domagają się zmian przeprowadzonych w niecywilizowany sposób.
Czy łamanie prawa to po chrześcijańsku. Adrianie.Mam nadzieję,że przywołanie chrześcijaństwa nie wiązało się ze zdjęciem moherowego berecika i odczuciem fal z Torunia.
Sprawa zasilania była podjęta dawno.Nikt wtedy nie mógł zabłysnąć,bo żródło sugestii było umocowane na dolnym Śląsku.
Za sprawą ustaleń na EFRA sprawa zasilania stała się jednoznaczna i niepodważalna.
I jeśli jesteśmy członkami EFRA to powinniśmy respektować te przepisy.Ale jeśli nie potrafiliśmy się dogadać w prawidłowym terminie to teraz
musimy znaleźć rozwiązanie demokratyczne.Najpierw ktoś powinien zebrać i zdefiniować to co chcemy wprowadzić.zapoznać ludzi z tymi propozycjami i zaproponować datę .Może to być data zawarta w przepisach EFRA.I jeśli ona wypada w trakcie sezonu to może zostać poddana dyskusji osób zainteresowanych,a więc tych które zdecydowały się startować w ramach MP.Wg.przepisów osoby te powinny mieć wykupioną licencję.
Taka jest moja wizja demokracji.Nie róbmy wiochy i podwórka z tego na co wydajemy pieniądze i co traktujemy poważnie.No i nie ulegajmy pieniaczom nie związanym z e sportem jakim jest Modelarstwo Samochodowe.

Ostatnio edytowano Cz gru 03, 2009 3:06 pm przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 1 raz

PostNapisane: Cz gru 03, 2009 2:57 pm 

Panie i Panowie.
Krew człowieka może zalać!!!
Dostałem linka do tematu LiXX mailem od Piotra Niedżwiedzkiego. Myślę: poczytam, czegoś się dowiem o akusach i przepisach.
A tu co?
O LiXX może z 20% postów, a reszta to błocko, które trzeba widłami odrzucać, bo czymś mniejszym się nie da - tyle tego jest :-(.
Miejcie w poszanowaniu czas innych.
Siedzę, czytam, i nie mogę znaleźć klucza, jak ominąć rzeczy, które mnie nie dotyczą.

I przyszła mi do głowy taka myśl:

Każdy, mający zamiar komuś personalnie przywalić, na początku swojej wypowiedzi wstawia (na czerwono, boldem i wersalikami) słowo BAGNO, BŁOCKO lub BYDŁO.
Wszyscy, których nie interesują osobiste wojenki, pomijają taki post, skupiając się na merytorycznej zawartości wątku. Pozwoli to zaoszczędzić wielu czytającym sporo czasu.

Można też po prostu powstrzymać się od takich wypowiedzi, ale boję się, że wymagam za wiele ;-).

Jacek

RC SMOKI KRAKÓW

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 218 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 15  Następna strona