Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 06, 2026 5:18 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 6:26 pm 

ad p.Jacek

cytuję :Swoją drogą ten ochłap rozwiązał by wszystkie nasze problemy.

dziękuję za metoryczną dyskusję naswietlił mi Pan temat dosć dogłębnie i myslę że wyrobiam powoli sobie zdanie

ad.p adam
jak dla mnie rzeczywiscie kwota powalająca (prezes cytowanego PZLA zarabia tyle w 6 miesięcy) a zwłazcza że otrzymał ją LOK(no chyba że jest błąd w cytowanych dokumentach) a nie sama KMK a co za tym idzie jest nas jeszcze więcej do podziału niz myslałem

ad p Zaremba

dziękuję że naswietlił Pan nam temat dotacji powiem zwięźle wiem o tym i korzystam z tego
co do p.Matukina zaskoczę Pana gdzie i sam nie powiem miło się rozczarowałem czytając od dobrego roku to forum i tematy na nim SĘDZIA J.M NIE WZIOŁ ANI GROSZA ZA SĘDZIOWANIE I DOJAZD był jedynie naszym gosciem I POMÓGŁ NAM W PROMOCJI NASZEGO HOBBY na terenie gminy gdzie znajduje się tor a wystarczyło go tylko o to poprosić tak nie wiele prawda

DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM JESZCZE RAZ ZA NASWIETLENIE TEMATU I ZA DOSĆ MERYTORYCZNĄ DYSKUSJĘ
pozdrawiam
krzysztof skrzypiec

Ostatnio edytowano Pn wrz 29, 2008 6:59 pm przez Krzysztof Skrzypiec, łącznie edytowano 4 razy

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 6:32 pm 

skrzypiec patryk napisał(a):
...

ad.p adam
jak dla mnie rzeczywiscie kwota powalająca (prezes cytowanego PZLA zarabia tyle w 6 miesięcy) a zwłazcza że otrzymał ją LOK(no chyba że jest błąd w cytowanych dokumentach) a nie sama KMK a co za tym idzie jest nas jeszcze więcej do podziału niz myslałem

pozdrawiam
krzysztof skrzypiec

Gratuluję trafnego porównania PZLA i Modelarstwa Kołowego...
Gdyby Pan poznał raport finansowy LOK pewnie by się Pan zdziwił.W linkach jest mowa o sporcie powszechnym a jeszcze za kwalifikowany może coś wpadło na kadrę...Ale ministerstwo ma finanse jawne,a LOK już nie...

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 6:43 pm 

OSM dostał za późno 10k
oddał bo nie można było rozliczyć 10,5 k

bilans - 0,5k na naszym koncie

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 6:44 pm 

No to Patryk się doigrał bo na słusznej stronie został sugestywnie potraktowany co może sugerować chęć zastosowania wobec Niego punktu 11.28 przepisów sportowych...

Czy to nie jest dowód na konieczność radykalnych działań wobec betonowych "filarów"polskiego modelarstwa.
Zamiast podjęcia dyskusji usuwa się treść posta.

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 6:51 pm 

nie wierzę !!!!! to jakaś masakra jest .

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 6:53 pm 

Jacek Żurek napisał(a):
OSM dostał za późno 10k

panie Jacku naprawdę szanuję Pana ale na litosć boską niech Pan nie pisze pólsłowkami:
dostał 10k ..........na co i dlaczego za późno
oddał 10,5 .............dlaczego i czego nie mógł Pan rozliczyć

pozdrawiam
krzysztof

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 7:10 pm 

Jacek Żurek napisał(a):
OSM dostał za późno 10k

panie Jacku naprawdę szanuję Pana ale na litosć boską niech Pan nie pisze pólsłowkami:
dostał 10k ..........na co i dlaczego za późno
oddał 10,5 .............dlaczego i czego nie mógł Pan rozliczyć

pozdrawiam
krzysztof

szczegółów nie znam ponieważ nie zajmowałem się tym
mam inne zajęcia w OSM

z tego co wiem pieniądze miały być przeznaczone na jakieś nasze imprezy
w związku z tym że robimy ich dużo nie jestem w stanie powiedzieć konkretnie na jakie
ponieważ pieniądze wpłynęły po zawodach nie mogliśmy ich rozliczyć i trzeba było oddać wraz z symboliczną karą 500pln

nie ma w tym żądnej tajemnicy

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 7:16 pm 

...

ad p Zaremba

dziękuję że naswietlił Pan nam temat dotacji powiem zwięźle wiem o tym i korzystam z tego
co do p.Matukina zaskoczę Pana gdzie i sam nie powiem miło się rozczarowałem czytając od dobrego roku to forum i tematy na nim SĘDZIA J.M NIE WZIOŁ ANI GROSZA ZA SĘDZIOWANIE I DOJAZD był jedynie naszym gosciem I POMÓGŁ NAM W PROMOCJI NASZEGO HOBBY na terenie gminy gdzie znajduje się tor a wystarczyło go tylko o to poprosić tak nie wiele prawda

...
krzysztof skrzypiec

Proszę odpowiedzieć w takim razie czy Pan Matukin był z urządzeniem AMB stanowiącym własność LOK i czy były pobierane opłaty za pchełki.A może był oddelegowany przez LOK.
Po za tym Panom pali się grunt pod nogami co można wywnioskować z powyższych tekstów i być może z tego względu został wolontariuszem.
Zresztą nikt nie kwestionuje faktu,żeby Pan Matukin został Waszym etatowym promotorem,wszak OFF-Road ekstremę ma zapisaną ...

