Janusz Potepa napisał(a):
Cytuj:
Tak, więc Panowie, jeżeli silicie się na ocenę naszej pracy najpierw powinniście spróbować sił w tej samej konkurencji.
Nie oceniam ani poziomu, ani sposobu organizacji, ani zadowolenia uczestników. Ale już rok temu zwracałem PANU uwagę na niewychowawcze postępowanie jako organizatora wobec zapraszanych młodych uczestników i wprowadzanie dyskryminacji w zależności od wolnego wyboru marki modelu jakim się startuje. Nie neguje potrzeby organizacji imprez promocyjnych wszelakiej maści, ale jeśli to tak świetnie Panu wychodzi to po co wieczna obecność w tematach organizacji imprez czysto sportowych jakimi są eleminacje MP?
Cytuj:
Również zdaniem wielu zawodników biorących udział w Mistrzostwach Polski ich ranga tak drastycznie spada, że między innymi po to toczy się ta dyskusja, bo obraz tegorocznych imprez zdecydowanie odstaje od potrzeb środowiska.
To miło, że kierowcy teamowi HPI w cyklu MP tak regularnie zaszczycają nas swoją rywalizacją.
Jeśli Pan nie zauważył Panie Potępa to informuję, że HPI Challenge są to zawody równie sportowe jak MP. Chyba, że Pana zdaniem sport można uprawiać tylko w Tarnowie lub ma Pan inne dziwne wyobrażenia na ten temat.
Jeśli chodzi o zaszczycanie zawodników teamu HPI eliminacji MP off-road to również jest mi bardzo miło widzieć jak łoją Wasze Mistrzowskie tyłki. Ciekawe gdzie zdobyli doświadczenie?. Pewnie nauczył ich Pan przez Internet albo wyryli się na blachę teorii z forum.
O czym Pan w ogóle pisze – może wczyta się Pan w moje propozycje i zajmie stanowisko zamiast klepać w pulpit. A jeśli koniecznie chce Pan mieć ostatnie słowo to chętnie ustąpię miejsca, bo to raczej Pana powinno się zapytać, co robi w tym temacie. Jak na razie nie przeczytałem żadnej logicznej propozycji z Pana strony.
A jeśli uważa Pan i pan Janek, że moja obecność tu jest bezpodstawna to niech napisze Pan skargę do Admina może da mi bana na pół roku i towarzystwo wzajemnej adoracji będzie miało oponentów z głowy. Wystarczy zrobić tak jeszcze z kilkoma samodzielnymi, którzy nie boją się krytykować obecnej sytuacji i w ogóle będzie lazurowo…
Hmm coś mi to przypomina….
Co to były za czasy ???