Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr cze 24, 2026 9:30 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 1:50 pm 

m-peter napisał(a):
Wiesz, moze nie kazdy mial okazje przyjechac na zawody, chociaz bardzo chcial, w tym niestety ja. Do Murowanej mam kawalek, tym bardziej do N.Sacza i w czasnie roku szkolnego wyjazd taki odpada, szczegolnie teraz. Ale zawody w Murowanej w czasie wakacji napewno zalicze. Tym samym chce uczesticzyc jak narazie tylko w tworzeniu jako takich przepisow z racji tego, ze musze sobie odpuscic pare zawodow.

Ale co mi Ty tutaj piszesz ? Nie ma to absolutnie nic wspólnego z moją wypowiedzią.

Dla Ciebie m-peter i dla reszty, która nie zrozumiała mojej wypowiedzi.

SKOŃCZCIE WRESZCIE Z TEORETYZOWANIEM NA KAŻDY TEMAT !!!!

NIECH TO FORUM BĘDZIE WKOŃCU WYMIANĄ DOŚWIADCZEŃ A NIE PRZEDRUKOWYWANIEM CUDZYCH WYPOWIEDZI.

A wracając do przepisów MT, nieważne ile poczytasz jeżeli nie doświadczyłeś tego to nie bierz się za tworzenie przepisów.

Powtarzam raz jeszcze, przepisy do MT stworzą zawodnicy uczestniczący w wyścigach a nie wszechwiedzący teoretycy.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 1:54 pm 

Maciej Bartoszek napisał(a):
Chciałbym się dowiedzieć dlaczego za tworzenie przepisów do klasy MT zabierają się ludzię, którzy nie mają z tym wiele wspólnego ??
Przepisy są dla zawodników uczestniczących w zawodach, dlatego nie widze sensu dywagowania na ten temat przez osoby postronne.

Zasady ustalą zawodnicy, którzy jeżdzą a nie teoretycy którzy obserwują.
Jak ktoś chce uczestniczyc w skonstruowaniu przepisów MT to zapraszam na zawody.

Czy ten post jest skierowany do mnie?? bo ja jestem autorem tego postu?? Jezeli tak to sory gregory, ale wtedy jeszcze nikt nie myslal o przepisach i zawodach w klasie MT, a ktos sie musial za to zabrac, i zaczolem to robic,a Ty sie uważasz za zawodnika "swiatowej" klasy po 1 zawodach...wiesz wyluzuj nieco. Jezeli masz jakis problem do mnie to z checia pogadam w Saczu......

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 2:30 pm 

Bugi napisał:

Czy ten post jest skierowany do mnie?? bo ja jestem autorem tego postu?? Jezeli tak to sory gregory, ale wtedy jeszcze nikt nie myslal o przepisach i zawodach w klasie MT, a ktos sie musial za to zabrac, i zaczolem to robic

No i oczywiście poczułeś się najodpowiedniejszą osobą aby rozwiązać ten problem.

Bugi napisał:
a Ty sie uważasz za zawodnika "swiatowej" klasy po 1 zawodach...wiesz wyluzuj nieco. Jezeli masz jakis problem do mnie to z checia pogadam w Saczu......

Nie przeinaczaj faktów !
Gdzie ja napisałem coś takiego ??
Sądząc po wypowiedzi zachowujesz się jak szesnastolatek (może i masz tyle lat nie wnikam w szczegóły). Nie widze żebym był spięty aby miał cokolwiek luzować, przedstawiam fakty.

W Sączu jedyne co będzisz mógł robić to bycie mechanikiem i baczne obserwowanie zawodów. Nie widze tutaj żadnej przyczyny dla której miałbym z Tobą osobiście rozmawiać.

Zawody w murowanej doskonale obrazują to co się dzieje w świadku RC, byli tam ludzie z którymi można sobie super porozmawiać (dodam że była REWELACYJNA EKIPA) i pościgać się. Chętni do pomocy z naprawde solidnymi przemyśleniami. Jakoś najwięksi krzykacze nie dojechali jestem ciekaw dlaczego ? Jestem również ciekaw dlaczego Ci młodzi krzykacze, którzy dotarli, nawet nie mieli odwagi podejść i się przywitać ?? Może dlatego, że mają po naście lat i jedyne co potrafią to wypisywanie niestworzonych teorii na forum ?

