Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 7:34 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 328 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 5:07 pm 
Witam Jestem za tym żeby nie zamykać dyskusji przynajmniej wiem co komu leży na wątrobie .Sprawa toru w Warszawie była przez LOK poruszana z Władzami Stolicy .
Powiem krótko Ustawa na którą czekamy wprowadzi pewien porządek oraz zmusi co niektórych do partnerskiego działania.Gdybym Ja miał w klubie 100 członków to tor oraz jego zaplecze dawno by istniało a na dziś w Michałowicach byli chętni do treningów po cichu niszcząc wyposażenie toru a jak doszło do koszenia trawy to miałem co robić Tak więc Ja też czekam na zmiany jak wykażecie inny styl.Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 5:12 pm 

Tematu nie można zamknąć bo brakuje jeszcze "wybrańców" ze spalinowego on-road. No i decyzji co z piątą osobą w on-road elektrycznych.
A nasza dyskusja to taki przerywnik między podaniem wyników kolejnych wyborów :lol:
W

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 5:33 pm 

Robert Goś napisał(a):
... . Czytając jego posty zastanawiam się; czy przypadkiem żona nie uciekła do Niego :evil: - z jakimś Warszawiakiem :twisted: :lol: ??? i stąd te kompleksy :wink: .
Panie Lesławie - jak uciekła, to jak będzie się Pan starał - wróci!!! Trzeba tylko więcej czasu jej poświęcać, a nie przy każdej sposobności wojować ze stołecznym miastem :twisted:

pozdrawiam

Robert Goś

Panie Robercie jeśli żona uciekła i to do mnie z warszawiakiem ,wtedy rzeczywiście miałbym problem,bo miałbym nadwyżkę w domu...
W swoich postach nigdy nie poruszam spraw rodzinnych i nie wciągam członków rodzin.Pan niejednokrotnie pokazał,że niewiele ma Pan do powiedzenia i Pańskie posty są poprostu głupie,moje przynajmniej śmieszne.
Dlatego jeśli chce pan odreagować proponuję portrecik lub miękką wersję z metra.Takie odreagowanie napewno Panu wyjdzie lepiej bo uczył się Pan tego od dziecka.
Ps.Proponuję pilnować Swojej żony,bo z "warszawskich" postów wynika,że wy nic nie możecie,a o mnie proszę się nie martwić ,mam doświadczenie w szukaniu" "nowej" żony,a więc dam sobie radę.

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 5:50 pm 

Marek Pleskacz napisał(a):
Sławek Siw. napisał(a):
Sławek Siw. napisał(a):
Widze ze Pan Sławek Siw. ma adwokata w osobie Marka Kusiakiewicza i nie zamierza wyjasnic o co mu chodzilo w jego wypowiedzi.

Widzę, ze Pan Marek Pleskacz to tylko popisuje sobie na tym forum od czasu do czasu, a może nawet częściej... mam pytanko w związku z tym:
Jakie zawody były zaliczone w tym roku?

A co to ma wspolnego oskazeniami modelarzy z Warszawy?

A kto tu kogo oskarża?
Od kiedy zwrócenie uwagi na fakty mianuje sie oskarżeniem?

Pan rzeczywiscie tu rzadko zaglada i nie pamieta co sam napisal i od czego ta cala bezsensowna dyskusja sie zaczela. Przypomne Panu:?

Aureliusz Ciechalski napisał(a):

Cały problem polega na tym, że w Kłodzku - choc małym mieście - stosunkowo łatwo pozyskać pieniądze na inwestycje.
Nie wiem dlaczego w tak wielkim mieście jak Warszawa, przy tak dużym natłoku firm motoryzacyjnych i nie tylko, ciężko jest wyciągnąć 10-15tys na sezon zawodów.

Może Pan zbyt długo przesiaduje na forum bo to nie Aureliusz napisał tylko Marek. Mniejsza o większość.

Jako komentarz do tej wypowiedzi Pan napisal:

Sławek Siw. napisał(a):
Nie wiesz?
Lepiej więcej wysiłku włożyć w uskutecznienie protestu niz zająć się czymś nowym, twórczym...

Dokładnie pamiętam co napisałem.
To była zgryźliwa uwaga ale nie oskarżenie.

Sławek Siw. napisał(a):
Gdyby to byla prawda, ale kiedy Marek Kusiakiewicz sie wypowiadal Panskie nazwisko widnialo na liscie uzytkownikow przegladajacych forum.

