Witam, ma ktoś tę gierkę? ja mam i opisze moje zdanie na temat tej gry, czekam też na wasze.
Pierwsze wrażenie - menu calkiem calkiem, wreszcie sesownie dobrana muzyka. Ale już podczas jazdy do złudzenia przypomina mi MW, fizyka jazdy - panowie z EA nie odkryli ameryki, ale znowu aż tak tragicznie chyba nie jest. Tylko dziwne że przy drifcie tak latwo (zarazem bajecznie dziwnie) buja tyłem ale to szczegół ;P . Miasto troche małe, trodsze monotonne, mało "utrudniaczy pościgów". Wogóle pościgi w tej czesci NFS zeszły na dalszy plan. Dobry pomysł też był z podzialem muscule, egzotyczne (lol, ja bym nazwał to europejskimi

) i tuiningowane (kolejny lol - opo prostu japończyki łatwiej nazwać). Teraz najgorsza wada jak dla mnie - czemu w tej grze jast tak ciemno? nic nie widać zupełnie nic, trzeba mocno pojaśniac monitor, a pojaśnienie w grze 100% to chyba podstawa. Kolejną wadą jak dla mnie jest długoś tej gry - wczoraj zaczełem grać, łacznie gralem (wczoraj i dzisiaj) mozę z 5h ... i co? 50 % ukończone

dobrze że jest jeszcze seria prób jak w MW
Czekam na wasze opinie i sorki za tak długi referat
Ps. wymaganiowo to jest bardzo podobne do MW, czyli śmiało instalować