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 7:25 pm 

Zaremba Lesław napisał(a):
...

ad p Zaremba

...
krzysztof skrzypiec

Proszę odpowiedzieć w takim razie czy Pan Matukin był z urządzeniem AMB stanowiącym własność LOK i czy były pobierane opłaty za pchełki.A może był oddelegowany przez LOK.
Po za tym Panom pali się grunt pod nogami co można wywnioskować z powyższych tekstów i być może z tego względu został wolontariuszem.
Zresztą nikt nie kwestionuje faktu,żeby Pan Matukin został Waszym etatowym promotorem,wszak OFF-Road ekstremę ma zapisaną ...

Panie Lesławie a Pan znowu swoje naprawdę czy nie może już nastać zgoda
pozdrawiam
krzysztof

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 7:26 pm 

nie wszyscy w Szczecinie pałają miłością do JM
znam takich którzy podnieśli rękę "nogę"
chyba w 1996r. doszło na halowych MP do rękoczynu który przeszedł do historii modelarstwa samochodowego
cała sytuacja rozegrała się na moich oczach

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 7:35 pm 

Panie Patryku skoro Pan zadał pytanie Panu Jackowi o pieniądze,ja zadałem również w tym samym tonie.Ale jeśli odpowiedż jest krępująca proszę nieodpowiadać...
Na "prywatnych"zawodach posługiwano się AMB stanowiącym społeczną własnosć.Na zawodach rangi EMP i MP zawodnicy są poddani warunkowemu zaufaniu i jest od nich pobierana opłata w wysokości 5 zł za pchełkę na poczet ewentualnego uszkodzenia i amortyzacji.Pieniądze te trafiają do LOK.Jest to kwota zazwyczaj nie mniejsza niż 200 zł.
Jak było u Was?Jeśli nie stawia to Pana w krępującej sytuacji to proszę odpowiedzieć.Jeśli to stanowi problem to pzepraszam za nietakt.

PS.nie wierzę w nic bezinteresownego w przypadku ludzi pewnego pokroju ...,a osoby bardziej zgodnej niż ja trudno znależć.To co piszę wynika z mojej wrażliwości... :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 7:41 pm 

Panie Patryku skoro Pan zadał pytanie Panu Jackowi o pieniądze,ja zadałem również w tym samym tonie.Ale jeśli odpowiedż jest krempująca proszę nieodpowiadać...
Na "prywatnych"zawodach posługiwano się AMB stanowiącym społeczną własnosć.Na zawodach rangi EMP i MP zawodnicy są poddani warunkowemu zaufaniu i jest od nich pobierana opłata w wysokości 5 zł za pchełkę na poczet ewentualnego uszkodzenia i amortyzacji.Pieniądze te trafiają do LOK.Jest to kwota zazwyczaj nie mniejsza niż 200 zł.
Jak było u Was?Jeśli nie stawia to Pana w krępującej sytuacji to proszę odpowiedzieć.Jeśli to stanowi problem to pzepraszam za nietakt.

PS.nie wierzę w nic bezinteresownego w przypadku ludzi pewnego pokroju ...

Panie Lesławie nazywam się Krzysztof i jestem tatą Patryka czyli syna i nie chcąco wykorzystuję jego konto do dyskusji
co do pchełek to o ile się nie mylę pobierane jest 10 pln za wypożyczenie na zawodach niestety zdażyło się tak że na naszych zawodach zawitali goscie z zagranicy (u nich to juz chyba obowiążek i wygoda posiadanie pchełek)osobiscie zbierałem wpisowe i ubolewam nie miałem okazji skasować nikogo za pchełkę z prostej przyczyny wszyscy mielismy swoje indywidualne pchełki
pozdrawiam
krzysztof

Ostatnio edytowano Pn wrz 29, 2008 7:45 pm przez Krzysztof Skrzypiec, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 7:45 pm 

Pogratulować...Teraz tylko własne AMB...

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 7:48 pm 

Pogratulować...Teraz tylko własne AMB...

jest w planach zaraz po zakończeniu budowy infrastruktury wokół toru no ale i napewno to stanie się wymogiem organizacji zawodów jak to bywa u naszych sąsiadów z Europy w niedalekim czasie co sobie i Panu życzę
pozdrawiam
krzysztof

Tytuł:
PostNapisane: Pn wrz 29, 2008 7:55 pm 

... ale i napewno to stanie się wymogiem organizacji zawodów ja to bywa u naszych sąsiadów z Europy w niedalekim czasie

I właśnie o nic innego nie chodzi jak tylko o to,żebyśmy mieli organizację i sędziów na miarę Europy,a nie zaścianka z piętnem komuny...

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 174 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5 ... 12  Następna strona