Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 9:32 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 14 ] 
Autor
PostNapisane: N lis 21, 2004 10:05 am 

Witam,

ostrzegam przed uzytkownikiem Allegro -> AlkaH

Pod tym nickiem kryje sie znany z tego forum uzytkownik bubell, ktory pieprzony kupil u mnie filtr powietrza nie swoim uzytkownikiem (AlkaH to nick jego bylej dziewczyny!!). Wyslalem filtr pod adres z allegro i dostalem przesylke z adnotacja, ze odbiorca odmowil przyjecia! Wcale nie dziwne skoro filtr powietrza trafil do jego bylej dziewczyny!. Ostrzegam przed tym chodzacym smieciem i zerem!!! Na dodatek mial gowniarz czelnosc wystawic mi nega! Uwazajcie bo to debil skonczony i najwieksze zero jakie mialem okazje poznac ostatnimi czasy! Tupet ma nieskonczony!

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N lis 21, 2004 2:28 pm 

Oj stary jestes juz smieszny.Najlepiej zadzown do telewizji i powiedz ze stracles 3zl, wiesz co ja Ci powiem?Dal bym Ci w morde za takie zachowanie bo oboje wiemy ze dostales maila z adresem na ktory masz wyslac filtr.Napisz mi maila z numerem konta zwroce Ci koszty wysylki, prostakowi trzeba ustapic.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 21, 2004 2:58 pm 

yyyyyyyyyyyyyyyy
Nie mam słów!

Tytuł:
PostNapisane: N lis 21, 2004 3:18 pm 

BuBell napisał(a):
Oj stary jestes juz smieszny.Najlepiej zadzown do telewizji i powiedz ze stracles 3zl, wiesz co ja Ci powiem?Dal bym Ci w morde za takie zachowanie bo oboje wiemy ze dostales maila z adresem na ktory masz wyslac filtr.Napisz mi maila z numerem konta zwroce Ci koszty wysylki, prostakowi trzeba ustapic.

nie chodzi mi zakuty lbie o 9zl, ktore stracilem ale chodzi o fakt, ze miales czelnosc mi wystawic nega i to na dodatek uzytkownikiem swojej bylej! W morde to bym ci dal ja i to z wielka przyjemnoscia ale mam nadzieje, ze nie bede musial na ciebie nigdy patrzec. Chodzacy baran!

Tytuł:
PostNapisane: N lis 21, 2004 3:31 pm 

Wiesz co?Daj juz ten nr konta i poprostu..odpusc bo jestes dziecinny.Wydaje mi sie ze takie sprawy powinno zalatwiac sie prywatnie.Jezeli natomiast chcesz ja naswietlac rob to normalnie.Nie zaprzeczysz ze nie dostales maila z adresem zaraz po zlozeniu zamowienia.A na pozytywa chyba nie liczyles, mogles to zalatwic jak normalny czlowiek ale zachowales sie jak dzieciak.Tyle mam Ci do powiedzenia.Uwazam ten temat za zamkniety a co do Ciebie..zdanie na Twoj temat mialem juz dawno wyrobione.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 21, 2004 3:38 pm 

skoro miales wyrobione zdanie to trzeba bylo u mnie nie licytowac nie swoim uzytkownikiem!!!!!!!!! Jak wysylam towar to robie to pod adres z allegro. Oszczedz sobie i nie rob mi przelewu bo od ciebie nie chce nawet zlamanego grosza. Nic bym do ciebie nie mial ale jak mi ktos wystawia nega za darmo to dla mnie jest chodzacym zerem. Ja tobie wystawilem jako pierwszy ale tobie sie nalezalo bo zlamales podstawowy zapis regulaminu allegro -> korzystales z cudzego usera! Ale wiesz co? Mam to juz gdzies. Dla mnie jeden dodatkowy negatyw to nie problem a dla ciebie raczej jest bo nikt nie bedzie chcial z toba rozmawiac widzac jakie masz komentarze. Szkoda tylko, ze zawracales mi glowe abym ci wyslal ten filtr.

p.s sprawe tutaj naglosnilem aby ostrzec innych przed toba.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 21, 2004 5:45 pm 

A ostrzegaj tylko kazda inna osoba z ktora sie w taki czy inny sposob dogadywalem nie miala nic przeciwko, bo wiez te osoby zawsze powaznie podchodizly do sprawy;) a taka sytuacje mam pierwszy raz;)

Tytuł:
PostNapisane: N lis 21, 2004 5:49 pm 

Raflee wywal ten watek...... bo burdel jest

Tytuł:
PostNapisane: N lis 21, 2004 5:50 pm 
!!-kYOsho puRe teN-!!

Nie ladnie :) Nie wysylac na wskazany adres... Osobiscie robilem z Bublem interesy za nieco wieksze stawki i nie bylo problemu. Ja polecam tego uzytkownika!!

Tytuł:
PostNapisane: N lis 21, 2004 6:12 pm 

Bubell to baran i koniec!

Tytuł:
PostNapisane: N lis 21, 2004 6:19 pm 

promian, zachowujesz sie jakbys mial 12 lat. Nie wiem co chciales osiagnac tym tematem, ale stawiasz swoja osobe w coraz gorszym swietle. Jak narazie nie przedstawiles zadnych dowodow na te ze Bubell jest nieuczciwy, sprawy prywatne zalatwiaj na PW.

Tytuł:
PostNapisane: N lis 21, 2004 7:54 pm 

Dobra koniec! THE END! Finish!

Tytuł:
PostNapisane: N lis 21, 2004 8:05 pm 

Ha ha ha Promian zamias ostrzec przed BuBell'em ten wątek ostrzega przed robieniem interesów z Tobą. Jak można wystawić negatywa i wysłać paczke pod adres inny niż wskazany. Ja na allegro wiele razy sie dogadywałem przy zakupie zeby mi paczke wysłano np. kurierem i w inne miejsce niż wpisane w danych allegro i jeszcze nikt nie zignorował mojej prośby dodatkowo wystawiając mi negatywa.
SORKI ale to jakaś farsa.

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 22, 2004 11:57 am 
Raflee

Promian.... ja juz nie mam slow... za to wszystko co tu napsailes to wydaje mi sie ze Marek Cie zawiesi, ale to juz nie moja sprawa.

Jesli Bubell wyslal Ci adres pod ktory masz wyslac, a ty wyslales pod inny to juz jest tylko i wylacznie twoj problem... Ja z nim juz oriblem interesy i wszystko bylo tak jak trzeba...

Zamykam.

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 14 ]