kubala13 napisał(a):
Kurcze sorki, ale coś nie mogę edytować... Czy uważacie, że ta aukcja jest godna uwagi:
http://allegro.pl/item840929737_e_fires ... h_bcm.html
I prosiłbym o jakieś rozpisanie się co do części w tym zestawie :p np. czy ta bateria jest ok, czy silniczki mogą naprawdę wyciągnąć 100km/h? ( trochę duuużo ;p , żebym nie rozbił)
Z tego co czytałem, Yeah Racing robi bardzo dobre pakiety, lecz ten jest używany i jak z jego kondycją, nie wiadomo. Silniki dobre, ale 100km/h raczej nie wyciągną, ale prędkosć będzie na pewno wystarczająca:)
Generalnie oferta wydaj się być ciekawa, ciekawe do jakiej ceny dojdzie:)
Filip Paluszkiewicz napisał(a):
chodziło mi o to, że do fluxa potrzebujesz droższego pakietu i ładowarki, bo potrzebujesz baterie LiPol i do nich specjalna ładowarka (jak już wcześniej linki dał "festiwal modelarstwa" (za dobrą nówkę w sumie dasz około 400zł, za używkę to nie wiem, ale myślę, że o połowę taniej).
Teraz już nie opłaca się kupować pakietów NiMh, zresztą wychodzą drożej niż LiPo. Dobre LiPo kupisz w takiej samej cenie jak NiMh, a może jeszcze taniej, do tego potrzebujesz jeszcze ładowarki np. Turnigy Accucell 6 i wszystko. O wyższości LiPo nad NiMh już było bardzo dużo, więc rozpisywać się nie będę:)