dlnie patrze tutaj czytam fora "tutejsze" i sporo ludzi wymienia w savage silniki na axiale 28 i sa zadowleni, co do mocy LRP i slabego startu to nie wiem, moj sie przewraca na plecy na polowie gazu nie podjezdzajac nawet 30cm tylko z miejsca robi fikolka, co do ich mocy to hmmm zalezy jak kto mierzy

jak ja kupowalem swoj LRP to pisali ze mial 3.6 na dzis pisza ze ma 3.9 ten sam silnik ( wiem ze jest spec 3 ale o nim nie mowie) ale fakt faktem jest ze LRP jest jednym z najlepszych silnikow i dotego jest tani, wiem to nie tylko moja ocena ale takze ludzi ze sklepu ktorzy widzieli wiecej odemnie i wywalali oczy na widok mojego LRP w lst a widzieli duzo, takze mialem porownanie to mjoe do lst z mach 26, hellfire, tmaxxy z picco i osami, kilka savage orazr z buggy takze, jak masz do wyboru lrp ja bym bral nawet sie nie bede zastanawial, moim nastepnym silnikiem bedzie natepnt LRP a w ta sobote bede mial savage x wiec osobiscie je porownam, tyle odmnie