Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 20, 2026 11:59 pm

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:14 pm 

jedna sprawa mnie zastanawia - dlaczego Ty piotrek mając prawie 900 postów nadal tkwisz w nowicjuszach ?? jest wielu forumowiczów z dorobkiem 30 postów chyba o czymś to świadczy ?
Moja opinia jest taka że jeśli ktoś zasługuje na Forumowicza to nim zostanie , jeden będzie potrzebował 20 postów żeby zdobyć zaufanie admina a z kolei kto inny forumowiczem nie zostanie nigdy.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:19 pm 

_Konrad_ napisał(a):
jedna sprawa mnie zastanawia - dlaczego Ty piotrek mając prawie 900 postów nadal tkwisz w nowicjuszach ?? jest wielu forumowiczów z dorobkiem 30 postów chyba o czymś to świadczy ?
Moja opinia jest taka że jeśli ktoś zasługuje na Forumowicza to nim zostanie , jeden będzie potrzebował 20 postów żeby zdobyć zaufanie admina a z kolei kto inny forumowiczem nie zostanie nigdy.

Piotrek juz forumowicza miał, ale go stracił.

ale w sumie Piotrek pobiles rekord co do ilosci napisanych postow jako nowicjusz :lol: :lol: :lol:

gg 2102790

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:23 pm 

Lokalizacja: Warszawa............ Auto: Yokomo MR4-TC Black Edition
_Konrad_ napisał(a):

Niektórzy mają 30 postów i sa Forumowiczmi dlatego bo gdy byla cala wielka zmiana na forum to kazdy ktory byl zarejestrowany jakis czas przed zmiana byl awansowany na forumowicza...

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:29 pm 

Piotr Krzyżanowski napisał(a):
_Konrad_ napisał(a):

ale w sumie Piotrek pobiles rekord co do ilosci napisanych postow jako nowicjusz :lol: :lol: :lol:

Hm.. rzeczywiscie..

Konrad ale to jest smieszne ze ktos siedzacy w tym niecale 1,5 roku nie moze miec forumowicza, ktos kto bawi sie spaliniakiem, elektrykiem i ma kilka modeli, ale nie!! To nie chodzi o tego cholernego F. Chodzi o mozliwosc pisana postow w innych dzialach bo na zawody sie wybieram, ale nie moge sie nic dowiedziec!. To nie jest smieszne? Moge miec nowicjusza napisanego, bo rzeczywiscie w tych sprawach jestem ZIELONY! Dzis dopiero udalo mi sie dokrecic kolo, a od ostatniego czasu nie wypada mi srubokret z reki. Mysle ze z takim doswiadczeniem spokojnie moge dostac F i byc dumnym z siebie. Co musze pojechac na ok 5 zawodow zeby miec mozliwosc?! Wszystko na sile i na pokaz?! Chcialbym sie tez dowiedziec cos od innych ale w innych miejscowach! Jak bede na wielu zawodach to dopiero udowodnie ze potrafie poprowadzic model? I wtedy bede mial forumowicza? Tak trzeba udowadniac? Dla mnie oczywiste jest ze osoba ktora posiada model, jezdzi nim od dluzszego czasu i siedzi na forum, powinna miec dostem to wiekszej ilosci for.
Teraz, kiedy juz potrafie dokrecic kolo jestem chyba lepsze od wielu forumowiczow, czy nie mam racji...?

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:32 pm 

Piotrek-krk napisał(a):
Sprawa indywidualna:

Cytuj:
a żeby ten dystans mieć, trzeba już jakiś czas się w to bawić
- a czy ja nie bawie sie w to wystarczajaco dlugo?

a więc jednak nie chodzi Ci o interes ogółu tylko o własną, małą "pieczeń"? dobrze, że wiemy na czym stoimy...

otóż kolego, miałeś już status forumowicza, ale okazało się, że niekoniecznie do niego dorosłeś i po paru wybrykach zostałeś cofnięty do Nowicjuszy.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:34 pm 

moim zdaniem piotrek w pełni zasługuje na forumowicza...

mocno zdziwiłem sie gdy usłyszałem, że jest nowicujeszem :roll:

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:36 pm 

Mialem racje - jak w szkole...

Hm. Napisalem ostatnio do Piotra Michalskiego co z F, jednak pozniej jakos sprawa sie rozmyla. Teraz tworca tematu przypomnial mi o tym.
Chyba nie zrozumiales o co mi chodzi... Nie wiem czy zauwazyles ale napisalem ze masz racje, bo masz, z tymi dowolnymi tematami itp. Jednak nie jestem nowicjuszem ktory co dopiero wszedl na forum i nie ma pojecia zupelnie.. Moze lepiej przez PM? Inaczej wtraci sie cale forum, a tego mi nie potrzeba!

Prosze nie pisac na PW ofert sprzedazy, wymian itd, gdyz nie jestem zainteresowany. Pozdrawiam.

The end.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:43 pm 

popieram wszystki. nie czytałem tego tematu ale łapie oco chodzi i jestem za tym żeby każdy miał dostęp do forum albo żeby było coś takiego że jeśli ja przekrocze np 100 postuw to moge być forumowiczem.

