Parę miesięcy temu sam kupowałem Buggy - wybór padł na Cyclona D4 - model na półce wygląda fajnie jak jeździ jeszcze nie mam zielonego pojęcia

ponieważ kupiłem podwozie, potem planowałem zakupić BL za maks 500 zł stanęło na 700-miuset, potem jako że w tych modelach są Saddle Packi znalazłem pakiety Zippy Saddle Pack, niestety był dużooo za wysoki, kupiłem inny - pomijając fakt że z 5 razy musiałem kupowac śrubkę od dyfra ponieważ ją urywałem

- mam TEORETYCZNIE wszystko, chce uruchomić model serwo padło, a potem wyszedł jeszcze na jaw jeden problem - Apka a konkretniej BL Carbon i AM/FM nie chcą współpracować
A ile masz na wszystko razem? ja celował bym w B44 głownie dlatego że wchodzą tam Zippy a kosztują 3 razy mniej niż Jakiś dobry Saddle a wiadomo że na zawody odrazu nie będziesz się pchał

więc będziesz mógł poćwiczyć.
A co do regla i silnika mogę podzielić się moją wiedzą teretyczną nabytą poprzez rozmowy i forum, mianowicie, do Buggy silniki z przedziału 5000 - 7000 KV
parę osób odradzało mi kupno regli Novaka, kupiłem regiel GM'a ale muszę Cię ostrzec iż jest on strasznie duży

Acha i odsyłam do lektury mojego wątku - oile dobże pamiętam HB Cyclone D4 pomoc w wyboze regla - jakoś tak a konkretniej - HB Cyclone D4 jaki regiel i śilnik
jest to naprawdę skarbnica wieddzy

Pozdrawiam