Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt maja 01, 2026 3:02 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: Cz gru 02, 2004 4:49 pm 

Sorkiale mam pytanie jest kaies autko do jazdy do zabawy nie na zawody?? ktre dysponuje duza moca i extra frajda!!!!!!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 02, 2004 8:28 pm 

mysle za najpierw powinienes sie zdecydowac na rodzaj takiego autka,odpowiedzi apropo off-road dostales bardzo duzo. skoro auto ma sluzyc tylko zabawie to znajdz sobie takie ktore sie Tobie podoba i kup,nie pytaj innych o zdanie.

Tytuł:
PostNapisane: Cz gru 02, 2004 9:16 pm 

edit
cofam to co napisalem :?

www.krc.prv.pl

PostNapisane: N gru 05, 2004 2:20 am 

Tak zdecydowalem sie jush na on-road electric!!! poniewaz brakuje mi 1500zl do buggy! a wiem ze on-road-y elektryczne sa tansze od spalinowek!! Wiec chcailem sie dowiedziec jakie jest najlepsze auto elektryczne w tejze grupie! chodzi mi o auto do zabawy o duzej mocy i wytrzymalosci! napewno nie o zawody!! Na autko mam 3000-4000zl i chcial bym kupic jakies dobre powiedzial bym nawet extra furke! Niewiem jak sie kierwoac wedlug firm czy to ma byc: HPI ASSO czy moze YOKOMO a moze jeszcze jakies inne! Chcialem prosic o polecenie mi danego autka podkreslenie wad i zalet!!

Zgory dziekuje REZU

Tytuł:
PostNapisane: N gru 05, 2004 9:50 am 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
ehhhh nie rozumiem cie :| Po co ci dobry samochód jak nie beziesz startował w zawodach ?:| wiesz ja proponuje kup TT lub TB (tamiya) i zobacz czy je zepsujesz. Ja rozwaliłem dobre podwozie, wręcz było super. Ale te dobre samochody są przygotowane na tor. Na to że właściciel będzie o nie dbał. Osobiście bym sie w taki żeczy nie bawił "najlepszy elektryk" proponuje ci kupić TB, TT, a nawet TL żeby zobaczyć czy nic się nie zepsuje podczas jazd. Wiesz pisze to dla tego żebys nie był rozczarowany tak jak ja (model sie w zasadzie sam rozwalił). Pozatym o części do samochodów z górnej półki są cholernioe drogie. Ja miałem jusz troche samchodów i wem co to znaczy. Wiesz TT czy nawet TB to to jest to samo co Asso TC3 czy yokomo. Posiadam asso tc3 i widziałem tb. Jest prawie to samo: wał, dyfry w puszkach itp. nic sie nie zmieniło, no może że asso ma dużo niebieskich części. A jak ci będzie mało wrazeń to kupisz jakiś tuning. Moja propozycja:
Tamiya TB-01 (będzie dobra na szuter jak i asfalt)
Łożyska do tamiyi (poprawia osiągi)
5 x Pakiet 3600 sanyo (najlepsze i najdłużej bedziesz na nich jeździł)
ładowarka Hitec (nie pamiętam nr. ale ktos ja na forum sprzedaje. posiada wyświetlacz itp.)
Aparatura Sanwa MX3 (bo po co lepsza?)
jeszcze jakiś dobry regulatorek. hmmmmmm GM V4R wystarczy :)
no i ja tak ci złorzyłem samochód jak ci sie nie spodoba to sprzedasz samo podwozie a jak spodoba to kupoisz płyte węglową itp.
MAm nadzieje ze mnie zrozumiesz ;)

PostNapisane: N gru 05, 2004 1:25 pm 

-e-rc-rezu-e- napisał(a):
Sorkiale mam pytanie jest kaies autko do jazdy do zabawy nie na zawody?? ktre dysponuje duza moca i extra frajda!!!!!!