Tak jak w tej chwili:
Zarejestrowani Użytkownicy: adamos, eere, gelo, Grzegorz Lewandowski, Grzegorz Nóżka, kanon45, Marek Pleskacz, Mariusz W-w, Sławek Siw.,

B Z D U R A!!!
Pan czyta uważnie:
"a na forum ostatnio zglądam tylko sporadycznie"
Rozumieć co tutaj jest napisane czy nierozumieć?

Moglem sie pomylic ale kiedy czytalem kometarz Marka Panskie nazwisko widnialo na liscie zalogowanych uzytkownikow forum.
W innym przypadku nie napisal bym tego co napisalem.

Gwoli wyjaśnienia: zalogowanie na forum dotyczy tematów dla zawodników, napisania postu we wszystkich działach jak i również
obsługi prywatnych wiadomości.

Sławek Siw. napisał(a):
Sławek Siw. napisał(a):
W mojej wypowiedzi nawiązałem do wątku protestu związanego z pokrzywdzeniem syna Wojtka B., nie wiem czy czytaliście posty po MP Nowy Targ.

TuTaj dwa słowa komentarza:
Kolega z Wa-wy wykazał dużo energii aby oprotestować malca.
Natomiast do organizacji zawodów, oprócz dystrybutorów z Wa-wy, to specjalnie nie widać wcale zapędów.

Oczywiscie pozostali modelarze ktorzy sie z tym protestem zgodzili tez byli z Warszawy?

W to nie wnikałem, dowiedziałem sie po sprawie na koniec zawodów.
Z resztą pytanie czy protest został opłacony, bo jeżeli nie to go nie powinno być.

I tu jest problem - Pan nie wnika ale mowi.

Gdyby Pan wnikal w to w jaki sposob dzialaja w Warszawie biznesy i jakie sa trudnosci z przekonaniem kogokolwiek aby udostepnil SWOJ teren na cele modelarskie to by Pan nie pisal andronow.
Ja sam bralem udzial w przekonamiu wlasciciela posiadlosci w Michalowicach aby udostepnil swoja wlasnosc (jezioro) na organizowanie zawodow modelarskich. I byla to skuteczna dzialalnosc poniewaz od tego czasu odbylo sie tam wiele zawodow rangi MP a nawet Mistrzostwa Swiata. Pozniej Pan Zbyszek przekonal wlasciciela do udostepnienia terenu pod tor off-road.

Wiec moze niech sie Pan powstrzyma od wypowiadania sie na tematy o ktorych Pan niewiele wie.

Pozdrawiam,

Marek

Zawody łódkowe nie interesują mnie od paru ładnych lat.
To, że Pan uczstniczył w organizacji tych zawodów jest w pewnym sensie chwalebne, ale nie słyszałem o zawodnikach, którzy by pomagali budować infeastrukturę toru w Michałowicach i promowali tą lokalizację - na razie tam rośnie sobie spora trawka. (chyba że się mylę w tym zdaniu)
Między innymi stąd pojawiła się moja zgryźliwa wypowiedź.

Nie będę się powstrzymywał od wypowiedzi bo wiele rzeczy w trakcie korespondencji na tym forum się wyjaśnia i to jest jak najbardziej wskazane.

Ale rzeczywiście jeżeli w tej Warszawie nie można już nic zorganizować to
dalsze rozwijanie tego wątku nie ma sensu.

MODELCARS

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 7:26 pm 

Sławek Siw. napisał(a):
Zawody łódkowe nie interesują mnie od paru ładnych lat.
To, że Pan uczstniczył w organizacji tych zawodów jest w pewnym sensie chwalebne, ale nie słyszałem o zawodnikach, którzy by pomagali budować infeastrukturę toru w Michałowicach i promowali tą lokalizację - na razie tam rośnie sobie spora trawka. (chyba że się mylę w tym zdaniu)
Między innymi stąd pojawiła się moja zgryźliwa wypowiedź.

Nie będę się powstrzymywał od wypowiedzi bo wiele rzeczy w trakcie korespondencji na tym forum się wyjaśnia i to jest jak najbardziej wskazane.

