Cześc. Jak pewnie zauważyłeś Carbon na allegro jest o 300zł droższy od tego z conrada

. Ten trzeci ze sklepu ma napęd 4wd, ale nie ma to większego wpływu na ogólną konstrukcję (dołożony dyfer oraz wały) Miałem i mam możliwość dotknięcia i przejechania się tym modelem zarówno 2wd oraz 4wd

Nie łódź się, że będzie on demonem prędkości, jeżeli zaczynasz przygodę z modelarstwem, chcesz coś głośnego, przyciągającego uwagę o przystępnych osiągach, a zarazem praktycznie bezobsługowym użytkowaniu to model będzie dobry. Natomiast ja już dobrałem się do baji 5b i na pewno bym się nie zamienił. Mimo, że mam silnik 26ccm , a carbon 30ccm bez problemu ten drugi wącha spaliny pierwszego. Co do tego pitbulla to nie mam pojęcia jak "to" się sprawuje. Po niedługim użytkowaniu możesz odczuć amortyzatory (mowa cały czas o reely), jest to wina uszczelek, które się zniekształcają to jest chyba najgorszy element jaki zauważyłem. Kolega i kuzyn mają ten sam problem (tylne amorki). Można sobie dorobić z innego materiału lub zamówić nowe. Więcej z tego co wiem nic nie robili.