3000 za zestaw czy za sam model
jak chcesz to zaraz cos wymyslimy

odbiór, powiedzmy za dwa tygodnie
sprzęt TOPowy

PostNapisane: N gru 05, 2004 1:55 pm 

No dobra mozecie mi z kompletraowac. Ale jaki jest teraz albo jaki bedzie w najblizszym czasie najlepszy autko?? I jakie czesci mozna w nim zastosowac do tuningu!!! Jaki silnik dyfry i tak dalej. auto mzoe nawet kosztowac kolo 4000zl! czekam na odp

Z gory dziekuje REZU

Tytuł:
PostNapisane: N gru 05, 2004 2:01 pm 

Lokalizacja: Warszawa praga Auto: Academy SP3 1/12, Tunder Tiger TIGER4WDS Associated TC3 Team Kit HPI E10 Drift
Widze nikt mnie nie słucha :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: . Skontaktuj sie z Jackiem Żurkiem on ma dobre modele.

Tytuł: ee seq!!
PostNapisane: N gru 05, 2004 2:09 pm 

SeQ masz moze gg??? pogadamy i sie wszytskiego dowiem !!!!

Tytuł:
PostNapisane: N gru 05, 2004 2:17 pm 

6183636 ale nie wiem o czym chcesz gadać ja jusz powiedziałem moje zdanie. Jak ci zalerzy to nap[isz

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 06, 2004 7:29 pm 

SeQu czasami jak cos powiesz to rece opadaja :
Cytuj:
TT czy nawet TB to to jest to samo co Asso TC3 czy yokomo

W ktorym miejscu to jest podobne????
Ze TB ma tez wal jak TC3? wiecej podobienstw to za bardzo nie ma, to sa zupelnie inne modele, o innej jakosci wykonania, masie, PRZEZNACZENIU itd.

Nie wprowadzaj ludzi w blad!!!

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 06, 2004 7:58 pm 

Człowieku zobacz na to. Model jak model. Obydwa maja dyfry. Obydwa mają wał. To jest to samo tylko wykonanjie inne.

PostNapisane: Pn gru 06, 2004 8:31 pm 

-e-rc-rezu-e- napisał(a):
Tak zdecydowalem sie jush na on-road electric!!! poniewaz brakuje mi 1500zl do buggy! a wiem ze on-road-y elektryczne sa tansze od spalinowek!! Wiec chcailem sie dowiedziec jakie jest najlepsze auto elektryczne w tejze grupie! chodzi mi o auto do zabawy o duzej mocy i wytrzymalosci! napewno nie o zawody!! Na autko mam 3000-4000zl i chcial bym kupic jakies dobre powiedzial bym nawet extra furke! Niewiem jak sie kierwoac wedlug firm czy to ma byc: HPI ASSO czy moze YOKOMO a moze jeszcze jakies inne! Chcialem prosic o polecenie mi danego autka podkreslenie wad i zalet!!

Zgory dziekuje REZU

Troche cie nie rozumiem, ba troche! Wogole cie nie rozumiem!!!! Chcesz kupic autko, masz na to 3000-4000zl i nie bedziesz jezdzil na zawody, to po co ci najlepszy elektryk jak i tak bedziesz nim jezdzil zapewne po parkingu, to po paru razach twoje autko bedzie w oplakanym stanie!! A to, ze ci 1500zl nie starcza na baggy to juz przesada. Ty masz chyba jakas manie, musisz miec najlepszy sprzet! Dobre baggy mozna juz kupic za 2000zl, i to w zupelnosci ci wystarczy do jezdzenia dla wlasnej przyjemnosci. A za 3000zl mozesz miec nawet bardzo dobra torowke spalinowa ze wszystkim czego potrzebujesz!
Takie jest moje zdanie.

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 06, 2004 8:48 pm 

m-peter ty jak zawsze zrozumiesz człowieka. O tym piszałem. Przecierz każdy samochód jest taki sam. tylko inaczej wykonany i cena. Ale każdym dda sie jeździć.

Tytuł:
PostNapisane: Pn gru 06, 2004 9:23 pm 

Ze samochod jest samochodem niezaleznie czy jest to merc czy trabant to chyba wszyscy wiedza.
Ale jak przyrownujesz poloneza do ferrari i mowisz, ze to to samo to jest to sorry.
Wiec zaznaczaj dokladnie o co chodzi w twoich wypowiedziach.

Pozatym kazdym da sie jezdzic, ale nie kazdym tak samo, TT nie posmigasz sobie z takimi predkosciami ( i z takim trzymaniem) jak TC3.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 26 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona