Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn sie 17, 2026 11:05 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 21, 2005 8:59 pm 

Fan7a napisał(a):
Nie bierzemy LST poniewaz tata stwierdził ze nie chce brac udziału w zawodach a ja mam swojego Savaga wiec bede sie nim scigał :)
Ty pojedż LSt masz większe szanse o wile niż savem. Ale namów tate :D

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Cz kwi 21, 2005 9:09 pm 

niech nie bierze udzialow ale niech bierze LST kurde - a moze potem bedzie zalowac - pozatym jest mlodszy odemnie wiec niech sie poslucha STARSZEGO i bierze LST do bagaznika KURDE boo........ bo sie spotkamy !!!!!

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 22, 2005 4:54 am 

Wyruszamy do murowanej :D
Fan7 bierz LST to będziesz startował na dwa modele :)

Do zobaczenia na miejscu

Ostatnio edytowano Cz kwi 18, 2013 9:06 pm przez Maciej Bartoszek, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pt kwi 22, 2005 9:20 am 

Cześć,
zgadzam się z JanuszemC. Bierzcie wszystko co jeździ!!!! Po zawodach mozna spokojnie sobie wszyskim pojeździć. Będzie trochę ludzi w temacie i bedzie sie można wiele dowiedzieć. A przy okazji. może by zrobić małą giełdę rzeczy nie potrzebnych. jakieś części, ładowarki itp. Przywioźcie co macie.
Pozdrawiam i do zobaczenia w MG na Grand Prix MT
Olek

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 9:45 am 

No to chłopaki oczywiście mówie do tych co razem ze mną mieli przyjemność poczuć tą atmosfere zawodów - jak wam sie podobało bo dla mnie BOMBA.... Już sie nie moge doczekać następnych, mógłbym pisać dużo ale czekam bo może nowy temat ktoś założy odnośnie wrażeń i przebiegu całych zawodów w Murowanej, aha no i dziękuje osobom chyba najbardziej brał w tym udział w wypromowaniu Monsterów i włączeniu do zawodów Off-Road Michałowi Karpińskiemu no a potem nam samym którym się chciało taki kawał jechać do Murownej i zaprezentować nasze hobby, jeszcze podziękawania dla pana sędziego który z nami wytrzymywał, organizatorów, wszystkim którzy pomagali no i panu Norbertowi z Defeny za świetne Paliwo jakie można u niego nabyć, rywalowi na torze Januszowi dziękuje że miał ze sobą ten potężny zapas części w tym dla mnie te servo gazu no i następnemu rywalowi na torze z naszego teamu XtrEEm Maćkowi za klej który uratował moje kolanko Reviaka który podobnie jak Janusz miał Tira części no i Kubie i Jankowi co skakali przy moim Reviaku podczas finału i jescze jest tego do wymieniania ale powiem krótko - kto nie był niech przyjeżdża na następne zawody bo tego co tu sie działo w Murowanej nie doświadczy się na zwykłych spotkaniach...........Pozdro All

Marcin Jasiński

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 10:09 am 

Niech żałują ci któży nie byli świetna zabawa i wspaniała rywalizacja.
WIELKIE DZIĘKI dla Marcina, Kuby i Macika i ppozostałych co mi pomagali na serwisie za pomoć i oczywiście dla Janusza i sędziego.
niedługo będą fotki z zawodów na mojej stronce to będzie można sobie obejżeć

Ostatnio edytowano Pn kwi 25, 2005 11:33 am przez Winczewski Radosław, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 10:11 am 

Cześć
Impreza w Murowanej była SUPER. Wielkie gratulacje dla zwycięzców, podziękowania dla organizatorów i sędziego!!! Wielkie dzięki dla Janusza za nieprzebrane pokłady części zamiennych. Gdyby nie to finał wyglądał by skromniutko. Szkoda że następne zawody są w tym tyg. nie dam rady na nie pojechac. Chociaż widzę ze nie ma dużo zgłoszeń:)))
Ale przede wszystkim!!!! GDZIE SĄ FOTY I FILMY????
Jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie i atmosferę. Pozdrwiam Faceta w Rajtuzkach.
Olek

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 10:25 am 

powstał nowy temat w dziale "ocena imprez" prosze o wpisywanie swoich opini do tamtego działu

z góry dzięki!

