Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 6:20 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 137 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: So sie 21, 2004 7:11 pm 

Olo napisał(a):
popykałbym z wami ale brakuje CD-key :/ a szkoda bo giera jest wypas !

Olo??? co Ty sciemniasz??? cd-key do AA??? To jest darmowa gierka, ktora mozesz sciagnac z netu!!!! Wlaz na pierwszy lepszy serwer i ja sciagnij. Jak masz problem ze sciagniem to mozesz do mnie podjechac do Ci nagram instalke na plytke.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So sie 21, 2004 9:33 pm 

promian napisał(a):
Olo napisał(a):

Olo??? co Ty sciemniasz??? cd-key do AA??? To jest darmowa gierka, ktora mozesz sciagnac z netu!!!! Wlaz na pierwszy lepszy serwer i ja sciagnij. Jak masz problem ze sciagniem to mozesz do mnie podjechac do Ci nagram instalke na plytke.

To była raczej odpowiedź na post wrobcia.

Tytuł:
PostNapisane: N sie 22, 2004 11:49 am 

Olo napisał(a):

Ja też nie mam CD-keya ...do tego serwera nie trzeba miec cdkeya...wiec powiedz jaki masz nick i wbijaj na serwer....

MALOWANIE KAROSERII AEROGRAFEM!

Tytuł:
PostNapisane: N sie 22, 2004 11:51 am 

Mi-Mix napisał(a):
To była raczej odpowiedź na post wrobcia.

w takim razie chyba cos przeoczylem i wypadlem z kontekstu... sorry

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 02, 2004 6:02 pm 
-=ADA$=-

a zna ktos jakis serwer dla lewarow? tak zeby wszyscy nie umieli grac tak jak ja?? a pozatym niech mi ktos wytlumaczy jak na mapie wlasnie bridge SE zmienic rodzaj broni tzn wstawic granatnik podspod? I jak wogule wejsc na jakis serwer o konkretnym IP?

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 09, 2004 7:07 am 

-=ADA$=- napisał(a):
a zna ktos jakis serwer dla lewarow? tak zeby wszyscy nie umieli grac tak jak ja?? a pozatym niech mi ktos wytlumaczy jak na mapie wlasnie bridge SE zmienic rodzaj broni tzn wstawic granatnik podspod? I jak wogule wejsc na jakis serwer o konkretnym IP?
A ja sie dołączam mam jeszcze jedno pytanie: dlaczego jak wchodzę na serwery oficjalne (honor) to mnie po jakichś 30 sek. wywala do menu??? I gdzie można pograć z TeamSpeak'iem (IP, może ktoś wie jakie jest IP do serwera klanu GROM ???). I odrazu odpowiem z tego co wiem w czasie gry do bronie nie można nic podłączać tylko jak jesteś grenadierem to masz granatnik, jak AR to masz LKM itd. Eeee, a jak przejść przez most w tej misji z czołganiem??? Plisss pomushcie dwóm beginnerom...

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 09, 2004 9:07 am 

Jak przejsc most???? Samemu to ciezko bedzie. Wszystko zalezy od tego ile osob jest w druzynie. Zalozmy, ze jest Was 5. Jeden ze snajperka i ckm'em idzie na gore pierwszej wiezycki i stamtad Was oslaniaja. Trzeci idzie bokiem mostu (za barierkami) a dwoch pozostalych moze sie czolgac pomiedzy stojacymi autami. Most to moja ulubiona mapa i zdobylem juz na niej ponad 40pkt honoru. Jest tez inna opcja jak przejsc most i to samemu!!! Wybierasz karabin maszynowy!!! i lecisz na okolo mapy (mozna przejsc ta mape po gorach!!). Idziesz cicho i strzelasz w druga druzyne seriami!!! Nie ma sily aby przetrwali z normalna bronia! Jedyne zagrozenie to snajper na dachu wiezyczki ale jesli on sie nie zorientuje to zdarzysz wyelimowac cala jego druzyne a na dach wrzucisz granat i misja wygrana i kolejne punkty honory na Twoim koncie. Ja mam teraz 74pkt honoru i mialem nawet propozycje aby sprzedac swoj login za 400pln ale sie nie zgodzilem. Gralem w batalionie WSI (wojskowe sluzby informacyjne) ale odszedlem z szeregow i teraz gram jako wolny strzelec!

p.s MAM ORYGINAL THE SIMS 2!!! SUPER GIERKA!!!

