Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 6:55 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona
Autor
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 3:19 pm 

Ja tylko mam pytanie:czy są Mistrzostwa Polski w ten weekend?Czy może ich nie ma.owszem czytałem teraz forum,ale jeśli są odwołane to proszę dać jakieś ogólne ogłoszenie,może np. na stronie głównej forum,bo nie wszyscy zawodnicy wchodzą na forum,bo np. tak jak nie mają czasu.Gdybym przez przypadek nie wszedł to bym se zrobił wycieczkę do Warszawy....Po prostu,np. w Cechach ,na oficjalnej stronie ich zawodów i modelarstwa,jeśli impreza jest odwołana,to się pisze na głównej stronie,pierwszej stronie,że normalnie nie ma zawodów i nawet nie trzeba podawać przyczyny.Może chociaż w tej kwestii możemy dorównać pepikom.Moje zdanie jest takie,że apropo zawodów,to powinny się odbyć,bo raczej nikomu by nie zaszkodziło,żeby wieczorem w piątek rozłożyć wykładzinę.Jeśli natomiast chodzi o sprawę wiary,to powinniśmy się cieszyć,że tak wspaniały papież był Polakiem i podziwiać go za to czego dokonał i jak długo to robił.W końcu żył dość długo.Należy go pożegnać z honorem jak przystało nam rodakom,ale pogrzeb jest w piatek i do piatku trwa żałoba,a od soboty życie toczy się dalej i nic na to nie poradzimy. On pozostanie w naszych sercach na zawsze,a wszystko co ma początek,ma też i koniec.A po za tym dużo zawodników planowało od dawna wyjazd,więc niestety jest to niesprawiedliwe.Jak chodzi o jakieś kłótnie na forum czy sprzeczki,to do chu... dajcie se siana bo forum nie jest od tego.A jeśli jeden z obywateli(zawodników),który jeździ w klasie top stock,miał wielki problem,że nie pojedzie na zawody to już jest jego sprawa i niech nie pisze esejów na forum o tym bo się rzygać chce!!!Na koniec pozdrawiam wszystkich i trzymka :wink:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 3:45 pm 

DOBRE PODOBA MI SIĘ ORATORSKI TEKST MAĆKU
SZKODA ŻE PAN CIE CWIERZ OFICJALNIE NIE POINFORMOWAŁO NIE ROZGRYWANIU ZAWODÓW...TRUDNO I NIE W PORZĄDKU
WYGLĄDA NA TO ŻE POSCIGAMY SIĘ... W TARNOWIE
POZDROWIENIA
MIECZYSŁAW BAŚ
KRAKOW

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 4:08 pm 
Administrator forum

Polecam stronę główną RC-AUTO - http://www.rcauto.pl

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 4:13 pm 

Panowie Koledzy, macie jak już napisał Marek wszystko jasne, a dla usprawiedliwienia p. Ciecwierza powiem tylko, że do ostatniej chwili tzn. rozmawiałem z nim ok. 14 nie miał konkretów co do nowego miejsca zawodów. Informacja o odwołaniu Łomianek była już wczoraj.

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 5:01 pm 

Przepraszam za wyrażenie , ale G.... na tej stronie widać . Jeszcze 15 minut temu chciałem się zgłosić na zawody do Jelcza , a wypełniłem zgłoszenie do Łomianek na 8/9 04 2005 r . Powinno być po skosie , odlewej do prawej ; ŁOMIANWI PRZEŁOZONE !!!!!!!!!!!!!!!!!!

JAK ZGŁOSIĆ SIĘ NA ZAWODY DO JELCZA ?

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 5:43 pm 
IWAN

Informator, Formularz rejestracyjny oraz sposób montażu transpondera na zawody w Jelczu-Laskowicach w dniach 16-17.04.2005 znajdują się na stronie: http://www.defenateam.pl/nowosci.htmi.htm

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 6:18 pm 

Wynika z tego że Mistrzostwa Polski pokrywaja się z zawodami w Jelczu. Oj niedobrze, pewne osoby stana przed wyborem do którego nie musiało dojść.

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 6:50 pm 

Nie tylko w Jelczu jeszcze w Tarnowie nie można było tego odwołać, przecierz to nie ma sensu już w tej chwili. Od 16.04.2005 zaczyna się sezon letni więc o co tu chodzi???. Najlepiej ogłośić kto ma jakie miejsca po tych zawodach co były.

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 7:51 pm 

:D I tak niedobrze i tak żle to dobre a w tarnowie to chyba odwołają?? albo co bo frekfencja będzie jak już to znikoma pozdr . dla wszystkich!!

