Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt kwi 03, 2026 12:30 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona
Autor
PostNapisane: Śr kwi 21, 2004 8:58 pm 

TrAsY dla MONSTEROW.....Jestem w trakcie prac nad trasa techniczna dla MT mam teren do tego nawet 2 i szukam materialow (fotki ,filmy)na temat tras wlsnie technicznych . Trasa szybka z hopkami tez powstanie ale co do niej to nie bede mial problemow z projektem a miejsce tez jest.Ale cche zaczac od trasy technicznej i jak tylko powstanie organizuje na niej zawody......CO WY NA TO (prosze o wsparcie pomyslami i materialami)

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 21, 2004 11:06 pm 

w Opolu???

Tytuł:
PostNapisane: Śr kwi 21, 2004 11:14 pm 

TAK

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 7:34 am 

to koszmarnie daleko... :(

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 8:57 am 

z tym koszmarnie bym sie niezgodzil do WaWy czesto smigam i zajmuje mi to 3,5 max 4 godziny... niegdzie nie jest w polsce daleko no chyba ze do Suwalk......A nawet autobus leci z wawy do opola i na odwrot wiec to nie jest takie straszne.To zaledwie 320km

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 12:35 pm 

O przepraszam !. Z Warszawy do Opola jedzie sie 3,5 h, a do Suwałk 3 h. Wywodzę się z Suwałk, więc wiem. A poza tym może to w Suwałkach poskaczemy MT ? tam jest dużo górek i jeziorek :-). Tak na poważnie to w grę wchodzą tylko wyprobowane miejscowości modelarskie, lub duże miasta centralne. Sami w Warszawie czasem mamy problem, aby się wszyscy skrzyknąć.
ja mam jeszcze doraźny pomysł. Nagrywajcie różne filmiki z ciekawymi scenkami szaleństw autek i dawajcie na sieć ! Widzę, że niektórzy już mają swoje wyczyny na taśmie. ja też coś ciekawego zrobię. Aaaale jeszcze coś: Róbcie fotki z najbardziej nieprawdopodobnych i masakrycznych uszkodzeń autek. Można by zbierać takie fotki w celu ew. zastraszania niektorych firm, jeśli nie uznają gwarancji.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 12:38 pm 

Proponuje dogadac sie z Murowana Goslina i przebudowac ich tor by wygladal jak tor off-road z prawdziwego zdarzenia

Maja juz podium dla zawodnikow z prawdziwego zdarzenia i zaplecze ale to tylko moja sugestia i nikogo nie odwodze od budowania nowego toru.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 12:58 pm 

Zrobic i tak zrobie chicby dla siebie i zebym mial gdzie sie pobawic i potrenowac .A czy sluszne jest robienie toru w opolu to nie ma co sie nad tym rozgadywac bo tez bym sie musial zastanawiac nad tym jak robilem hopki dla bmx'owe czy wiele lat walczylem o skatepark. A jak jezdzielem w trialu to tez nie przeszkadzalo mi to zrobic sobie trase w opolu.Teraz tak do wakacji moze sie jescze z 2 monstery w opolu pojawia i bedzie mial kto smigac po takim torze.. A co do spotkan to wydaje mi sie ze tylko bedzie coraz latwiej sie spotykac bo to wszystko zaczyna sie dopiero rozwijac mowie tutaj o MT (bo zaraz mnie ktos zaatakuje ).Ale jak mozecie to poszukajcie czegos w temacie tras technicznych.....A wlasnie a zawody i tak zorganizuje nawt jak bedzie tylko 10 osob bo dla mnie istotne jest to zeby sie spotkac a niekoniecznie odrazu robic z tego wielka fete. (a i takie cos da sie zrobic mysle).

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 1:24 pm 

Ja bede mogl Tobie pomoc ale dopiero w maju teraz mam duzo spraw na glowie.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 6:47 pm 

320km to faktycznie nie jest jakas wielka odleglosc. Szczerze mowiac myslalem, ze jest duzo dalej. Ale i tak jest to spora wyprawa i na jeden dzien to nie oplaca sie jechac.

p.s Kto bedzie jechal teraz w maju na Festiwal do Lodzi??

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 6:55 pm 

imprezke zawsze mozna zrobic dwudniowa i urozmaicic np.paintballem (bo tez w tym siedze tzn siedzialem ale dalej moge cos zorganizowac).. A co do targow to myslalem zeby sei tam wybrac.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 7:16 pm 

Jesli chodzi o paintball to i ja sie chetnie na to pisze!!!

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 7:25 pm 

Widzisz dlatego mowilem ze jak sie dobrze zorganizuje taka impreze bo nie mowie tu o tym ze to maja byc tylko zawody i spadac to mozna zrobic naprawde cos fajnego...Do tego wszystkiego jak np robilbym ipreze taka dwudniowa to propozycje mam taka ---- organizuje ta impreze na poligonie ktory jest obok miasta tam jest trasa motocrossoba i terenowa dla samochodow po ktorej jezdzielm i modelemi na sprzetach dla ktorych byla zrobiona wiec wiem ze sie nada do wszystkiego ... I plan widze taki wezmy pod uwage dwa dni robimy zawody MT szybkie i techniczne a do wszystkich atrakcji dochodzi paintball. quady w 2 lub 4 ,ognicho ,rollbary itp. A do tego wszystkiego pomysle czy nie zorganizowac tego przy okazji rajdu samochodow terenowych lub jakis zawodow motocrossowych ktore tez sie tam odbywaja..... zeby bylo co poogladac... I musle ze plan jest sluszny zabawa ,zawody, spotkanie ludzi z tematu MT i bagusow a do tego bedzie mozna sie postrzelac ,pojezdzic na quadach i moze terenowym samochodem jakims do tego cos zjesc i sie napic......A co do noclegow to to juz bedzie cieplo i taka imprezka jescze z namiotami moim zdaniem bedzie bardzo fajna.......................NO ALE SIE ROZPISALEM>>>>>>>>>>>>

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 11:09 pm 

A ja myślę , że Promian , który ma tak bogatych rodziców, i działkę ze 10 000 metrów. i zrobi u siebie taki tor i takie zawody , że nam szczena opadnie . Chyba kupię sobie MT.

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 22, 2004 11:14 pm 

hahaha... dobre!!

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 52 ]  Przejdź na stronę 1, 2, 3, 4  Następna strona