Zbyszek mnie to nie intersujeaje,czym się zajmujesz(zrozumiałem tylko ,że robisz bardzo dużo Ksero),le kto wystawia dokumenty na pieniądze za wpisowe i za pchełki.To też nie moja sprawa,ale myślę że jest to temat dla Komisji(może nie koniecznie śledczej).Dlaczego imprezy na których LOK stoi w głębokim cieniu dilera ,są dofinansowywane.Skoro LOK daje pieniądze to dlaczego my jesteśmy karani Mac Fra....,czy jest to klasa organizatora czyli LOK.
Jak wiesz Kłodzko sobie radzi (imprezy ,własne AMB)i jestem pewien,że w informacjach i raportach i wnioskach o status związku wpisujecie te imprezy jako własne.Może to nic,ale uważam,że chociaż można by na zakończenie roku wystosować odpowiednie podziękowanie do dyrektora OSiR w Kłodzku,za udostępnienie obiektu na cele sportowe.Nic to nie kosztuje,a na taką "pomoc" chyba Kłodzko jako miasto zasługuje.Jeśli jest to problem,mogę coś takiego stworzyć,a Ty skserujesz,bo tę sztukę opanowałeś do perfekcji.
Już nie raz była mowa na tym forum o zaświadczeniach dla dzieci ,o fakcie uprawiania sportu modelarskiego,do szkół.
Przecież przy 40 letniej tradycji LOK "dorobił"się papieru firmowego a zdobycie podpisu Pana Meliona nie ogranicza się tylko do kupna na Allegro.
Jeśli nie możecie czegoś zrobić ,to róbcie to co możecie...
No i w dalszym ciągu nie wytłumaczyłeś,dlaczego iprezy,które miały tak bogatego sponsora,były dofinaowywane przez LOK.Splentor omija w ten sposób WAS.