Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest N lut 15, 2026 3:31 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona
Autor
PostNapisane: So cze 12, 2004 10:10 pm 

Witam...
Prosze o doradzenie mi modelu którego mma eybrać między Savage25 a T-maxx 4wd.I który jest bardziej wytrzymały wszytsko co onich wiecie bardzo prosze.Muj gg:5399069 email:tomek.kurek@onet.pl :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: So cze 12, 2004 10:19 pm 
tomalo

Co do informacji i opinii to wystarczy poszukac na forum...
A ja bym bral savage...

Tytuł:
PostNapisane: So cze 12, 2004 11:04 pm 

Zależy my w polsce nastawienie z jakies przyczyny jestesmy na savage ale jesli sie przyjżeć to co amerykanie robią np: towerhobbies najwiecej jakiego produktu sprzedali to t-maxx , ebay najwiecej super tunigowanych modeli t-maxx i ogólnie jakoś wolą t-maxxa.Mówiąc szczerze t-maxx jest nieco przestażały ale jary savage to sam nie wiem niby nowe niby nie wiadomo co.Wybór był by trudny ale chyba wybrał bym Savage nie wiem czemu ale jakoś bym go wolał.Moze dlatego że traxxas mi sie źle kojarzy albo dlatego że t-maxx mi sie z czymś starym kojarzy.Ale jedno jest pewne najlepiej stunigowane bryki monstery to T-maxxy.

Tytuł:
PostNapisane: So cze 12, 2004 11:14 pm 

Tutaj moglbym wszczac dluga polemike, poniewaz najlepiej stuningowane monstery to Savage. Wybor jest dziecinnie prosty. Jesli tylko bierzesz pod uwage T-Maxxa i Savaga to kupuj tego drugiego. Jesli natomiast masz kase na inne modele to pomysl o czyms takim jak Kyosho Mad-Force RCX, Ofna Titan Deluxe,

Tytuł:
PostNapisane: So cze 12, 2004 11:17 pm 

Gdybym miał kase na naprawde bardzo dobrego monsetra to wybrał bym Kyosho MAD force RCX.To jest prawdziwy monster a ofna z tytanowymi czesciami to też super sprzet.A co do tego ze najlepiej stunigowane monsery to savage to ciekawe.Widać ich własciciele pracują w ukryciu i boją sie pokazywać ich modele bo jakoś ich nie widze.Jest jeszcze druga mozliwość że poprostu nie umiem odróżnic savage od T-maxxa.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 11:26 am 

T-Maxxy to bardaszne modele i tego sie nie da ukryc. T-Maxxow jest po prostu cale mrowie bo tego w stanach jest jak mrowek. Savage to model z klasa i tuning jest zdecydowanie lepszy. Zauwaz, ze tunignowane t-maxxy sa prawie zawsze chamsko stuningowane... Dziesiec ton aluminium w kolorze fioletowym i juz niby dobry tuning? Paranoja. Savage sa robione ze smakiem a t-maxxy z wiejskim gustem. sorki ale tak prawda.

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 11:55 am 
tomalo

A T-maxx'ow stuningowanych jest wiecej bo to starszy model, dluzej na rynku... takie dinozaury :)
Zreszta opnie na temat T-maxx'ow sa gorsze niz na temat savga'ow.
W dodatku opnia jest taka ze dopiero stuningowany t-maxx do czegos sie nadaje - stad wiecej egzemplarzy tuningowanych. Savage w postaci sklepowej to juz dobry model, nadajacy sie do ostrej jazdy...

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 12:03 pm 

o wlasnie! tomalo powiedzial to co ja chcialem ale ubral to w ladniejsze slowa. Chwala mu za to :)

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 12:14 pm 

tomalo napisał(a):
A T-maxx'ow stuningowanych jest wiecej bo to starszy model, dluzej na rynku... takie dinozaury :)
Zreszta opnie na temat T-maxx'ow sa gorsze niz na temat savga'ow.
W dodatku opnia jest taka ze dopiero stuningowany t-maxx do czegos sie nadaje - stad wiecej egzemplarzy tuningowanych. Savage w postaci sklepowej to juz dobry model, nadajacy sie do ostrej jazdy...

Ale lepiej nie przeginać bo np. promian rozwalił se dyfer :D

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 12:22 pm 

Nie tylko dyfer ale to juz na inna opowiesc...

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 1:23 pm 
tomalo

No i co z tego ze rozwalil dyfer? I nie tylko... :)

To swiadczy tylko o tym ze Promian swoim monsterem JEZDZI a nie toczy sie tempem spacerowym :)

Nie ma niezniszczalnego monstera. Nie wazne czy bedzie to Terra, Savage, T-maxx, Mad Force czy jakikolwiek inny...

Jak jedzisz to zawsze trafisz w jakies drzewo, czy kraweznik, skok Ci nie wyjdzie, albo uszkodzisz go w jakikolwiek inny sposob. TO JEST NIEUNIKNIONE... Kwestia tylko taka ktory monster wiecej wytrzyma nim sie cos w nim posypie... A Savage moze duzo wytrzymac...

A jak dobrze (czy jak kto woli zle) trafisz to mozna rozwalic nawet aluminiowe czesci...

Wiec jeszcze raz podkreslam:
NIE MA NIEZNISZCZALNYCH MONSTEROW - sa tylko niewlasciwie uzywane:)

Jesli ktos kupuje monstera z mysla ze nic nie urwie to jest w grubym bledzie... Albo tylko do postawienia na polke... :)

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 1:37 pm 

Hehe wszyscy tak sie rozpisali a nasmieszniejsze w tym jest to że nigdzie nie napisałem oraz nie twierdze że T-maxx jest leszpy od Savage.Nawet napisałem że gdybym miał wybierać to i tak wybrał bym savage :D

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 1:42 pm 

Kuba Stabiszewski napisał(a):
Hehe wszyscy tak sie rozpisali a nasmieszniejsze w tym jest to że nigdzie nie napisałem oraz nie twierdze że T-maxx jest leszpy od Savage.Nawet napisałem że gdybym miał wybierać to i tak wybrał bym savage :D

i tylko to Cie ratuje przed zguba :twisted:

Tak jak napisal tomalo. Nie ma niezniszczalnych MT. Kazdego da sie rozwalic. Trzeba (czasami nie) tylko chciec. Ja rozwailem raz caly aluminiowy dol wraz z jednym wahaczem bo z maksymalna predkoscia wjechalem na zbyt wysoki kraweznik. Autko stanelo w miejscu i duzo czesci bylo do prostowania a kilka do smietnika. Tak to juz w naszym hobby bywa...

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 3:08 pm 

Heh oj nie martw sie Promian aż taki pokrecony nie jestem aby bronić T-maxxa niekiedy mi odbija ale nie az tak :)

Tytuł:
PostNapisane: N cze 13, 2004 4:17 pm 
Raflee

Ale problem.. bierze savaga i koniec :D

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 45 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3  Następna strona