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:50 pm 

szatan3000 napisał(a):
popieram wszystki. nie czytałem tego tematu ale łapie oco chodzi i jestem za tym żeby każdy miał dostęp do forum albo żeby było coś takiego że jeśli ja przekrocze np 100 postuw to moge być forumowiczem.

Wtedy tacy jak Ty nabiją bez sensu 100 postów w 2 dni ...

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:51 pm 

Piotrek-krk napisał(a):
[
Hm.. rzeczywiscie..

Konrad ale to jest smieszne ze ktos siedzacy w tym niecale 1,5 roku nie moze miec forumowicza, ktos kto bawi sie spaliniakiem, elektrykiem i ma kilka modeli, ale nie!! To nie chodzi o tego cholernego F. Chodzi o mozliwosc pisana postow w innych dzialach bo na zawody sie wybieram, ale nie moge sie nic dowiedziec!. To nie jest smieszne? Moge miec nowicjusza napisanego, bo rzeczywiscie w tych sprawach jestem ZIELONY! Dzis dopiero udalo mi sie dokrecic kolo, a od ostatniego czasu nie wypada mi srubokret z reki. Mysle ze z takim doswiadczeniem spokojnie moge dostac F i byc dumnym z siebie. Co musze pojechac na ok 5 zawodow zeby miec mozliwosc?! Wszystko na sile i na pokaz?! Chcialbym sie tez dowiedziec cos od innych ale w innych miejscowach! Jak bede na wielu zawodach to dopiero udowodnie ze potrafie poprowadzic model? I wtedy bede mial forumowicza? Tak trzeba udowadniac? Dla mnie oczywiste jest ze osoba ktora posiada model, jezdzi nim od dluzszego czasu i siedzi na forum, powinna miec dostem to wiekszej ilosci for.
Teraz, kiedy juz potrafie dokrecic kolo jestem chyba lepsze od wielu forumowiczow, czy nie mam racji...?

Takimi wywodami tylko udowadniasz ze nie nalezy Ci sie F,a pojedzi sobie dwa razy na zawody wtedy dostaniesz Z i bedziesz mogl pisac w dzialach dla zawodnikow (ojej az strach sie bac co wtedy sie stanie).

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:51 pm 

szatan3000 napisał(a):

nie chodzi o ilosc, ale o jakosc.

gg 2102790

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:52 pm 

Nostra napisał(a):
moim zdaniem piotrek w pełni zasługuje na forumowicza...

mocno zdziwiłem sie gdy usłyszałem, że jest nowicujeszem :roll:

no, skoro z całym swoim 2-tygodniowym doświadczeniem na forum dajesz piotrkowi rekomendację to chyba nie będę mógł odmówić :lol: :lol: :lol:

szatan3000 napisał(a):

problem w tym, że w tym temacie nie można się zgadzać ze wszystkimi. ja jednak radziłbym Ci przeczytać ten temat dogłębnie - wtedy może "załapiesz o co chodzi". skoro nie "łapiesz" lub nie czytasz - moim zdaniem status Nowicjusza jest wszystkim, co możemy Ci zaoferować na tym forum...

Jakub Mazur napisał(a):
Takimi wywodami tylko udowadniasz ze nie nalezy Ci sie F,a pojedzi sobie dwa razy na zawody wtedy dostaniesz Z i bedziesz mogl pisac w dzialach dla zawodnikow (ojej az strach sie bac co wtedy sie stanie).

na szczęście status Z również nie jest dożywotni :wink:

Ostatnio edytowano Wt kwi 04, 2006 8:56 pm przez Rafał Piesio, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 8:55 pm 

A ja jestem przeciw, nawet jak będziesz na 15 zawodach a poziomem pisania o RC przypomnisz się tak jak kiedyś to robiłeś to nawet statusu forumowicza a tymbardziej zawodnika nie dostaniesz i nie wymagaj tego od innych. Póki co było dobrze z Tobą no ale znowu masz wielki żal do tego że nie jesteś forumowiczem ale to już tylko twój osobisty problem :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt kwi 04, 2006 9:40 pm 

ja jestem zdecydowanie na nie! Nowicjusze maja dostęp do naprawde wielu forów, jezeli na nich sie wykażą wystarczajacą wiedzą i powagą - moga (i muszą :D ) zostać forumowiczami...Osobiście najbardziej nie lubie jak ktoś jest na forum od 2 tyg., a na koncie ma 200postów i wszędzie go pełno...Ludzie! odczepcie sie od podzialu forum!! :D :D :wink: :twisted:

PostNapisane: Śr kwi 05, 2006 10:10 am 

Grzesi@k napisał(a):
Proszę (apeluję) do administratora forum o zezwolenie pisania nowicjuszom postów w takich działach jak: "Dowolne tematy o wszystkim" , "Budowa forum - uwagi" , "Forum ogólne" , "Czego brakuje na stronie?" ponieważ w.w. działy nie wymagają od użytkownika forum specjalnej wiedzy modelarskiej.

A ja mam pytanie do Ciebie - Co ci to zmieni? Masz problem to piszesz tutaj, nie masz problemu, po prostu nic nie piszesz. A jak w np. "forum ogólne" ktoś pisze o czymś w czym możesz pomóc - priv.

Trzeba dawać sobie jakoś radę !

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona