Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N kwi 05, 2026 5:51 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: N sty 07, 2007 10:24 pm 

a tam pier.... jezdzicie na zawody ?? TAK - wiec brac najlepsze, nie ma to jak zlisić się na 100 zl i potem sciagac model z finalu po 10 minutach bo cos padlo.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N sty 07, 2007 11:03 pm 

HS 645MG mam już w drugim savie, jeździ od października 2005
tower pro miałem w hellu w Szprotawie, nie wytrzymało.
Po zawodach (pierwszych tego serwa i wogóle pierwszych jazdach) zaczęło wpadać w oscylacje wokół zera, jak podniosłem koła to latało, jak postawiłem było ok, po odkręceniu okazało się, że wszystkie uszy są przy okazji połamane, cienki plastik
profilaktycznie zmienione na HS 645MG, następne trzy zawody bez szemrania

Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 08, 2007 1:28 am 

Moge polecic to serwo, http://www2.towerhobbies.com/cgi-bin/wt ... LXJYT8&P=7 jest lepsze od Hiteca 645Mg, osiągi serwa sa bardzo dobre. Na 6V ma ok 13 kg juz nie pamietam ale było o nim pisane. Trwałosc jest swietna, w raptorze przejechało 27 litrów katowania, skakania, obijania sie o krawęzniki i jazda na zawodach. Zdazało sie ze kolegom z teamu pękały serwosaver a serwo nie ruszone. Polecam

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 13, 2007 5:51 pm 

chyba zdecyduje sie na bms-630mg.gdzie dostac taka malo glowice zeby serwo sie nie grzalo(czy w ogole ta glowica jest konieczna)???

gg:6637058

Tytuł:
PostNapisane: Wt lut 13, 2007 6:02 pm 

rcfan napisał(a):
Polecam Sanwa ERG-VZ, bardzo dobre, mocne i szybkie serwo. porównuje je do hs645mg które miałem wcześciej i jest wielka różnica oczywiście na korzyść sanwy.

ja wlasnie takie to Thora zalozylem i jestem zadowolony fakt cena sporawa ale przynajmniej wiem ze to co producent podal to to serwo jest w stanie wygenerowac
i wazne jest by do mocniejszych serw byl porzadny pakiet bo one sa prondo rzerne:))

FLOTA:
Hovawart Enormous Dolce Vita zwana Dolly
Napędzana na 4 kudłate Łapy
dodatkowo w zestawie kilkadziesiąt małych szpilek gryzących wszytko na swej drodze:)

PostNapisane: Cz lut 15, 2007 4:09 am 

silicon napisał(a):
siema
chcialbym troche pokombinowac przy moim mutilatorze i mam na razie 2 rzeczy do wymiany zwrotnice(juz zamowione) i serwo skretu.co do serwa nie jestem pewien czy bedzie dobre takie http://www.allegro.pl/item154851799_moc ... g995_.html
jezeli nie to podpowiedzcie cos
i co jeszcze mozna by ewentualnie wymienic/dokupic do tego samochodzika :?:
z gory dziex

kupilem to servo , bo polaszczylem sie na cene... pracuje ciezko i nierownomiernie poza tym powoduje lekkie zaklocenia(drgania serva gazu i tak jak napisal toost wpada w oscylacje).. nie wiem czy tylko ja tak trafilem , ale jest tragiczne .. elektronika jest doslownie w nim do dupy , zadnego filtrowania , nawet przez kondensator , a nie mowiac o zmasowaniu korpusu silnika... zmienilem płytkie na hitec i jakos dziala ... nie bede robil calkowicie kryptoreklamy :P.. wybor nalezy do ciebie

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 21 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2