Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt cze 12, 2026 11:42 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
PostNapisane: Wt gru 29, 2009 9:01 pm 

Oglądałeś PSY? Wiesz jak kończy Olo? :wink:

A tak poważnie, przestań trollować! :? :?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Wt gru 29, 2009 10:08 pm 

Cytuj:
Oglądałeś PSY? Wiesz jak kończy Olo? :wink:

A tak poważnie, przestań trollować! :? :?

Nie miałem okazji oglądać tego filmu :) A tak ogólniej to trochę spokojniej podchodźmy do tematu bo dla założyciela tego tematu na prawdę nie było by źle wybrać coś z pokroju elektrycznych/spalinowych Stadium Truck'ów. Warto dyskutować na temat tych modeli a jako, że jest coraz więcej posiadaczy Stadium Truck'ów Pan 'Festiwal Modelarstwa' Dodał post w jednym z tematów na tym forum, że już niedługo będzie Miał dla Nas dobre informacje na temat powstania klasy dla tych modeli. Przecież w Stanach jest to nadal bardzo pokaźna klasa.

Przecież coś z pokroju HPI Firestorm, Traxxas Nitro Rustler 2.5R, Traxxas Jato 3.3, (ze zmianą wszystkich czterech opon na takie jak przykładowo w Firestormie lub Rustlerze.

Dodam, że żywioły dla Stadium Trucków które zapewnią ich użytkownikom największą frajdę z jazdy to przykładowo żużel, szuter, piach, asfalt też. (Konstrukcja jak w buggy 2wd tylko napęd spalinowy).

Podsumowując osobiście myślę, że będzie to przyszłościowa klasa w Polsce jeżeli już niedługo powstanie. A plany są poważne z tego co wiem i częściowo zostały zrealizowane. (Wiadomo, coś nowego, każdy będzie chciał spróbować nowej dawki emocji).

Pozdrawiam Serdecznie, spokojnej nocy ;)

PostNapisane: Wt gru 29, 2009 10:22 pm 

Życzę szczęścia. I mam nadzieję że klasa powstanie tylko nie w cyklu Mistrzostw Polski. Nie jest to klasa efrowska z tego co mi wiadomo i nie ma potrzeby wprowadzać ją na zawody. Ale jak tylko jakiś producent czy dealer coś takiego zrobi to tylko życzyć powodzenia! Idea ogólnie fajna.

Mammoth Racing Concepts - www.mammothrc.pl

lukasz7-92@tlen.pl
kom 607534977

PostNapisane: Wt gru 29, 2009 10:24 pm 

Cytuj:
Życzę szczęścia. I mam nadzieję że klasa powstanie tylko nie w cyklu Mistrzostw Polski. Nie jest to klasa efrowska z tego co mi wiadomo i nie ma potrzeby wprowadzać ją na zawody. Ale jak tylko jakiś producent czy dealer coś takiego zrobi to tylko życzyć powodzenia! Idea ogólnie fajna.

No fajna, fajna idea ;) Tylko Wiesz Łukasz ... Potrzebne są też duże chęci i zaangażowanie oraz chęć wykazania się ze strony posiadaczy tego typu modeli. Klasa sama do Nas nie przyjdzie ;)

PostNapisane: Wt gru 29, 2009 10:48 pm 

No tak. Więc tym bardziej życzę szczęścia. Nie mam nic do nowych klas puki nie są w cyklu MP. Ale to chyba duuuuży Offtop.

Mammoth Racing Concepts - www.mammothrc.pl

lukasz7-92@tlen.pl
kom 607534977

PostNapisane: Śr gru 30, 2009 9:26 am 

[quote="Lollo''] A tak ogólniej to trochę spokojniej podchodźmy do tematu ...[/quote]

Jestem spokojny. Tyle, że autor tematu już w pierwszym poście zaznaczyl, że interesuje go TYLKO 4WD.

Jeśli będę szukał samolotu, też polecisz mi Jato?

PostNapisane: Śr gru 30, 2009 10:31 am 

Witam,potrzebuje wsparcia.Planuje zakupic sobie Baja 5T spalinowke?
Ma ktos moze takie autko?
Jak to jest z częsciami?Czy sa dostepne w polsce i czy drogie?

PostNapisane: Śr gru 30, 2009 11:48 am 

tomy_29 napisał(a):

www.hpi.pl/sklep

PostNapisane: Śr gru 30, 2009 12:07 pm 

Cytuj:
Jestem spokojny. Tyle, że autor tematu już w pierwszym poście zaznaczyl, że interesuje go TYLKO 4WD.

Jeśli będę szukał samolotu, też polecisz mi Jato?

Nie. Chciałem wzbudzić zainteresowanie takimi modelami u Autora tematu. Bo są na prawdę ciekawe ;)

PostNapisane: Śr gru 30, 2009 1:39 pm 

tomy_29 napisał(a):
Witam,potrzebuje wsparcia.Planuje zakupic sobie Baja 5T spalinowke?
Ma ktos moze takie autko?

