Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn kwi 20, 2026 6:06 am

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 4:07 pm 

-=ADA$=- napisał(a):
Maciej Bartoszek napisał(a):
Ponoć w każdym tkwi dziecko, tylko że w jednych tkwi a inni są dziećmi.

Myśle, że spokojnie można już kończyć ten temat a przepisy ustalą zawodnicy :)

Wszyscy zawodnicy?? Jesli tak to w jaki sposob sie skontaktowac ze wszystkimi i wszystkim dogodzic?? Nie wszyscy, grupa trzymajaca wladze?? To dlaczego. A pozatym mowisz o przepisach jak bugi je robil nie bylo ani jednego zawodnika startujacego w polsce w klasie MT, bo takiej klasy nie bylo. Bugi zmajstrowal przepisy jak pomysl ktory trzeba omowic i dokladnie doszlifowac.

Dwa pytania:
Bugi robił - A KTO JE STOSOWAŁ I KOMU ONE SIĘ PRZYDAŁY ??
Wszyscy zawodnicy - TO JUŻ RACZEJ NIE TWÓJ PROBLEM, NO CHYBA ŻE POZA FORUM JESZCZE JEŹDZISZ ??

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 4:23 pm 
-=ADA$=-

nikt nie stosowal, bo to byly o ile wiem zawody prawie bez przepisow, kto przyjechal ten mogl jezdzic, i na poczatek na rozruch to jest genialne podejscie.

A nie moj problem, fakt, ale zwaz na to ze cala oprawa zawodow nie sklada sie tylko z zawodnikow, sa organizatorzy, sedziowie.
A swoja droga to chyba bylby pierwszy sport gdzie zawodnicy ustalaja sami dla siebie reguly.

A jezdze wylacznie poza forum, na forum sie pisze a nie jezdzi a jest kilka osob ktore nie maja czasu wchodzic na forum ( i po pierwszych zawodach wszystkich innych od teoretykow wyzywac) a i tak jezdza. A po tym co tu widze to i tu mi sie odechciewa zagladac.

Baw sie dobrze profesjonalisto ( i wracamy do poczatku)

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 4:40 pm 

Cieszy mnie bardzo rozmowa z Wami na poziomie, ciągle tylko ubliżacie, wyśmiewacie, drwicie itd..., najlepsi z najlepszych poprostu. Złote wargi polskiego RC. Wasze wypowiedzi są daleko przed Wami, jestem ciekaw bardzo czy będziecie tacy wygadani jak spotkamy się oko w oko. Wydaje mi się, że raczej będziecie pokroju Black_Angel'a, którego to przyjazdu do Murowanej nikt nie zauważył, nie startował, ba nawet nie jeździł ale oczywiście wypowiedział się o organizacji zawodów. Nie musze chyba już dodawać, że bardzo "głośno" pisał, że przyjeżdza wygrać.
Siedzicie 24h na dobe i szperacie po innych forach, potem przedrukowywujecie potem tamte wypowiedzi. To jest poprostu żałosne.

Bardzo mnie zaciekawił fakt, że na pierwszych zawodach MT pojawili, się ludzie którzy mają małą ilość postów w porównaniu do was. Czyli mam rozumieć że tylko nic niewiedzący początkujący przyjechali na zawody ?? A wszystkowiedzący forumowicze nie pojawili się ?

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 4:43 pm 

no i sie poobrazali! Ja do was nic nie mam ani do nikogo na tym forum - wszystkich uwazam za kumpli i pomagam im jak trzeba!

Ale te przepisy to bardzo powazna sprawa i nie chce zeby sie tam znalazl jakis nieadekwatny zapis np o dziurach w budzie (bo buda po 5 treningach ma tyle dziur ze sie do uzytku nie nadaje i wcale nie mam ochoty montowac na final drugiej), albo ktos wymysli o paliwie lub serwisie jakas glupote i bedzie potem placz i zgrzytanie zebow. Ja tez juz koncze i przepisy moim skromnym zdaniem powinien napisac Pan sedzie moze i za oplata wkoncu to jego praca!!

pozdrawiam wszystkich kolegow z rcauto

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 4:48 pm 

No Kuba trza już kończyć bo za chwile ktoś napisze, że posty nabijamy :D

Pozdrowienia dla wszystkich modelarzy, dla tych realnych jak i wirtualnych.

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 6:26 pm 

Ja może też dorzuce tutaj swoje 2 grosze. Od niedawna Panie Maćku zauważyłem że wszędzie w każdy możliwym temacie pisze pan że na tym forum pisze tylko banfa teoretyków którzy zupełnie nic nie wie o modelarstwie. Rozumiem żę pisałby tak pan Lech Pepliński albo Jacke Żurek którzy są zawodnikami od dawien dawna. Lecz pan pojawił się na forum niedawno i nie zauważyłem pana "profesjionalnych" wypowiedzi. Ale po ostatnich zawodach Mt wyraźnie się pan ożywił krytkując innych za Brak doświadczenia. A więc pan zdobył je na tych zawodach w murowanej ?? :) . Jeśli chodzi o przepisy które napisał bugi to tylko próba pomocy w zorganizowaniu zawodów kiedy one je pisał pana jeszcze nie było na forum :lol: . Jeśli chodzi o pomoc to wielokrotnie otrzymałem ją od takich użytkowników ja Bugi czy Ada$. Czy mają mają doświadczenie? nie wiem. Ale tak czy owak ich wiedza wielokrotnie mi pomogła. Przepraszam za OT

Z poważaniem Wirtualny modelarz :wink:
Ps. Wszelkie groźby i propozycjie solówek na zawodach prosze kierować na Priv :lol:

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 6:48 pm 

Jak Bugi zaczol pisac przepisy to bylem juz na forum zarejestrowany.

Nie wiem dlaczego tak się jeżą ludzie na słowo teoretyk, ponadto nikomu wprost nie powiedziałem, że jest teoretykiem, poprostu caly czas podkreslam, że forum powinno być do wymieniania uwag i spostrzeżeń które się przerabiało. Oczywiście są też tematy w których twórcza kreatywność jest jak najbardziej pożądana jednak z tą kreatywnościa to nie należy przesadzać

Na tym forum jestem już od jakiegoś czasu, na początku moja wiedza była bardzo ograniczona w tym temacie, dlatego wiekszość czasu poświęcałem na czytanie forum a nie pisanie. Nie jest problemem pisanie ***** często nie na temat. Od momentu kiedy RC mnie strasznie wciągneło zaczołem także udzielać się na forum. Już w wielu przypadkach zdażyło się tak, że ludzie piszący na jakiś temat w rzeczywistości są strasznymi laikami. Prawdą jest również to że sporą część użytkowników stanowią poprostu nastoletnie dzieci, które myślą że wszystkie rozumy pozjadały.

P.S. O jakiego rodzaju solówki Ci chodzi ??

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 7:12 pm 

Jesli chodzi o solówki to ciągle ktoś powtarza że można rozwiązac sprawe w 4 oczy ogólnie odczuwam ostatnio atmosfere napiecia na forum. KONIEC OT!! chciałby tylko jeszcze powiedzieć że admin powinien się za to wziąć ten temat barzdziej nadaje się do HP niż forum MT. Dziękuje za uwage

A ja bym to zostawil. Niech potomni zobacza jak "profesionalini zawodnicy i praktycy" pisza. Bugi co o tym sadzisz?? :wink: m-peter :lol:

Bugi: wystarczy zakonczyc ta dyskusje, zamknij temat M-peter

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7