Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 20, 2026 10:28 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
PostNapisane: Cz kwi 02, 2009 10:00 pm 

Cytuj:
Ja tam licze na to, że na Bemowie zrobią nowy tor bez cudowania z asfaltem, który nawet
się nie umywa do asfaltu jaki kładzie się na ostatnią warstwę na drodze.

Pod Kubicę wylano po taniości coś co jest warstwą amortyzująca niż warstwą jezdną (to moje zdanie, mogę być w błędzie).

I mam też nadzieję, że da się spalinami 1/10 pomykać.

m.

Też mam nadzieje,że "zrobią". Stary,wypowiadasz się jak 3 latek. Myślisz,ze dla kogo "oni" zrobią ten asfalt?i niby kim jest ten magiczny "ktoś"?
Żeby nie ciągnąc tego za długo podpowiem ci;jeżeli nikt nie zauważy,ze komuś jest potrzebny tor to nikt nie będzie podejmował tematu. Jeżeli nie podoba ci sie to,ze próbuję dodać MOŻLIWYMI na ta chwile sposobami przyczepności temu torowi,to przynajmniej zachowaj to dla siebie. Ja i kilkanaście,a może i "dziesiąta" innych zawodników z chęcią potrenuje na asfalcie.
I jeszcze jedno,jeżeli nie pamiętasz lub nie słyszałeś to historia toru w Kłodzku zaczęła się od asfaltu z trzech rożnych rodzajów na którym było zapiaszczone boisko i dzięki Markowi i temu,ze coś tam się działo wyszło to co wyszło.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Pt kwi 03, 2009 9:46 am 

Patryk Raczyński napisał(a):

Też mam nadzieje,że "zrobią". Stary,wypowiadasz się jak 3 latek. Myślisz,ze dla kogo "oni" zrobią ten asfalt?i niby kim jest ten magiczny "ktoś"?
Żeby nie ciągnąc tego za długo podpowiem ci;jeżeli nikt nie zauważy,ze komuś jest potrzebny tor to nikt nie będzie podejmował tematu. Jeżeli nie podoba ci sie to,ze próbuję dodać MOŻLIWYMI na ta chwile sposobami przyczepności temu torowi,to przynajmniej zachowaj to dla siebie. Ja i kilkanaście,a może i "dziesiąta" innych zawodników z chęcią potrenuje na asfalcie.

Tak, 31latek ;-)

Magiczni "ONI" to na pewno nie LOK ;-)

Wracając do sedna sprawy, uruchomisz tor (lub tor będzie uruchomiony), będzie można jeździć, jako 1 się ustawię w kolejce z opłatą startową
za trening lub zawody. Z dziką rozkoszą zapłacę za możliwość jeżdżenia w miarę normalnych warunkach.

m.

PostNapisane: Śr kwi 15, 2009 9:51 pm 

Tak jak obiecałem,uruchamiamy tory na Bemowie, więcej szczegółów tu viewtopic.php?f=11&t=41755

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 18 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2