Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn lip 20, 2026 9:23 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 6:49 am 
Artur nie chodzi o układy.Sam pisałeś żle o Jelczu.Jesteś nie konsekwentny.Sam nie wiesz gdzie jest Twoje miejsce w sporcie modelarstwa samochodowego.Czy jesteś Działaczem pomagającym w realizacji zawodów (nawet fizycznie ) czy niezadowolonym zawodnikiem.Może kiedyś się dowiesz jaka była przyczyna zmiany lokalizacji i jaką Ty odegrałeś role.

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 8:31 am 

No więc jak ; 27-28 08 czy 2-3 07 Do pierwszego terminu zostało 3 dni . :D :D Czy ktoś pytał się Jerzego Oleńczaka , czy rezygnuje z organizacji zawodów w pierwotnym terminie ? Nóż się w kieszeni otwiera . Sam. Czy wszyscy zgłoszeni do zawodów zostali indywidualnie powiadomieni o odwołaniu zawodów , czy dowiedzą się o tym po przyjeżdzie do Jelcza?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 8:43 am 

Panie Leszku z tego co mi wiadomo to na zawodach spaliniakow Pan Jerzy Olenczak rozwazal odwolanie zawodow elektrykow jako ogranizator tych zawodow. Mysle ze byla to decyzja Pana J.Olenczaka, a stalo sie to dlatego, ze zawodnicy klas spalinowych w trakcie zawodow i po nich bardzo narzekali na Jelczanskie zawody.

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 8:47 am 

Dziękuję za wyjaśnienie . Ale ja wysłałem dzisiaj zgłoszenie do Jelcza i zostało ono przyjęte , a na stronie jest informacja , że do zawodów zostały 3 dni . :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 12:58 pm 

Panowie szkoda naszego czasu - takie dyskusje i tak nie poprawia sytuacji naszego hobby pod skrzydlami LOK

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 1:26 pm 
Panowie z Gdańska nie raz bym Wam powiedział kilka słów prawdy ala poczekam aż zorganizujecie zawody pod własnymi skrzydłami a jeżeli nie podoba się Tarnów to nie mój problem.

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 1:32 pm 

Panie Zbigniewie i tak Pan nie pozna prawdy

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 2:19 pm 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Artur nie chodzi o układy.Sam pisałeś żle o Jelczu.Jesteś nie konsekwentny.Sam nie wiesz gdzie jest Twoje miejsce w sporcie modelarstwa samochodowego.Czy jesteś Działaczem pomagającym w realizacji zawodów (nawet fizycznie ) czy niezadowolonym zawodnikiem.Może kiedyś się dowiesz jaka była przyczyna zmiany lokalizacji i jaką Ty odegrałeś role.

1. Pisałem negatywnie o torze w Jelczu i przygotowaniu do zawodów zgodnie z prawdą.
2. Jako zawodnik wiem gdzie jest moje miejsce , nie bawię sie w politykę modelarską a na forum mam prawo poruszać wszelkie kwestie dot. moich startów i co sie z tym wiąże pieniędzy wydawanych przez moją osobę jak i moich sponsorów
3. Zapewne kiedyś się dowiem prawdziwej przyczyny odwołania zawodów, możliwe że już ją znam. Niechciałbym być w osobie organizatora imprezy na której młody juniorek, lub młodzik spadnie z podestu poskładanego ze złomu.
Tyle od mojej osoby.

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 9:15 pm 

LOK w Gdańsku i aktyw modelarski Trójmiasta pięć razy organizował eliminacje do M.P. samochodach . I takich imprez jak w Gdyni pewnie nie było i długo nie będzie . Kto był , ten wie . :D

Tytuł:
PostNapisane: Śr cze 29, 2005 11:31 pm 

lech pepliński napisał(a):
LOK w Gdańsku i aktyw modelarski Trójmiasta pięć razy organizował eliminacje do M.P. samochodach . I takich imprez jak w Gdyni pewnie nie było i długo nie będzie . Kto był , ten wie . :D

co to za czasy były
ja nawet wygrałem aparature marki FUTABA

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 01, 2005 7:42 am 
Może na temat.Kończą sie Eliminację do Mistr5zostw Polski Od 1 09 2005 OBOWIĄZUĄ LICENCJE SPORTOWE.Zawodnik bez licencji nie wystartuje na zawodach organizowanych oraz uzgodnionych przez Sekcję Modelarstwa Samochodowego.

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 01, 2005 8:39 am 

Może na temat.Kończą sie Eliminację do Mistr5zostw Polski Od 1 09 2005 OBOWIĄZUĄ LICENCJE SPORTOWE.Zawodnik bez licencji nie wystartuje na zawodach organizowanych oraz uzgodnionych przez Sekcję Modelarstwa Samochodowego.

Panie Zbyszku,
Pisal Pan ze cene kartonika na 25 zl ustalila CKM LOK.
Jednak kiedy spytalem czlonka tej komisji, Pana Jana Stolarka, jak mogli zatwierdzic taka cene. powiedzial ze oni tego nie zatwierdzili.
Powiedzial rowniez ze (cytuje) "Nam powiedziano ze kartonik nie bedzie nic kosztowac bo wykona go ktos na miejscu w LOK-u"
Wiec, jak to bylo, kto zgodzil sie na ta cene?
Pozdrowienia,
Marek Pleskacz

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 01, 2005 9:51 am 
Panie Marku czyżby chciałby Pan wystartować w samochodach.Nie podejmuję tematu który jest w gesti Sekcji.Nie będzie miał Pan licencji to nie wystartuje na Mistrzostwach Polski bez względu na osiągnięcia i przegadany czas.Jadę do Tarnowa i nie będe miał czasu

Tytuł:
PostNapisane: Pt lip 01, 2005 10:14 am 

Panie Marku czyżby chciałby Pan wystartować w samochodach.Nie podejmuję tematu który jest w gesti Sekcji.Nie będzie miał Pan licencji to nie wystartuje na Mistrzostwach Polski bez względu na osiągnięcia i przegadany czas.Jadę do Tarnowa i nie będe miał czasu

Panie Zbyszku,
Samochody?
Niebyloby mnie tutaj na tym forum gdybym o tym nie myslal.
Wiele mi sie tu podoba (istnienie porzadnego regulaminu, ilosc zawodnikow, i wiele innych) jedyna rzecz ktora mi sie nie podoba ma zwiazek z licencjami ale to nie dotyczy jedynie samochodow.

Jezeli jak Pan pisze sprawa kosztu kartonika licencji jest w gestji sekcji to ja mam propozycje aby sekcje zbieraly pieniadze za licencje na wlasne konta bankowe i wydawaly jedynie kwit z kasy podwierdzajacy wplate. Kwit ten bedzie zarazem licencja danego zawodnika. Koszt kartonika=0zl a wszystkie pieniadze zebrane ida na potrzeby sekcji. LOK moze sekcje obciazyc kwota 30 groszy od zawodnika za koszt ubezpieczenia.

Pozdrowienia,
Marek Pleskacz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 74 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5