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 8:37 pm 

Artur Dzierzęcki napisał(a):
Wynika z tego że Mistrzostwa Polski pokrywaja się z zawodami w Jelczu. Oj niedobrze, pewne osoby stana przed wyborem do którego nie musiało dojść.

dokladnie .... masz racje i ja wlasnie jestem jednym z nich :( ... a wcale nie musialo do tego dojsc , tyle ze sezon zimowy ja juz zostawiam za soba .

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 10:25 pm 

Witam wszystkich zainteresowanych.
Nie twierdził bym że w Tarnowie będzie mała frekwencja.
Przypuszczam że wszyscy ci którzy w rankingu nie mają większych szans w HMP przyjadą do Tarnowa upatrując miejsca na pudle, licząc na to że
"Mistrzowie" pojadą do Warszawy, a oni stanowią mniejszość.
Większość zawodników jest z południa, a w Tarnowie mają być zawody rangi "Pucharu Polski". Ich termin jak na razie nie jest zmieniony bo na dobrą sprawę nie ma już na kiedy go zmienić.
Pozdrawiam.

Sądecki Klub Modelarski
Nowy Sącz

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 10:40 pm 
Administrator forum

Ja zapytam bardzo delikatnie - nie chcę wzbudzać niepotrzebnych emocji ale pytanie zadać trzeba:

Co z urządzeniem AMB i sędziowaniem?

Mamy 3 imprezy w jednym czasie. W jelczu maja swoje urządzenie i swojego sędziego. Mistrzostwa Polski i GP Tamiya to dwie różne imprezy i na dobrą sprawe jeden zespół sędziowski i jedno AMB :(

No chyba że p. Zbyszek dogada się z Rafałem Sypowiczem :)

Jakby nie było - kolejny problem :(

Marek Kusiakiewicz, RC-AUTO

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 11:01 pm 

Nie wydaje mi sie aby w ogole mozna bylo rozegrac MP w terminie 16-17.04.05. Jakby nie patrzec informacja o zawodach pojawila sie tydzien przed terminem. Dla niektorych zalatwienie sobie wolnego weekendu z wyprzedzeniem tygodniowym graniczy z cudem. Na przyklad ja musialem sie bardzo nagimnastykowac aby zdobyc wolny weekend 9-10.04.05 a teraz sie okazuje ze jest mi on nie potrzebny. Na 100% nie bede mial wolnego weekendu nastepnego. A wszystko przez brak odrobiny dobrej woli ogranizatora. Skoro piatek to dzien swiety (bardziej swiety niz niedziela, w niedziele nikomu nie przeszkadzaja zawody) mozemy spokojnie zaczac rozkladanie wykladziny w sobote o godzinie 00.01 lub o 1.16 lub o 2.14 lub o 5.59 lub o dowolnej innej i wyrobimy sie na rano. Mozemy tez rozkladac w czwartek wieczorem skoro hala ma byc nienaruszona w piatek. Ja nie widze problemu. W ostatecznosci mozna rozegrac zawody jednodniowe tylko w niedziele 10.04.05. Ale widac juz ogranizatorowi bardziej jest na reke odwolanie zawodow. To przeciez jest takie proste. Odwolujemy i koniec. Moze odwolajmy tez wszystkie zawody do konca roku? Jak szalec to szalec.

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 11:15 pm 

Jak już tak ma być to niech tak zostanie, czyli 16-17.04.2005 myślę że jest w tym trochę prawdy co napisał Jan Pasiut, przynajmnie macie wybór na jakie zawody chcecie pojechać :)

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 06, 2005 11:26 pm 

No wiesz ŁUKASZ?
PIĄTEK to dzień Wielkiej Żałoby Narodowej, pomimo słów Wielkiego Polaka, żeby go nie opłakiwać - zamknięte szkoły, urzędy, apel Prezydenta Kropiwnickiego (Łódź) do prywatnych pracodawców o umożliwienie pracownikom duchowego uczestnictwa w pogrzebie, telebimy na Piotrkowskiej (zamknięta największa arteria dla ruchu w Łodzi) - a Ty chcesz, żeby ktoś kiwnął palcem i ruszył wykładzinę?
Przecież dopiero w sobotę kibole będą się lali po łbach, a dopiero w niedzielę - do otwartych znów jak zwykle marketów będą waliły tłumy - jak co niedziela z wyjątkiem tej pamiętnej tydzień temu.
A z jakigo innego powodu nie ma żadnych zawodów od 10 lipca do 3 września - dwa miesiące laby - po co sobie zawracać głowę *****?
Lepiej zrobić 3 zawody w trzech miescach Polski - żeby miejsca na pudle dla każdego starczyło.
Nie starczy? - to Łódź się zorganizuje i zrobi Puchar HPI albo Xray - żeby już na pewno wszyscy zajęli miejsca 1-3.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 65 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4, 5  Następna strona