Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 7:21 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 328 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 30, 2006 10:06 pm 

Cytuj:
Nie zrozumieliście mnie.
Jeżeli jest taki zapis to jak go egzekwować z korzyścią dla nas? Ja nie mam pomyslu.

ja takze,choc jak zawsze bardzo chcial bym pomoc
A tak z drugiej strony to nie chec u wielu osob(takze u mnie)wzbudza wspolpraca z Lokiem. Jezeli bedziemy mogli juz zalozyc zwiazek sportowy to proponuje zrobic to tak bysmy tylko my ludzie zwiazani z tym sportem i uczestniczacy w jego zyciu codziennym ustalali co keidy i za ile. Odzywam sie dopiero teraz choc czytam juz dlugo dlatego,ze juz nie raz i nie dwa widzialem rozne wspolprace z naszym wiodacym przodownikiem Lokiem i widzialem takze jak osoby ktore palaly entuzjazmem chcialy "pomoc",a tak naprawde zdefraudowaly pieniadze.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr sie 30, 2006 11:11 pm 

A ja wiem, a ja wiem kto zdefraudował moją kasę.
Pan Zbigniew Ciećwierz wziął ode mnie kase na licencje i do dzisiaj jej nie mam ( a było to daaawno temu :lol: ) I mimo chyba z setki próśb o kartonik ... nic. Może mnie nie lubi :? :oops: :(

W

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 7:12 am 
Witam Panie Woitku na liście zamieszczonej na RC-Auto jest Pan ujęty pod nr.Pol-269 .Więc jak bym zdefrałdował Pana Wpłate to by tam na tej liście Pana nie było.
W mojej poczcie nie zauważyłem żeby Pan usilnie dopominał się o kartonik.Nie wiem czemu piszę pan że ja Pana nie lubię jest wręcz odwrotnie cieszę się że mogę wyjaśnić tą małą sprawe.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 7:16 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
... W mojej poczcie nie zauważyłem żeby Pan usilnie dopominał się o kartonik ....

Hallo, od kiedy zawodnik ma dopominać się o swoją własność? Coś tu nie gra, chyba od zawsze.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 7:19 am 

OK dzieki. Choć kartonika dalej nie mam....

Cytując przepisy sportowe :

"1. ORGANIZACJA ZAWODÓW.
1.1. W kraju organizowane są Mistrzostwa Polski i Puchar Polski. 1.2. W eliminacjach do Mistrzostw Polski i w Pucharze Polski startują zawodnicy legitymujący się ważną licencją sportową wystawioną przez organizację, upoważnioną do tego przez odpowiedni centralny urząd państwowy. W finale Mistrzostw Polski startują obywatele Rzeczypospolitej Polskiej, legitymujący się ważną licencją sportową wystawioną przez organizację, upoważnioną do tego przez odpowiedni centralny urząd państwowy."

Tak więc formalnie "wyciął" mnie Pan z MP :lol: Numerków nadanych przez LOK mam już kilka i nic nie znaczą... Poza tym trochę późno wziął się Pan za wyjaśnianie tematu. Polecam przeglądnąć moje posty na TYM forum dotyczące dopominania się o licencję. Dłuuuuuga historia.

Specjanie o tym pisze w tym dziale, bo gdyby czasem Pan kandydował do sekcji to warto aby Wyborcy wiedzieli z kim mają do czynienia.

W

Ostatnio edytowano Cz sie 31, 2006 7:33 am przez Wojtek Brudnik, łącznie edytowano 2 razy

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 7:28 am 
Witam Odpowiedż dla Wojtka Brudnika największym złem jest posądzanie o defraudacje pieniędzy a sprawe kartonika zaraz wyjaśnie .

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 8:16 am 
Komunikat
Jeżeli koledzy uważacie że pkt. ujęte w regulaminie Sekcji przeszkadzają w wyborach do władz Sekcji to macie koledzy prawo zaproponować zmiany do Regulaminu a na Walnym zebraniu można je przegłosować.

Regulamin oraz punkty w nim zawarte mają służyc do działania w Sekcji i stanowią Waszą własność.
Komunikat uzgodniony z dyrekcją ZGLOK.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 8:43 am 

Panie Zbyszku bardzo proszę o konkrety, bo potem robi się zamieszanie, KTO i Z KIM uzgodnił. Nazwiska osób poprosze.
Dzięki,
W

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 8:58 am 
Witam Komunikat uzgodniony z Dyrektorem Włodzimierzem Melionem

Mały komentarz jeżeli jest w regulamine że najwyzśzą władzą w Sekcji jest Walne zebranie to należy się mocno zastanowić nad punktami które należało by zmienić tak żeby zadowalało większośc zawodników.

Ostatnio edytowano Wt wrz 05, 2006 12:35 pm przez Anonymous, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 9:27 am 

Komunikat
Jeżeli koledzy uważacie że pkt. ujęte w regulaminie Sekcji przeszkadzają w wyborach do władz Sekcji to macie koledzy prawo zaproponować zmiany do Regulaminu a na Walnym zebraniu można je przegłosować.

Regulamin oraz punkty w nim zawarte mają służyc do działania w Sekcji i stanowią Waszą własność.

Nie wiem jaki inni to odbierają ale w swoim imieniu dziękuję za najbardziej rozsądną i słuszną wypowiedź jaka pojawiła się w ciągu tych 10 stron postów.
Widzę wyraźne światełko w tunelu.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 11:50 am 

Nie chciałbym być złośliwy, ale żeby nie okazało sie ze to swiatełko to tylko poświata - chwyt marketingowy LOK'u :wink:

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 12:06 pm 

Cytuj:
Nie chciałbym być złośliwy, ale żeby nie okazało sie ze to swiatełko to tylko poświata - chwyt marketingowy LOK'u

ty tez :?: :!: :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 12:17 pm 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Widzę wyraźne światełko w tunelu.

A to jest swiatlo pociagu nadjezdzajacego z przeciwka. :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 12:33 pm 

Dawid Głowacki napisał(a):
Nie chciałbym być złośliwy, ale żeby nie okazało sie ze to swiatełko to tylko poświata - chwyt marketingowy LOK'u :wink:

Na poparcie swojej tezy o światełku w tunelu zadam pytanie retoryczne.
Jeśli w LOK-u nie nastąpią zmiany i nie uzyska on akceptacji środowiska to jak długo i do czego będzie Wam potrzebna taka organizacja.
Szydło wyjdzie z worka tuż po wyborach.
Da tego głęboko wierzę ze władze LOK zdają sobie sprawę z potrzeby i celowości przeprowadzenia zmian.

Tytuł:
PostNapisane: Cz sie 31, 2006 12:59 pm 

Festiwal Modelarstwa napisał(a):
Da tego głęboko wierzę ze władze LOK zdają sobie sprawę z potrzeby i celowości przeprowadzenia zmian.

Niedawno rozmawialem z "osoba u wladzy" w LOK-u i powiedzial mi ze licencje zdrozeja bo trzeba zatrudnic osobe do ich obslugi.
Oto zmiany jakie LOK planuje. :shock:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 328 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 22  Następna strona