Panie Slawku,
Pan znowu cos pisze nie majac wiedzy w temacie.
Innym Pan zarzuca ze nie czytaja uwaznie a sam Pan to robi.
1. Ja nie pialem ze uczestniczylem w organizowaniu zawodow a ze zalatwialem miejsce do ich organizowania. Zawody organizowal LOK.
2. To ze Pan nie slyszal ze zawodnicy brali udzial w przygotowaniu toru w Michalowicach nie znaczy ze tego nie robili. Sam spedzilem tam pol dnia przewalajac ziemie. Inni pracowali tam prawie tydzien.
3. Dla jednych zgryzliwa wypowiedz dla innych oskarzanie.
Pozdrawiam.
Marek

Zrezygnowalem z cytowania calych poprzednich wypowiedzi bo tak mnie jak i Panu to nie wychodzi.

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 8:57 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
Robert Goś napisał(a):
... . Czytając jego posty zastanawiam się; czy przypadkiem żona nie uciekła do Niego :evil: - z jakimś Warszawiakiem :twisted: :lol: ??? i stąd te kompleksy :wink: .
Panie Lesławie - jak uciekła, to jak będzie się Pan starał - wróci!!! Trzeba tylko więcej czasu jej poświęcać, a nie przy każdej sposobności wojować ze stołecznym miastem :twisted:

pozdrawiam

Robert Goś

Panie Robercie jeśli żona uciekła i to do mnie z warszawiakiem ,wtedy rzeczywiście miałbym problem,bo miałbym nadwyżkę w domu...
W swoich postach nigdy nie poruszam spraw rodzinnych i nie wciągam członków rodzin.Pan niejednokrotnie pokazał,że niewiele ma Pan do powiedzenia i Pańskie posty są poprostu głupie,moje przynajmniej śmieszne.
Dlatego jeśli chce pan odreagować proponuję portrecik lub miękką wersję z metra.Takie odreagowanie napewno Panu wyjdzie lepiej bo uczył się Pan tego od dziecka.
Ps.Proponuję pilnować Swojej żony,bo z "warszawskich" postów wynika,że wy nic nie możecie,a o mnie proszę się nie martwić ,mam doświadczenie w szukaniu" "nowej" żony,a więc dam sobie radę.

Witam.

Post już poprawiony, po prostu wkradła się literówka . Miał brzmieć " ...uciekła od Niego..." Co Pan na to ???
W swoich postach, które ja ( i podejżewam wiele osób czytających to forum, lecz nie mających chęci bądź ochoty na nie reagować ) uważam za głupie a nie śmieszne, nie porusza Pan spraw , o których Pan pisze. Za to w głupi sposób porusza Pan często wiele innych spraw, nie koniecznie związanych z tematem postu , w jakim toczy się dyskusja.
Co do Mnie, staram się nie zabierać głosu, gdy nie widzę potrzeby i nie mam nic nowego i konkretnego do powiedzenia - gdyby Pan postępował, podobnie pewnie dyskusje na tym forum były by bardziej żeczowe i zdecydowanie ciekwasze.
Ma Pan dziwny zwyczaj - ATAKOWANIA WSZYSTKIEGO, CZEGO INICJATYWA NIE ZRODZIŁA SIE W KŁODZKU LECZ NP. W WARSZAWIE. Nie znam Pana prywatnie ( i chyba całe szczęście ) bo jest Pan chyba osobą bardzo zadufaną w sobie. Wszystko wiedzącą najlepiej i nie znoszącą sprzeciwu ( bądź, tu odsyłam do słynnego cytatu z filmu MC2 ). Jeśli ktoś przedstawia swoje zdanie w jakimkolwiek temacie ( a jest z jedynego "niesłusznego" miasta w tym kraju ) musi byc storpedowany przez Pana i koniecznie ma Mu być narzucona wola Pana Zaremby.
Widzi Pan , moim zdaniem dyskusja polega na przedstawianiu argumentów, Pan w niej prawie ich nie uzywa - stąd moje wypowiedzi związane w Pańską osobą.
Odnosnie P.S. Jak Pan zapewne dobrze wie Warszawa ma liczbę mieszkańców dużo większą niż Kłodzko ( czas nadania praw miejskich tych obu miast jest chyba zbłiżony). Świadczy to chyba o tym, iż w sprawach , które Pan sugeruje radziliśmy i radzimy sobie zdecydowanie lepiej.
Życząc powodzenia w szukaniu " nowej" żony...biedna kobieta. :twisted: kończę swoje wypowiedzi w tym temacie.

