Gensior napisał(a):
czyli lepiej kupić najpierw elektryka i na nim nauczyć się obsługi silnika spalinowego?
kuuba13 - Gensior ma 100% racje w tym, co napisał. Zresztą napisałem to samo na początku tego tematu.
To po ilu modelach elektycznych ma sie już dostateczną wiedzę na temat silników nitro
Ja myśle, że głownie należy uświadomić przyszłego posiadacza nitro z kosztami, z tym związanymi, ograniczeniami, jesli chodzi o teren, miejsca, w których nim będziemy mogli pojeżdzić i ogólną kapryśnością silników nitro. To czy będzie to nasz pierwszy model, czy piąty w kolei po czterech elektrykach, jest bez róznicy.
kuuba13 napisał(a):
P.s. Nie sztuką jest zbesztanie kogoś , ale wytłumaczenie i poprawienie Jego błędów.
Chyba żartujesz. Pisać poprawna polszczyzną i budować poprawnie zdania, to ja mogę uczyć mojego 3 letniego syna. A jak ktoś się bierze za używanie komputera, internetu i pisze w ten sposób, to polecam wrócić do książek, a jak nie wrócić, to przynajmniej zacząć je czytać.
Widzisz kuuba, ja po prostu jestem na taki analfabetyzm uczulony i mimo tego, że nie byłem "chumanistą" jak napisał w innym wątku Stacek, to jak widzę posty w stylu "mikubka", odchodzi ode mnie ochota, na jakąkolwiek pomoc takiej osobie.