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 09, 2004 9:42 am 
-=ADA$=-

ja sie ostatnio przezucilem na mape mountain pass, w takim razie po co jest menu wybierania setow broni i ustawiania tych setow??

Tytuł:
PostNapisane: Cz wrz 09, 2004 8:48 pm 

promian napisał(a):
Jak przejsc most???? Samemu to ciezko bedzie. Wszystko zalezy od tego ile osob jest w druzynie. Zalozmy, ze jest Was 5. Jeden ze snajperka i ckm'em idzie na gore pierwszej wiezycki i stamtad Was oslaniaja. Trzeci idzie bokiem mostu (za barierkami) a dwoch pozostalych moze sie czolgac pomiedzy stojacymi autami. Most to moja ulubiona mapa i zdobylem juz na niej ponad 40pkt honoru. Jest tez inna opcja jak przejsc most i to samemu!!! Wybierasz karabin maszynowy!!! i lecisz na okolo mapy (mozna przejsc ta mape po gorach!!). Idziesz cicho i strzelasz w druga druzyne seriami!!! Nie ma sily aby przetrwali z normalna bronia! Jedyne zagrozenie to snajper na dachu wiezyczki ale jesli on sie nie zorientuje to zdarzysz wyelimowac cala jego druzyne a na dach wrzucisz granat i misja wygrana i kolejne punkty honory na Twoim koncie.
Eeee mnie chodziło o trening z czołganiem a nie o bridge...
Ada$ kiedyś powiedzxiałeś zebym sciągnął nową wersję punkbuster to mi sie nie będzie wyrzucać do menu... ale skąd ją ściągnąć... :?:

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 11, 2004 10:59 am 

Sorka ze nie do tematu ale ktoś by mi powiedział albo najlepiej zrobił stronę internetową klanu clanboost( nazwa może sie zmienić) (nowość) którego jestem vCL :?: Próbowaliśmy pajączkiem, zajączkiem itp ale nadal nie łapiemy o co chodzie zainteresowanych na moje gg5620427 jesteśmy w rozpaczliwej sytuacji bardzo prosimy o pomoc naprawdę...

Tytuł:
PostNapisane: So wrz 11, 2004 6:20 pm 

server clanu grom to aa.riz.pl
Na bridzu sam rozwalilem m82 12 kolesi wcale się nie kampiac a srednio mieli po 34 honoru. Ja mam 24 honoru ale prawie nie gram na oficialach.
Promian o co ci chodzi z tym że masz tle pkt że dostałeś jakis karabna maszynowy?????? :shock: :shock: :shock:

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 14, 2004 5:39 pm 

kanon45 napisał(a):
Promian o co ci chodzi z tym że masz tle pkt że dostałeś jakis karabna maszynowy?????? :shock: :shock: :shock:

troszke nie bardzo Cie rozumiem... mozesz uscislic?

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 14, 2004 7:56 pm 

"W chwili obecnej mam tyle pkt, ze przy wyborze broni mam przydzial do tego karabinu maszynowego co sieje ogniem az milo" :D

Tytuł:
PostNapisane: Wt wrz 14, 2004 9:38 pm 

Co do gierek RC
to zajrzalem do szafy i odkurzylem stare plyty i znalazlem mala i prosta gierke Speed Demons (37MB) jak ktos zainteresowany moge wrzucic na FTP 8)

MB 207D '79 2.4 [za oknem ;] ]
Subaru Impreza WRC '02 na TT-01 [na półce]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 137 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10  Następna strona