Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 3:31 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona
Autor
PostNapisane: N cze 13, 2004 12:15 pm 

sory ze tu ale tu jest zawsze najwiekszy ruch :lol: a wiec czy ktos (oprucz mnie) ma lub bedzie mial model hpi nitro mt2? bo ja bede mial w nastepnym tygodniu i jestem ciekawy czy jestem sam? jesli ktos posiada ten model to napewno wie jak on sie sprawuje w trudnych terenach i gdzie moge dostac tuningowe czesci do niego?

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 12:21 pm 

Nie mam ale wiele razy nim jezdzilem bo T&A C go ma lub mial. Autko fajne. Niestety tylko jedno przelozenie ale i tak jest dosc szybkie. W terenie sprawuje sie bardzo dobrze bo jest lekkie i zwinne. Odpalany roto-startem wiec nie powinno byc problemow z rozruchem silnika. Ogolnie autko w skali od 1 do 10 uplasowal bym na pozycji 6+. Czesci tuningowe kupisz tak jak wszystko na TH lub na www.ebay.com

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 1:43 pm 

No autko takie sobie.Tylko z tym roto-starterem mogą być problemy bo przeważnie u włascicieli savage sie takie pojawiają że przcizk sie zatnie itp.Podobno jego predkość maksymalna jest identyczna co savage.Czyli 66km/h.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 1:58 pm 

Kuba Stabiszewski napisał(a):
No autko takie sobie.Tylko z tym roto-starterem mogą być problemy bo przeważnie u włascicieli savage sie takie pojawiają że przcizk sie zatnie itp.Podobno jego predkość maksymalna jest identyczna co savage.Czyli 66km/h.

Ja ze swojego roto w Savagu poki co zrezygnowalem na rzecz szarpanki. Bardziej z musu bo roto nie uciagnie TruckZilli na dotarciu ale chyba juz przy tym zostane. Nie bede musial chociaz ladowac co chwila pakietu i nosic ze soba tego ciezkiego roto...

Predkosc MT2 = 66km/h. To jest chyba jakis chwyt marketingowy! Jezdzilem MT2 i za Chiny nie jezdzi on tak szybko jak Savage. Dopiero jak sie mu wlozy 2-biegowa skrzynie to moze tyle podciagnac ale gola wersja w zyciu... Po prostu nie ma szans.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 2:00 pm 

Nie twierdze że ma szanse wyciągnąć 66km/h tylko mówie co jest napisane.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 2:22 pm 

skoro 66km/h to chwyt reklamowy to wejdzcie na www.hpiracing.com i tam na filmie jest pokazana predkosc 75km/h i co o tym powiecie? to jest niezla sciema! :D aha jeszcze tego niepisalem ale jestem dysortografikiem wiec jak zrobie jakis glupi blad to prosze sie niesmiac bo mam na to prawa i papiery wiec bez hihotuw prosze! za wszystkie pledy z gury pszepraszam

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 3:03 pm 

Łlłłłe tam co z tego że na fimiku.Napewno 40% nitro nalali i szczerzą geby o własnie tak :D .Albo coś do niego innego włożyli załozyli obudowe i jak nigdy nic.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 4:12 pm 
Raflee

W sumie to kasy oni maja, to zeby nakrecic filmik mogli poswiecic jeden silnik... :D

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 4:33 pm 

No własnie to sa takie chwyty reklamowe że to jest koniec.Wydaje mi sie że nawet wiecej niż jeden silnik rozwalili aby nakrecić ten filmi bo do takiego jak nalejesz 40% to cieżko bedzie tak go dobrze ustawić :D

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 5:05 pm 

Musieli tez do niego wlozyc 2-biegowa skrzynie bo na normalnej to nie przejdzie. Zapewniam Was, ze autko jest bardzo fajne ale nie osiagnie takiej predkosci na jednym przelozeniu. Wezcie to na logike chociazby.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 5:22 pm 

Raflee napisał(a):
W sumie to kasy oni maja, to zeby nakrecic filmik mogli poswiecic jeden silnik... :D

Albo nakreca to i sprzedadza caly model po atrakcyjnej cenie lub jako nowy.

Mam go i pcham go :P

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 5:28 pm 

No też tak uważam model spoko ale z tą reklamą przegieli :)

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 6:37 pm 

wojti2002 napisał(a):
Raflee napisał(a):

Albo nakreca to i sprzedadza caly model po atrakcyjnej cenie lub jako nowy.

haaahhaa! oni maja kasy jak lodu wiec uwierz mi, ze nie beda sie bawic w sprzedawanie. Jak nie bedzie dobrze jezdzil to go po prostu wywala na smieci. W stanach jest inne podejscie do zycia. Model kosztuje powiedzmy 400 USD ale srednia pensja to 4000 USD wiec za pensje masz 10 modeli. W Polsce Savage kosztuje wiecej niz w stanach a na dodatek ludzie zarabiaja 20 razy mniej. Nowy Savage to u nas okolo 2,000 PLN a srednia pensja w naszym kraju to 1,100 na reke wiec przecietny Polak musialby przed dwa miechy nic nie jesc i nie pic aby sobie cos takiego kupic.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 6:42 pm 

Savage w polsce jest droższy bo ziggy sprzedaje za 2050zł a u rojny jest za jakoś 2350zł.Przegiecie.Z tym ze mają inne podejscie do życia to prawda.Zazdrosze im ich mentalnosci.Sam chciał być dosyc pogodny miec dosyć kasy i na rząd nie narzekać.Nie długo tak bedzie ale puki co to gnije tutaj.Tylko nie myslcie że jestem taki głupi że wydaje mi sie że kasa leży na ulicy i kazdy cymbał zarobi 4000$.Trzeba coś sobą oferować.Pewnie ogladaliscie kiedyś choć raz program chicago o polakach którzy polecieli do stanów choć gówno umieli nic sobą nie oferowali i mysleli że jak tam już bedą to bedą mieli wszystkie skarby swiata.I jak to sie skonczyło nie radzą sobie i nadodatek vizy im sie pokonczyły i zostają tam aby jakoś uciec ze stanó potrzebują 10 000 a nie maja tyle i własnie tam gniją.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 6:47 pm 

ogolnie amerykanie to bardzo zadufany w sobie narod i mysla, ze sa najlepsi z najlepszych. Doslownie uber alles. Ogolnie niczego im nie zazdroszcze bo sam zle nie mam ale to czego 90% Polakow mogloby sie od nich nauczyc to tak jak powiedzial Kuba Stabiszewski mentalnosci! To jest to przez co Polska gnije w zasranym marazmie od tylu lat. Pokolenia ludzi, ktorzy zyli za komuny i twierdza, ze wtedy bylo lepiej musza zmienic swoje podejscie... Polacy sami nie maja ochoty nic zrobic a tylko by chcieli aby bylo im lepiej. W swiecie tak juz jest, ze za darmo to nic nie ma i na dobrobyt musza pracowac wszyscy jak jeden.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 27 ]  Przejdź na stronę 1, 2  Następna strona