pozdrawiam

Robert Goś

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 9:18 pm 

Robert Goś napisał(a):
Post już poprawiony, po prostu wkradła się literówka . Miał brzmieć " ...uciekła od Niego..." Co Pan na to ???
W swoich postach, które ja ( i podejżewam wiele osób czytających to forum, lecz nie mających chęci bądź ochoty na nie reagować ) uważam za głupie a nie śmieszne, nie porusza Pan spraw , o których Pan pisze. Za to w głupi sposób porusza Pan często wiele innych spraw, nie koniecznie związanych z tematem postu , w jakim toczy się dyskusja.
Co do Mnie, staram się nie zabierać głosu, gdy nie widzę potrzeby i nie mam nic nowego i konkretnego do powiedzenia - gdyby Pan postępował, podobnie pewnie dyskusje na tym forum były by bardziej żeczowe i zdecydowanie ciekwasze.
Ma Pan dziwny zwyczaj - ATAKOWANIA WSZYSTKIEGO, CZEGO INICJATYWA NIE ZRODZIŁA SIE W KŁODZKU LECZ NP. W WARSZAWIE. Nie znam Pana prywatnie ( i chyba całe szczęście ) bo jest Pan chyba osobą bardzo zadufaną w sobie. Wszystko wiedzącą najlepiej i nie znoszącą sprzeciwu ( bądź, tu odsyłam do słynnego cytatu z filmu MC2 ). Jeśli ktoś przedstawia swoje zdanie w jakimkolwiek temacie ( a jest z jedynego "niesłusznego" miasta w tym kraju ) musi byc storpedowany przez Pana i koniecznie ma Mu być narzucona wola Pana Zaremby.
Widzi Pan , moim zdaniem dyskusja polega na przedstawianiu argumentów, Pan w niej prawie ich nie uzywa - stąd moje wypowiedzi związane w Pańską osobą.
Odnosnie P.S. Jak Pan zapewne dobrze wie Warszawa ma liczbę mieszkańców dużo większą niż Kłodzko ( czas nadania praw miejskich tych obu miast jest chyba). Świadczy to chyba o tym, iż w sprawach , które Pan sugeruje radziliśmy i radzimy sobie zdecydowanie lepiej.
Życząc powodzenia w szukaniu " nowej" żony...biedna kobieta. :twisted: kończę swoje wypowiedzi w tym temacie.

pozdrawiam

Robert Goś

Na litość Boską Panie Robercie ,może żona niech Panu robi dyktanda...
Znowu mnie Pan sprowokował nie w temacie.Jak to dobrze,że Pan tak rzadko...i nie ma Pan często cyt."nic konkretnego do powiedzenia"koniec cytatu.
P.s.Żonę mam i jeśli jest Pan zainteresowany szczegółami proszę pytać kolegów ,którzy ją widzieli.

Ostatnio edytowano Wt wrz 12, 2006 9:22 pm przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 9:20 pm 

Szanowny Robercie.
Po bezpardonowym i mam nadzieje że jedynym przypadku ataku na członka rodziny swojego oponenta - milczałem. Bo uważałem że tym postem pokazałeś swój poziom sięgający bruku.
I nie reagowałem na to że wpisywał się on w cały ciąg "dziwnych" zdarzeń.
Ale tobie było mało. Nastepnym swoim postem potwierdziłeś że nawet bruk jest dla ciebie za wysokim poziomem. Bo pokazuje że dla ciebie rodzina nie ma żadnej wartości.
Tadeusz Żelazo
PS. Specjalnie pisze pewne wyrazy z małej litery, bo na duże w moich oczach nie zasługujesz.

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 9:26 pm 

quote="Patryk Raczyński"]

Po pierwsze wyśmiewając i krytykując w bolesny sposób napewno nie pomoze-zwlaszcza osoby, które na to nie zasłużyły. Po za tym obrażanie kogokolwiek nigdy nie doprowadzi do otworzenia okna,a raczej tego,ze pozostanie Pan w tym zasmrodzonym pokoju sam!

