Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Wt maja 26, 2026 3:46 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 6:50 am 
Witam W związku z głosami że za druk kartonika LOK za dużo płaci zwróciliśmy się do firmy o anulowanie obecnej ceny .To musi chwile potrwać .
Przepraszam za te opóznienia - będe naciskał Dyrektora o przyspieszenie rozmów z firmą.W sprawie tekstu przekaże Wasze wątpliwości.

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 6:57 am 

Zbigniew Ciećwierz napisał(a):
Witam W związku z głosami że za druk kartonika LOK za dużo płaci zwróciliśmy się do firmy o anulowanie obecnej ceny ....

Nie zdążyłem wystartować a już mi kasę oddadzą... :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 7:22 am 

Jasiu , z Twojego wywodu wynika , że jest to modelowanie modeliną członka okrętu . :D :D .c.b.d.o.

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 7:25 am 

Kol. Ciećwierz, pisze się Ojca Dyrektora . :D :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 8:23 am 

Zaremba Lesław napisał(a):
Witam W związku z głosami że za druk kartonika LOK za dużo płaci zwróciliśmy się do firmy o anulowanie obecnej ceny ....

Nie zdążyłem wystartować a już mi kasę oddadzą... :D

Panie Leslawie niech Pan tylko nie wstrzymuje oddechu w nadzieii na zwrot pieniedzy. Chcialbym z Panem jeszcze podyskutowac.

Pozdrawiam,

Marek

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 8:53 am 

Pewnie się szykuje zmiana kartoników...Trzeba uaktualnić organizację wiodącą o Firmę ,która wykupiła sobie prawa do organizowania Mistrzostw Polski od "prawie"Związku Sportowego...Napewno nie będzie już problemów czy okręty czy nie,będzie jedyna słuszna marka po obu stronach kartonika, ata marka to Tam....
PS.ja myślę,że mogą pieniądze oddać(te40zł),żeby wziąść np.po 60 zł... :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 8:58 am 

Witam W związku z głosami że za druk kartonika LOK za dużo płaci zwróciliśmy się do firmy o anulowanie obecnej ceny .To musi chwile potrwać .
Przepraszam za te opóznienia - będe naciskał Dyrektora o przyspieszenie rozmów z firmą.W sprawie tekstu przekaże Wasze wątpliwości.

Panie Zbyszku,

Wydaje sie LOK powinien rozmawiac z inna firma a nie z ta ktora LOK dotychczas oszukiwala.
Czy normalnie Pan by negocjowal z oszustem zeby troche mniej Pana oszukiwal?

Dla przykladu podam Panu adres do firmy ktora publikuje cennik kart plastikowych. http://www.mediateka.com/karty_plastik.htm

Sa jeszcze tansze firmy. Ta ktora podalem jest tylko przykladem a nie moja sugestia.

Najtansza metoda byloby wydrukowanie kilku tysiecy jednokolorowych kart. Dane zawodnika mozna wpisywac na nich recznie i wydawac je w momencie oplacenia licencji na zawodach.
Drukowanie wiekszej ilosci obnizy cene do ponizej zlotowki za karte a wypisywanie ich w momencie pobrania oplaty eliminuje koszty wielokrotnych przesylek pocztowych oraz zawodnicy dostawali by to za co placa od reki.
Ta metoda mozna co roku wydawac nowa karte bo taka metoda bedzie tansza niz kupowanie hologramow na dany rok. Jesli jednak wybierzemy metode hologramow to nie musza one byc drukowane co roku bo przeciez wystarczy policzyc hologramy naklejone na karte zeby wiedziec za ktory rok oplacono licencje znajac date jej wydania. Tak jak z kartami wydrukowanie kilku tysiecy jednakowych hologramow bedzie znacznie tansze niz drukowanie kilkuset co roku.

Pozdrawiam,

Marek

Ostatnio edytowano Wt paź 17, 2006 2:13 pm przez Marek Pleskacz, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 10:03 am 

Marek Pleskacz napisał:
Cytuj:
........

Zbyt rewolucyjne :D :D :D .
Tadeusz Żelazo

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 12:51 pm 
Dziękuje za zainteresowanie.Dla Lesława inne firmy też chcą organizować zawody tylko czy finansowo podołają Waszym wymaganią.Z.C.

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 1:16 pm 

Dla Lesława inne firmy też chcą organizować zawody tylko czy finansowo podołają Waszym wymaganią.Z.C.

O to super,dostanę licencję taką jak wszyscy dotychczas,ale czy jest szansa, przed koniecznością zapłaty nowej składki za rok 2007?
Czy ktoś np.w Poznaniu mi ją da? :D A może na adres...
PS.nikt nie ma dużych wymagań,zapytaj Zbyszek ,Janka jak było na Of-road w Kłodzku,cicho spokojnie sprawnie,a puchary jak dzwony Zygmunta z fajnymi tabliczkami....No i bez Firm...

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 3:04 pm 

Witam W związku z głosami że za druk kartonika LOK za dużo płaci zwróciliśmy się do firmy o anulowanie obecnej ceny .To musi chwile potrwać ...

Dobrze, że to nie moja firma robiła - poszlibyśmy z torbami, i na modele by nie było kasy.
A swoją drogą, to już pisałem - w Łodzi takie cóś kosztuje brutto 3 zł.
I myślę, że to nie jest kwestia "kartonika", a kasy, którą za licencje bierze od na LOK, tylko jakoś odwagi cywilnej barkuje powiedzieć - "tak, zdzieramy od Was za licencje, bo mamy takie widzimisię - nie podoba się, to wynocha do konkurencji".

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 3:29 pm 

A możemy żle rozumujemy i będzie tak:stare ceny się anuluje i ponieważ LOK popełnił mezalians z ATA wszyscy będą musieli zapłacic nowe ceny np.razy dwa,bo co znaczy anulować dotychczasowe ceny-unieważnić...

Ps.LOK jest "prawie"Związkiem Sportowym to dlatego były prawie pokwitowania na wzięte pieniądze na licencje...

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 5:11 pm 
Lechu jeżeli masz jakieś zastrzeżenia do LOK-u to napisz atak to mi się wydaje że nie masz co zmieniać i i co ztego wynika.

Tytuł:
PostNapisane: Wt paź 17, 2006 5:46 pm 

Lechu jeżeli masz jakieś zastrzeżenia do LOK-u to napisz atak to mi się wydaje że nie masz co zmieniać i i co ztego wynika.

Stara maxyma cyt."nie ma się co kopać z koniem..."koniec cyt.reszta, obiecuję, bedzie już milczeniem... :D

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 14, 2006 1:47 pm 

kolejne 2 miesiace mineły i cisza....

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 35 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona