Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj



Teraz jest Pt cze 05, 2020 7:44 am

Teraz jest Pt cze 05, 2020 7:44 am




Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor
PostNapisane: Wt sty 11, 2005 11:06 am 
Offline

Dołączył(a): N sie 15, 2004 7:41 pm
Posty: 41
Lokalizacja: Poznań Auto:Hpi BMW M5
Mam pytanie!!

Czy można zmienic zapalanie modelu z pociagania sznurkiem na jakis inny??

Np. Zalożyc jakis silniczek i on by zapalał?? :lol:


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 11, 2005 11:16 am 
Offline

Dołączył(a): Pn lis 08, 2004 2:02 pm
Posty: 147
Lokalizacja: Wawa
Mozna roto-start zalozyc, ale nie do kazdego modelu sie da.

Innym rozwiazaniem jest starter box, ale takze nie do kazdego...

_________________
Pozdrawiam,

Maciek


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 11, 2005 11:19 am 
Offline

Dołączył(a): N sie 15, 2004 7:41 pm
Posty: 41
Lokalizacja: Poznań Auto:Hpi BMW M5
a czy mogłbys mi pokazac na zdjeciach jak wygladaja te rzeczy jesli je gdzies masz??


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 11, 2005 11:34 am 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pt wrz 24, 2004 8:12 pm
Posty: 1050
Lokalizacja: Oborniki Wlkp Auto: B4/ B44
Witam.
Jezeli chcesz zapalic model proponuje polac go troche paliwem a nastepnie podpalic :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Jezeli natomiast chodzi o odpalenie silnika w modelu to napisz co masz za sprzet a my ci moze pomozemy :D

_________________
Cos co lubie to Majonez

Wojtek Forysiak


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Wt sty 11, 2005 11:40 am 
Offline

Dołączył(a): N sie 15, 2004 7:41 pm
Posty: 41
Lokalizacja: Poznań Auto:Hpi BMW M5
mam kyosho GS11 to juz stary silnika ale jak troche nazbieram kaski to kupie nowy ale narazie zalezy mi na dpalaniu silniczkiem tego!!Jak to można załozyc?,gdzie i przez co odpalac chodzi mi o przekladnie


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 12, 2005 3:32 pm 
Offline

Dołączył(a): Pn kwi 05, 2004 6:06 pm
Posty: 322
Lokalizacja: Walbrzych
Mozna jeszcze zalozyc silnik "elektro strarter" o le dobrze slyszalem to na 3 kanale mozna odpalac zdalnie.


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 12, 2005 5:48 pm 
Offline

Dołączył(a): Cz sty 29, 2004 8:00 pm
Posty: 392
Lokalizacja: Rytwiany............ Auto: narazie brak...
to jest przykladowy starterbox: http://acehardwarehobbies.com/2.2/catal ... ts_id=2379

_________________
auta narazie brak :(


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 12, 2005 6:45 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Pn cze 21, 2004 8:30 pm
Posty: 119
Lokalizacja: ..::Warszawa::.. Auto: HPI SAVAGE 25
PEO a mugl bys wiecej powiedzieco tym elektro strarter ilekosztuje? jak sie montuje? itp itd?

_________________
I TAK MA BYĆ
www.modelarskie.er.pl
hpi SAVAGE 25 lekki tuningu


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Śr sty 12, 2005 7:02 pm 
Offline

Dołączył(a): Pn kwi 05, 2004 6:06 pm
Posty: 322
Lokalizacja: Walbrzych
Mozna go kupic w conradzie za 39 euro wiem ze montuje to sie bezposrednio zamiat szrpanki! Dokladnie niewiem jak ale jezeli mi powiecie ze to dobra cen to kupie i wyprubuje chocciaż i tak nie mam 3 kanalu! :( Jezeli ktos chce to moge takie cos przywiesc oczywiscie z zarobkiem. www.conrad.de


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 15, 2005 9:55 pm 
Offline

Dołączył(a): Pn kwi 05, 2004 6:06 pm
Posty: 322
Lokalizacja: Walbrzych
Niewiem czy to prawda ale dowiedzilem się ze gdy nie ma sie 3 kanalu mozna zrobic tak ze np. jak dodamy mocno gazu to ten drucik dotknie jakis guziczek na wskutek czego ten elektro bedzie sie krecil. Albo np. kombinacje: w lewo i hamulec. Wiem ze to pierwsze to prawda ale czy to z kombinacją to nie wiem ale wydaje mi sie ze tak.
Pozdrawiam


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: So sty 15, 2005 10:08 pm 
Offline

Dołączył(a): Cz sty 29, 2004 8:00 pm
Posty: 392
Lokalizacja: Rytwiany............ Auto: narazie brak...
po co tak kombinowac? nie mozna podejsc do modelu i nacisnac przycisk :) ??

_________________
auta narazie brak :(


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N sty 16, 2005 11:17 am 
Offline

Dołączył(a): Pn kwi 05, 2004 6:06 pm
Posty: 322
Lokalizacja: Walbrzych
Mozna, ale wiesz jak ktos ma ten taki klips na stale to jak Ci np zdechnie 100m od ciebie to robisz kobinacje i przyjezdzasz. A to wiesz jak kto woli! :)


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: N sty 16, 2005 8:43 pm 
Offline
-=ADA$=-
Avatar użytkownika

Dołączył(a): Śr sie 20, 2003 7:51 am
Posty: 3467
Lokalizacja: Bielsko-Biała/ Kraków
mozna zalozyc na one-way kolo na pasek klinowy, i odpalac uzywajac paska klinowego i rozrusznika samolotowego

Pomysl zapozyczony a nie wlasny


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 17, 2005 6:49 pm 
Offline

Dołączył(a): Pn kwi 05, 2004 6:06 pm
Posty: 322
Lokalizacja: Walbrzych
-=ADA$=-

Mozesz cos wiecej o tym powiedziec?


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
 Tytuł:
PostNapisane: Pn sty 17, 2005 7:05 pm 
Offline
Avatar użytkownika

Dołączył(a): So wrz 27, 2003 9:11 pm
Posty: 592
Lokalizacja: Chorzow Auto: Kyosho pure-teen gx-12
-=ADA$=- napisał(a):
mozna zalozyc na one-way kolo na pasek klinowy, i odpalac uzywajac paska klinowego i rozrusznika samolotowego

Pomysl zapozyczony a nie wlasny


A ja mam inny pomysl. Czy mozna by paskiem odpalac ktory bedzie podlaczony do rozrusznika z malucha??? Bo akurat mam jeden niepotrzebny :D?????????? Czy taki rozrusznik nie bedzie sie za szybko krecic??

_________________
Kyosho pure-teen gx-12

Mam go i pcham go :P


Góra
 Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  
 
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 40 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona

Teraz jest Pt cze 05, 2020 7:44 am


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów

Szukaj:
Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Group
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL