krzysiek892 napisał(a):
Życząc Ci dobrego modelu na początek nie polecił bym Ci tego lightnga sam mam w domu i wiem jakie są z nim problemy w porównaniu z MGt co mam już kupe czasu lightning jest do bani .... Płyta podłogowa jest tak ..... że gnie sie jak byłaby zrobiona z ..?? plastiku ...
zaraz masz szarpak do wymiany i kupno start boxa co wiąże sie z kosztem około 200-300 zł serva są takie słabe że czekasz aż model skręci satelitki jak wiesz w dyfrach zaraz padają co niby wystarczy wymienic na te z wersji pro ale nic nie ma za darmo
może ktoś mi miec za złe że najeżdżam na ten model tak ale to nie jest mój pierwszy model .... i co nieco się dowiedziałem i żałuje że go wogule kupiłem już te mgt mnie dużo bardziej zadawala ...
Ale to jest twoja decyzja na co wydasz swoją kase
już lepszym wyborem byłoby kupno zwykłego mgt np z rojny po dostawie 1100 zł niecałe albo już kupic za 1300 z modele.sklep.pl
ja na twoim miejscu bym się zastanowił
powiem tak jest tak że każdy chwali to co ma jednak mam oba więc mam porównanie ... PoZdRo
Co do lajta to się zgadzam. Dyfry padają po 5 litrach

a szarpanka mi padła po 4 - 4,5 litra. Coś o tym wiem bo model właśnie leży rozłożony bo dyfry się zmęczyły. A jeżeli chcesz jeździc kolo domu to serva spokojnie stykną.
Pozdrawiam Marcin