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 2:37 pm 

Ale co mi Ty tutaj piszesz ? Nie ma to absolutnie nic wspólnego z moją wypowiedzią.

A wlasnie, ze ma. Bo tak jak Bugi napisal, zanim rozpoczely sie zawody to wlasnie Bugi napisal przepisy i to On zaczal dyskusje na ten temat. Gdyby nie jego posty to nie wiem jakby potoczyla sie srpawa zawodow. I nie unos sie az tak bardzo bo jeszcze nam odlecisz. Dla Twojej wiadomosci-uczestniczylem w zawodach MT, zanim Ty kupiles swoj model. Poza tym to jest forum dla wszystkich a nie dla "elity" i kazdy ma prawo tutaj pisac.

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 2:41 pm 

m-peter napisał(a):

A wlasnie, ze ma. Bo tak jak Bugi napisal, zanim rozpoczely sie zawody to wlasnie Bugi napisal przepisy i to On zaczal dyskusje na ten temat. Gdyby nie jego posty to nie wiem jakby potoczyla sie srpawa zawodow. I nie unos sie az tak bardzo bo jeszcze nam odlecisz. Dla Twojej wiadomosci-uczestniczylem w zawodach MT, zanim Ty kupiles swoj model. Poza tym to jest forum dla wszystkich a nie dla "elity" i kazdy ma prawo tutaj pisac.

Spoko spoko ale pisac sobie mozna, kazdy moze, ale sie potem okazalo ze np przepis o dziurach w karoserii to jedna wielka bzdura bo by zostal 1 monster :D

A zasluzonym w tworzeniu zawodow jest Pan Karpinski, Adrianna i Pan sedzia wiec nie piszcie prosze glupot !!

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 2:52 pm 

No już nie popadaj w paranoje bo jeszcze chwila to się okaże, że jak miałem roczek to Ty już startowałeś w mistrzostwach świata w MT.

"elity" ??? Jak mogłeś wpaść na tak dziwne sformułowanie ???
Dodam, że forum nie do końca jest dla wszystkich, najpierw trzeba się zarejestrować :lol:
To piękne forum ma służyć do wymiany doświadczeń a chyba w 90% zawiera teoretyczne wypowiedzi. Ludzie wypowiadają się o czymś czego na oczy nie widzieli, ale to już jest inna historia.

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 3:00 pm 

No już nie popadaj w paranoje bo jeszcze chwila to się okaże, że jak miałem roczek to Ty już startowałeś w mistrzostwach świata w MT.

Nie bede Ci tego udowadnial bo jestem tylko "nastoletnim krzykaczem" na tym forum. A poza tym nie widze sensu w klutniach z Toba czy kim kolwiek innym.
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 3:09 pm 

wiesz co panie MCk.......... zastanow sie troche..... a lat mam wiecej niz 16 :mrgreen:

Jak narazie to widze ze Ty i inni sa krzykaczami, bo jak ktos cos chce pomoc to masz to w glebokim powazaniu....

I jezeli ktos by sie nie zabral za to to wogole by nieruszyly zawody w MT....ktos musial zaczac dyskusje o przepisachm, a przeczytaj watek dokladnie to jest w nim mowa ze to byl zasys i jezeli beda zawody to tam sie ustali jakies zasady..
a tak pozatym to niechce mi sie z Toba gadac.....

a i sorki bo \zamiast odpisac, nacisnela mi sie edycja Twojego postu...

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 3:19 pm 

m-peter napisał(a):
Nie bede Ci tego udowadnial bo jestem tylko "nastoletnim krzykaczem" na tym forum. A poza tym nie widze sensu w klutniach z Toba czy kim kolwiek innym.
Pozdrawiam

Dlaczego jak ktoś już nie ma nic do powiedzenia to używa twierdzeń typu:
Nie chce mi się ....
Przecież ja nic nie wiem ...
Nie widze sensu ...
itp...

Nie wiem dlaczego podnosisz moje wypowiedzi do rangi kłótni, ja tylko zadałem grzecznie pytanie, no i się odrazu posypały się ataki z Waszej strony.

