Cytuj:
Oglądałeś PSY? Wiesz jak kończy Olo?

A tak poważnie, przestań trollować!

Nie miałem okazji oglądać tego filmu

A tak ogólniej to trochę spokojniej podchodźmy do tematu bo dla założyciela tego tematu na prawdę nie było by źle wybrać coś z pokroju elektrycznych/spalinowych Stadium Truck'ów. Warto dyskutować na temat tych modeli a jako, że jest coraz więcej posiadaczy Stadium Truck'ów Pan 'Festiwal Modelarstwa' Dodał post w jednym z tematów na tym forum, że już niedługo będzie Miał dla Nas dobre informacje na temat powstania klasy dla tych modeli. Przecież w Stanach jest to nadal bardzo pokaźna klasa.
Przecież coś z pokroju HPI Firestorm, Traxxas Nitro Rustler 2.5R, Traxxas Jato 3.3, (ze zmianą wszystkich czterech opon na takie jak przykładowo w Firestormie lub Rustlerze.
Dodam, że żywioły dla Stadium Trucków które zapewnią ich użytkownikom największą frajdę z jazdy to przykładowo żużel, szuter, piach, asfalt też. (Konstrukcja jak w buggy 2wd tylko napęd spalinowy).
Podsumowując osobiście myślę, że będzie to przyszłościowa klasa w Polsce jeżeli już niedługo powstanie. A plany są poważne z tego co wiem i częściowo zostały zrealizowane. (Wiadomo, coś nowego, każdy będzie chciał spróbować nowej dawki emocji).
Pozdrawiam Serdecznie, spokojnej nocy