ja mam sprawne serwo 2018traxxasa wrazie czego, moe ma tylko poułamywane łapki mocujące serwo. Tanio oddam działa wszystko wpoząsiu tyle ze obudowa podniszczona . PRzemontujesz tylko obudowe od tego twojego uszkodzonego i jak nowe

jakby co to pisz na PW
Co do tej mieszaniny z rycyną

brrrrrrrrrrrrr nie rób wiecej takich rzeczy
BB 16 całkiem spoko jest

Tylko nie rób jakis dziwnych mieszanin. Temperature masz dobra jak na docieranie i mocno przelanym silniku. Narazie tak trzymaj. Pojezdzij jeszcze troche i stopniowo przykrecaj wkręt HI SPEED ale narazie bardzo powoli po około 1/8 obrotu i za kazdym razem potestuj. Patrz czy leci niebieskawy dymek. Model powinien zostawiac za sobą lekka smuge spalin za soba. Im bardziej widoczne spalinki tym model zazwyczaj ma bogatsza mieszankę

. Termometr to podstawa. Ja uzywam flash pointa dutartaxa i sobie go bardzo chwale

Najlepiej sugeruj sie sposobem docierania jaki proponuje traxxas. To chyba najlepsza i najbardziej skuteczna metoda.
www.traxxas.com

UE SuperMaxx to kult i ja go wyznaję

GG: 4899057