Poczytaj w dziale Petrol, jeśli będziesz miał pytania to zapraszam na gg lub napisz nowy temat :wink:

PostNapisane: Śr gru 30, 2009 11:47 pm 

Lollo napisałeś ze już miałeś kilka elektryków i 2 spalinówki coś nie wieże w te 2 spalinówki ponieważ nie wiedziałeś nawet co zrobić jak tłok się zablokował w górnym położeniu. Swoim Najlepszym Najukochańszym JATO 3,3:D . A nawet myślałeś ze silnik jest do wywalenia !
Ja się mało znam na modelarstwie a takie podstawy znam wiec nie wydaje mi się ze ty miałeś 2 spalinówki nie wiem po co kłamać
Nie chce się wymądrzać ale wkurza mnie to jak ktoś się udziela a g***o wie !! Lollo zostaw doradzanie i polecanie czegoś modelarzom z doświadczeniem . Bo ktoś może uważać twoją poradę za fachową . I uszkodzić swój model lub kupić jakieś g***o

pozdrawiam

http://picasaweb.google.pl/Marcin37225323423423423

Kontakt GG 119865

PostNapisane: Pt sty 01, 2010 1:25 pm 

Kurde ludzie... z tematu co polecacie zrobił się temat "Jato 3.3 jest super VS jato 3.3 nie jest super"

W sumie chwilowo doradzanie (przynajmniej mi) co wybrać niema sensu bo zdecydowałem się na Revo 3,3. Już do mnie leci używany model (było tanio to wziąłem - 700zł), zobaczę czy mi ten model się podoba jak tak to sobie kupie nowy, albo znajdę coś lepszego. Jato robi wrażenie na youtubie ale to nie to czego szukam. Na revo zdecydowałem się bo zafascynowało mnie zawieszenie i mam nadzieje że będzie OK. No może że ktoś ma niemiłe doświadczenia z Revo 3.3 to proszę napisać.

@Lollo w wielu wątkach czytałem jak zachwalasz Jato, to lekka przesada, zamiast kogoś zachęcić tak naprawdę zniechęcasz, bo każdy kto chociaż trochę myśli zastanowi się, że coś jest nie tak skoro tak wychwalasz ten model, jak byś był głównym importerem tego samochodziku ... Przez to Twoje opinie są mało wiarygodne - co potwierdza sporo osób na forum atakując cie za to. Wyhamuj trochę z postami jeśli się nie znasz bo kogoś wprowadzisz w błąd swoimi opiniami. Zamiast pisać dużo postów skup się nad ich jakością ponieważ parę z poprzednich Twoich postów było napisane tak, że nie wiadomo o co chodzi, otworzyłeś dwa nawiasy a żadnego nie zamknąłeś, a przecinki są ci obce - CHAOS (bez urazy)

1:10 E-revo Brushless
1:10 Revo 3.3 Devil
1:10 TT-01 Alu BL Sprzedane
1:14 Scania R620 Highline Sprzedane
1:10 W budowie, nadal - Man Kat 8x8
1:16 Traxxas Fiesta - Ken Block
1:10 Traxxas Spartan
FILMY - moje modele

PostNapisane: Pt sty 01, 2010 1:36 pm 

cichyp napisał(a):
@Lollo w wielu wątkach czytałem jak zachwalasz Jato, to lekka przesada, zamiast kogoś zachęcić tak naprawdę zniechęcasz, bo każdy kto chociaż trochę myśli zastanowi się, że coś jest nie tak skoro tak wychwalasz ten model, jak byś był głównym importerem tego samochodziku ... Przez to Twoje opinie są mało wiarygodne - co potwierdza sporo osób na forum atakując cie za to. Wyhamuj trochę z postami jeśli się nie znasz bo kogoś wprowadzisz w błąd swoimi opiniami. Zamiast pisać dużo postów skup się nad ich jakością ponieważ parę z poprzednich Twoich postów było napisane tak, że nie wiadomo o co chodzi, otworzyłeś dwa nawiasy a żadnego nie zamknąłeś, a przecinki są ci obce - CHAOS (bez urazy)

Widać po prostu, że Lollo bardzo lubi swój model:) a jego wypowiedzi trzeba brać z przymrużeniem oka :wink:
Z Revo będziesz pewnie bardzo zadowolony, chociaż do spalin wcale mnie nie ciągnie, to i o nich trochę się naczytałem i wiele osób go poleca:)
Cena bardzo ciekawa, 700zł za Revo to naprawdę bardzo dobra cena, ciekawe tylko, w jakim stanie dojdzie.
No ale na Nowy Rok życzę Ci, żebyś z nowego modelu był zadowolony, tak jak Lollo ze swojego Jato. No i wogle żeby fajnie śmigał :D

PostNapisane: So sty 02, 2010 4:47 pm 

Jeżeli Ktoś ma jakieś wątpliwości, to może zobaczyć moje Jato 3.3 tutaj:

Kod:
http://img689.imageshack.us/i/traxxasjato33.jpg/

Bo może sobie jeszcze ubzduracie, że ja go nie posiadam :D

PostNapisane: So sty 02, 2010 5:22 pm 

A skąd mamy wiedzieć, że to twój? Może wziąłeś to zdjęcie z neta :lol:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 70 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5  Następna strona