Witam.
Od dawna przymierzam się do zakupu pierwszego elektryka na halę/tor.
Chcę żeby to był jakiś konkretny model, którym byłbym w stanie powalczyć w zawodach (myślałem o klasach E10TC Spec i modified).
Czytałem wiele for, przeglądałem opisy, recenzje i im więcej tego czytam, tym większy mam mętlik w głowie.
Myślałem żeby wybrać coś z tych modeli (kolejność nie jest przypadkowa, ułozyłem mniej więcej tak jak by mi pasowały modele) :
-
X-Ray T2 '07 (drogo ale solidnie

)
-
Tamiya TRF415 MSXX REEDY Race Edition (
-
Team Losi XXX-S (tutaj plusem jest już apka w zestawie, bardzo się skłaniam ku temu modelowi ale nie wiem jak z jakością i częściami) )
-
HB Cyclone (raczej S) (nie wiem za bardzo co myśleć o tym modelu)
-
Schumacher MI2 Carbon KIT (cena przystępna ale zapewne kosztem czegoś... ) a moze opłaca się dopłacić do Champion KITa ?
Proszę pomóżcie mi wybrać coś i się w końcu zdecydować na jakiś model spośród tutaj wymienionych bo mnie 2008 rok zastanie a ja dalej będę model wybierał, chyba że macie jakieś inne lepsze typy, to walcie śmiało, chętnie przeanalizuję.
Wiadomo że dostępność części w PL też jest ważna, choć sprowadzenie z US&A nie stanowi już zbytniego problemu ale jest czasochłonne.
Widziałem ze było juz kilka podobnych tematów ale może ludzie zdobyli jakieś nowe doświadczenia z tymi modelami i podzielą się nimi ze mną i innymi użytkownikami tego foruma.