[/quote]

Jeśli mam odpowiadać Twoją metodą ,spróbuję wypunktować:

Po pierwsze:co znaczy krytykować w bolesny sposób.Wydaje mi się ,że można ranić boleśnie.Krytyka może być konstruktywna lub nieuzasadniona.
Po drugie:Kogo ja imiennie obraziłem lub skrytykowałem.Moje wypowiedzi dotyczyły imprezy.Odniosłem ją do imprezy, na której byłem tydzień wcześniej i to nie daleko.Wyrządziłbym ogromną krzywdę organizatorom z Nowego Targu,gdybym choć po części przyrównał do niej sądecki "pogrzeb".
Po trzecie:troszkę poczuwam się do oceniania imprez,gdyż byłem w tym roku na kilku.Zpewnością na większej ilości niż ty,między innymi za granicą.Poznałem inne standardy,nawet nasze krajowe.
Po czwarte:wydawało mi się zawsze ,a w Twoim przypadku możesz stwierdzić,że jestem człowiekiem starej daty,że Mistrzostwa Polski w jakiej by nie były dyscyplinie ,powinny mieć swoją rangę i nie taktem jest potraktowanie Mistrzów Polski gadżetami ,które z miejsca nadają się do kosza lub po to żeby wywołać pośmiewisko (model 1:18 z kołami formułki-zapewne to pamiętasz)Na ile byś się czół dumnie gdyby to z Ciebie ktoś tak zadrwił.Czasami jest lepiej nic nie dać.Tłumaczenie że "darowanemu koniowi..."ale jeśli ten koń jest zdechły to po co ci on...
Po piąte:zostałeś wybrany i teraz masz szansę coś zmienić.W związku z tym powinieneś czytać takie posty i wyciągać wnioski.W brew pozorom moje poglądy spotykają się z poparciem co niektórych modelarzy,a kto wie czy czasami i Ty nie zgadzasz się z nimi lecz brak odwagi lub zobowiązania utrudniają Ci przyznanie mi racji.Jakie masz szanse dokonania czegokolwiek w kwestii torów ,skoro tak biadolicie o braku miejsca.Czy jesteś zainteresowany Ty i Twoi koledzy prowincją?
Po piąte:sprawa Marka.Daj przykład osoby,która dla środowiska zrobiła choć tyle.Ilość imprez,lobbing na rzecz mikro (szukanie sponsorów na nagrody w chyba Borzęcinie),posiadanie toru asfaltowego,dywanowego i wkrótce Off-road,kasa unijna ,sponsorowane imprezy przez miasto dla dilerów,strona z której tak chętnie wszyscy korzystają i.t.d.Czy to jest za mało ,żeby zyskać zaufanie zawodników?Okazało się ,że tak.Np.Ty zostałeś bardziej doceniony od niego i w związku z tym życzę Ci ,żebyś za Swojej kadencji zrobił choć połowę tego co on uczynił.
Pewnie ,że chcesz bazować na jego doświadczeniach,ale po co jeśli on mógłby się czynnie włączyć w prace sekcji.
Wybory były troszkę żenujące,nie były wykładnikiem całego środowiska,brakowało takich ,rozsądnych ludzi jak np.Paweł Szymański czy Tomek Masalski,brakowało Wybrzeża.Jak się to miało skończyć wiadomo było już w NT.Ludzie związani lub planujący związanie z jedną słuszną firmą.I jedynym rozsądnym, wydawało by się argumentem,przeciwko Markowi,było urządzenie sobie wystawy na ,której można pojeżdzić i plazma wisząca nieopodal.
Po szuste:wymownym była zmowa milczenia w momęcie wyskoczenia z argumentami przeciwko Markowi ,dilera który nie miał prawa zabierania głosu.Mógł obserwować.
Tak można by jeszcze długo mnożyć i jeśli chcesz dalej polemizować to chętnie będę kontynuował.Jestem otwarty ,tym bardziej dla młodzieży.

Ps.widzę,że jesteś zwolennikiem ucieczki a nie wietrzenia.Szkoda,gdyby Twoja kadencja zakończyła się w ten sposób.

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 9:34 pm 

Panie Leslawie,
Widze ze wszyscy wszystkim wypominaja bledy ortograficzne.
Pan Jan poprawia mnie.
Pan poprawia Roberta.
A kto poprawi Pana?

Cytuj:
Zaremba Lesław napisał:
Do Pana Marka:
Nikt nie mówi o terenach prywatnych,ale żeczywiście może ja nie znam realiów warszawskich...

Pozdrawiam,

Marek

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 9:37 pm 

Jak to kto Pan Pleskacz :D Bardzo Panu dziękuję.Na szczęście nie był to post o pańskiej żonie...

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 9:43 pm 

Witam Robercie
Charakterystyka osoby Lesława w twoim opisie jest błedna.a wrecz
zaprzecza rzeczywistosci.
Nie ukrywam,ze przyjaznie sie z Lesławem i nie ukrywam ,ze
mamy czesto odmienne zdania .
I wyobraz sobie ,ze nigdy mi niczego nienarzucił i o dziwo nawet
sie przyjazni dalej.

