Nie miałem pojęcia gdzie napisać ten temat, bo jakoś mi nie podchodził do żadnego działu

Mam prośbę do modelarzy posiadających auta w skali 1:8 z centralnym dyferencjałem z zębatkami o module 0.8. Otóż szukam dyfra i zębatki do niego atakującej, pasującego do mojej samoruby. Czy moglibyście zmierzyć swoje dyferencjały? Potrzebuję takiego o długości 2,2cm od kielicha do kielicha (czyli kubek i zębatka nie wliczając kielichów), z kielichami w które wejdą półośki przynajmniej na długość 9mm. Jeśli dyfry w waszych modelach by spełniały te wymagania, to proszę napiszcie mi o tym razem z informacją ile mają zębów, w jakie łożyska pasują i przede wszystkim z jakich modelów pochodzą

Bardzo będę wam za to wdzięczny, więc jeśli to nie problem i wiecie coś o dyfrach któreby pasowały do opisu to proszę napiszcie o nich

Chyba że wiecie gdzie można tanio kupić zębatki atakujące o ilości zębów od 9 do 11 o module 1, bo ja jakoś nie mogę znaleźć, a moja zębatka już się kończy

Udało mi się znaleźć tylko zębatki w innym mieście za cenę 53zł z przesyłką, trochę to dużo jak na jedną zębatkę no nie?
Za wszelką pomoc z góry dziękuję