RafalPie napisał(a):
Raflee napisał(a):
Ja tam brunetki lubie 
No to ladnie Ci wytlumaczyli w sklepie ktora lepsza... "bo na takiej jezdza na zawodach" - lol mnie takie cos to by napewno przekonalo 
??? dlaczego? to jest sensowna podpowiedz - sam bym tak doradzil - zobacz na czym ludzie jezdza na zawodach... no chyba gdzie jak, gdzie ale tam sie znaja na rzeczy i ogromna wiekszosc jezdzi chyba nie przez przypadek na pistoletach....
rozumiem, ze tak napisales, bo autor posta napisal, ze tak mu powiedzieli w sklepie - a w skelpie=zle i niefachowo - ja uwazam, ze nie zawsze - wiecej uwazam, ze mozna sie dowiedziec wielu rzeczy w sklepie (szczegolnie w poczatkowej fazie zabawy z modelami) o ile sprzedajacy jest sam modelarzem, a nie tylko handlarzem... domyslam sie, ze gdyby jakis uznany zawodnik napisal "bo takie jezdza na zawodach" to bys mu szybko przytaknal....
kwestje aparatury trzeba raczej rozpatrywać indywidualnie, każdy lubi co innego i nie można jednoznacznie powiedzieć która jest lepsza. Gość w sklepie chyba nie do końca wiedział co ma odpowiedzieć wiec posłużyły mu za przykład i argument zawody (ja bym sie raczej tym nie kierował)
Tak na margiesie komu RAFLEE by przytaknol tego nie wiesz wiec nie potrzebny był ten text.
RafalPie napisał(a):
Raflee napisał(a):
Ja jezdzilem i na drzkach i teraz na gnacie, ale dlatego ze gnat jest wygodny
czy juz tylko to nie jest wystarczajacy powod???
raczej nie bo moze RAFLEEmu jest wzgodniej ale np. koledze T.Borzczko juz nie i korzysta on z drazkow