Bugi napisał(a):
wiesz co panie MCk.......... zastanow sie troche..... a lat mam wiecej niz 16 :mrgreen:
...

Troche szacunku, jak już chcesz pisać mój nick to pisz poprawnie mck
Bugi napisał(a):
Jak narazie to widze ze Ty i inni sa krzykaczami, bo jak ktos cos chce pomoc to masz to w glebokim powazaniu....

Możesz precyzyjniej ??
Bugi napisał(a):
I jezeli ktos by sie nie zabral za to to wogole by nieruszyly zawody w MT....ktos musial zaczac dyskusje o przepisachm, a przeczytaj watek dokladnie to jest w nim mowa ze to byl zasys i jezeli beda zawody to tam sie ustali jakies zasady..
a tak pozatym to niechce mi sie z Toba gadac.....

No prosze Bugi CUDOTWÓRCA dziękuje Ci za to że mogliśmy pojechać na zawody i w nich uczestniczyć. Raz jeszcze dziękuje ORGANIZATORZE Bugi.

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 3:19 pm 

m-peter, bugi = dzieci

Bugi: ojej.... buhehehe

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 3:26 pm 

Tymbryk napisał(a):
m-peter, bugi = dzieci

Przyznaje, jestem dzieckiem, moze na papierze juz nie, ale w rzeczywistosci nim jestem(nie wiem jak bugi :lol: ) i wcale sie tego nie wstydze 8) A kolega Tymbryk to nie jest dzieckiem? Nie bawi sie autkami :lol: Kazdy z nas, modelarzy jest troche dzieckiem.

mck(bo chyba tak jest poprawnie), nie chce kontynuowac tej rozmowy poniewaz nie widze w niej sensu(mzoesz sobie to komentowac jak tylko chcesz). Oboje mamy inne zdanie i oboje tego zdania bronimi.

Ty optymistycznym akcentem koncze odpisywanie na te posty, tlumaczcie sobie to jak chcecie, mam juz dosyc takich konwersjacji bo kiedys sam bylem gorliwym przeciwnikiem takiej wymiany zdan na tym forum.

Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 3:32 pm 

chłopcy chłopcy
skończcie tą przepychanke, ustalone jest że przepisy są dla zawodników i przez nich robione. jeśli ktoś ma jakieś sugestie to prosze podawać tylko bez wycieczek osobistych bo to zaśmieca forum a nic nie wnosi do sprawy.

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 3:42 pm 

Ponoć w każdym tkwi dziecko, tylko że w jednych tkwi a inni są dziećmi.

Myśle, że spokojnie można już kończyć ten temat a przepisy ustalą zawodnicy :)

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 3:53 pm 
-=ADA$=-

Ponoć w każdym tkwi dziecko, tylko że w jednych tkwi a inni są dziećmi.

Myśle, że spokojnie można już kończyć ten temat a przepisy ustalą zawodnicy :)

Wszyscy zawodnicy?? Jesli tak to w jaki sposob sie skontaktowac ze wszystkimi i wszystkim dogodzic?? Nie wszyscy, grupa trzymajaca wladze?? To dlaczego. A pozatym mowisz o przepisach jak bugi je robil nie bylo ani jednego zawodnika startujacego w polsce w klasie MT, bo takiej klasy nie bylo. Bugi zmajstrowal przepisy jak pomysl ktory trzeba omowic i dokladnie doszlifowac.

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 29, 2005 3:56 pm 

Troche szacunku, jak już chcesz pisać mój nick to pisz poprawnie mck

czesck bład :mrgreen:

Bugi napisał(a):

Możesz precyzyjniej ??

teraz to zaczeles robic z igly widly.....

No prosze Bugi CUDOTWÓRCA dziękuje Ci za to że mogliśmy pojechać na zawody i w nich uczestniczyć. Raz jeszcze dziękuje ORGANIZATORZE Bugi.

Coraz ciekawej sie rozmawia... :mrgreen:, a dalsza rozmowe sobie zostawie na po weekendzie... :wink:

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 98 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 3, 4, 5, 6, 7  Następna strona