Gabber napisał(a):
Wiesz, ja będę wystawiał swój model na aukcji i będzie on wysyłany ze Szczecina, a za 2 tygodnie reszta rzeczy będzie wysłana z Warszawy,daje do myślenia?
Dla mnie to moze byc wyslane i z Chin,pytanie tylko czy paczka dotrze a jak dotrze to czy rzeczywiscie z tym co jest opisane.
W aukcji pisze ze po 8 litrach,nie katowany i nie startowal w zawodach,a jego stan i dodatkowe wyposazenie mowial z gola co innego.
Poza tym jezeli to ta sama osoba sprzedawala ten sam model rok temu rowniez na allegro (mozna znalezc aukcje w archiwum aukcji w googlach) z tym samym wyposazeniem i z tymi samymi dodatkami to nie wydaje mi sie aby ktos tak zapalony jak ten sprzedawca (po 8 litrach) nie uzywal w ogole tego modelu przez rok.Wiec cos tu jest nie tak.
Sa na allegro tacy co zamieszczaja piekne zdjecia,ktore zrobili po wyjeciu modelu z pudelka,ale auktualny stan modelu (zuzytego juz) pokazuja na jednym marnym zdjeciu opisujac malo uzywany,jak nowy
Kupilem juz jeden na allepazerne,mial byc doinwestowany,nie startowac w zawodach i tylko po 2 litrach,od goscia z tego forum,a prawda byla inna,o czym napisze w odpowiednim dziale