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 9:53 pm 
Administrator forum

Jeżeli moge sie wtrącić:

Ile szkół jest w Warszawie? Ile z nich ma asfaltowe place w dobrym lub bardzo dobrym stanie? który z Dyrektorów szkoły odmówi zorganizowania zawodów modelarskich dla modeli elektrycznych?

Macie place pod nosem a planujecie od kilku lat budowe toru. Z takim zapleczem mozna robić kilka imprez jednoczesnie w różnych zakatkach Warszawy. pokazać że coś się dzieje. Zmusić władze miasta do odwiedzania imprez. Bombardować ich pismami. Wiem że w małym mieście jest łatwiej - dotarcie do wierzchołka w urzędzie miasta nie jest trudne.

Ale w stolicy macie kilkaset firm - niech 1-2 Wam pomogą. Wystarczy żeby zrobić zawody.

Patryk - namawiam tutaj Ciebie jak i innych z władz sekcji o dopuszczenie dealerów do zawodów rangi eliminacji jak i MP. I to wszytskich którzy wykarzą chęć. Nie wolno dac się sprowokować do tego aby wykluczyc dealera tego czy tego.

Waszym zadanie jest nie tyle wymyslenie jak napędzić klasy modified oraz Spec - Wqasze zadanie to w wiekszości wymyslenie jak dopomóc organizatorom w pokonaniu przeszkód finansowych. Jak wysupłac dla sekcji jak najwiecej kasy. Jak usprawnic przebieg zawodów i ich organizację. Jak podzielic klasy w sposób umożliwiający zaowdnikom przykjechanie na zawody i najeżdżenie sie do granic możliwości. jak zmienić zasady rozgrywania eliminacji aby zawodnicy w każdym biegu starali sie jechac na max mozliwości. Co zrobic aby coraz wiecej osób zaczęło barc udział w zawodach. Zastanowic sie nad możliwościa zrobienia eliminacji MP oraz samych MP jako Międzynarodowe Mistraostwa oraz elimiancje, bo narazie to że czesi jeżdża do nas na zawody daje tylko tyle że wdanych zawodach walczymy z nimi ale w ostatecznym rozrachunkuczesi wylatują z punktacji i w skrajnym rozwiązaniu może się zdażyc tak że wygrywając finał B dostaniesz 100pkt.

Panowie, czytac, słuchać i wyciągac wnioski nawet z takich wypowiedzi jak Roberta o uciekających żonach.

Na marginesie - proponuje kącik porad sercowych w dziale Hyde Park :)

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 9:55 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
Na szczęście nie był to post o pańskiej żonie...

Panie Leslawie,
Tez sie ciesze i wcale sie nie dziwie Pana reakcji.
Nie chcialem sie wtracac w wasza wymiane "uprzejmosci".
Moge tylko powiedziec ze komentarz Roberta byl nie namiejscu.
Jest tyle sposobow zartowania z Panskiej niecheci do Warszawy ze nie trzeba sie uciekac do tematow osobistych.
Pozdrowienia,
Marek

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 12, 2006 10:06 pm 

Cieszę się,że jakaś iskra zgodności przynajmniej w tym temacie zaiskrzyła...jest to dobry znak na przyszłość.Być może będzie od czego odpalić fajkę pokoju. :D
ps.to nie są żarty z Warszawy,ale jeśli dotychczas 50 % osób wybranych do sekcji jest z Warszawy,LOK jest w Warszawie,i przedstawiciele tych grup mówią,że jest coś niemożliwe,to daje kiepskie rokowania.
Brak optymizmu i entuzjazmu jest przygnębiający.
Akceptacja istniejącego stanu rzeczy ("martwe zawody w Sączu")dowodzi,że mamy doczynnienia z konserwatystami...
A gdzie jakieś wizje,pytania do "ludu" ,propozycje,gdzie konsultacje ze społecznością modelarską.,martwa cisza.
Oby nie skończyło się tym ,że na Walnym Zebraniu zamiast dotychczasowych 2 herbat ,będzie parzone 15 i to będzie jedyna różnica.

Ostatnio edytowano Wt wrz 12, 2006 10:17 pm przez Zaremba Lesław, łącznie edytowano 1 raz

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 328 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 17, 18, 19, 20, 21, 22  Następna strona