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 10:42 am 

Michał Karpiński napisał(a):
powstał nowy temat w dziale "ocena imprez" prosze o wpisywanie swoich opini do tamtego działu

z góry dzięki!

ale tam nie kazdy ma dostep :)

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 10:57 am 

Bugi napisał(a):
Michał Karpiński napisał(a):

z góry dzięki!

ale tam nie kazdy ma dostep :)

Bo to jest dział dla zawodników a nie dla wszechwiedzących teoretyków :twisted:

Dla mnie zawody były rewelacyjne prawie cały czas w drodze powrotnej przegadaliśmy a temat naszych rozmów to byly oczywiście zawody.
Rewelacyna atmosfera, super ludzie, rywalizacja na maxa ja o niczym innym nie myśle jak tylko o następnych zawodach :)
Podziękowania wielkie dla organizatorów, super sędziego i dla wszystkich wspaniałych ludzi, którzy tam się znaleźli.
Ja chce więcej, częściej i dłużej :D

Maciej Bartoszek

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 10:57 am 

Mi rowniez sie bardzo podobalo chociaz urwalem kolo w biegu finalowym :D Dziekuje chlopakom z mojego teamu ze pomagali duchem, czesciami i narzedziami no i ze Marcin nas pieknie reprezentowal i wygral!

Januszowi nalezy sie nagroda fairplay za to ze rozebral cala swoja trackzille i rozdal na czesci rowniez i w mojej ofnie cos tam bylo :)

Do nastepnego razu!!!

A dla Amara mam urwany wachacz w prezecie ( On wie o co chodzi ) :D

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 11:22 am 

PROSZĘ DOPISAĆ TYCH KTÓRZY BYLI NA ZAWODACH DO ZAWODNIKÓW TAK ABY MOGLI PISAĆ NA FORUM W DZIALE OCENA IMPERZ. Mam taka prośbę aby wszyscy którzy byli na zawodach zmienili swój nick na imię nazwisko w celu lepszej identyfikacji kto jest kto. :wink:
DZIĘKI ZA TAK DOBRE KOMENTARZE, DZIĘKI WAM ZNACZNIE BARDZIEJ SIĘ CHCE TO ROBIĆ, BO JEST DLA KOGO. WYNIKI DZISIAJ PRZESŁAŁEM MARKOWI Z PROŚBĄ O UMIESZCZENIE NA STRONIE

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 11:34 am 

mck napisał(a):

Bo to jest dział dla zawodników a nie dla wszechwiedzących teoretyków :twisted:

Mi chodzilo o to ze wlasnie tylko zawodnicy tam maja dostep, aby znalesc sie w grupie zawdonikow na forum, trzeba w przynajmniej 2 roznych imprezach uczesniczyc......ale Michal wyszedl z wnioskiem o zmiane tej zasady....

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 2:12 pm 

olek20 napisał(a):
... Szkoda że następne zawody są w tym tyg. nie dam rady na nie pojechac. Chociaż widzę ze nie ma dużo zgłoszeń:)))
Ale przede wszystkim!!!! GDZIE SĄ FOTY I FILMY????
Jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie i atmosferę. Pozdrwiam Faceta w Rajtuzkach.
Olek

Taa za te rajtuzki to chyba bedziesz pamietal do konca zycia :DDDD fajne sa jak ktos chce kupic podobne to sluze linkami do sklepu :) mozna sobie obejrzec i wogole sa super cieple :) nic Cie nie zawieje i jeszcze jaki sexy look. :)))
A wracajac do tematu dopisze tak jak wyzej dziekuje Januszowi za wszelka mozliwa pomoc śrubki (trytytki sztuk dwie :)) ) ;) wszystkim ktorzy porzyczali mi grzałke :DD , dziekuje rowniez kierownikowi bagusa ktory w biegu finalowym reanimowal mojego savage ze mna i przekonywal ze jest sens walczyc !(przepraszam nie pamietam ksywki / imienia ;( ) + mlodemu zawodnikowi ktory zatargal moje autko na start i przecierpial te 3 minuty trzymania go w powietrzu. THX !! Co do zawadow uwazam za bardzo dobrze zorganizowane :) ! Troszku tymbrykowi ? zbesztalismy ofne ale chyba wszystko w ramach fairplay bylo :] savage to twarde bydle.. No i teraz oczywiscie naleza sie gratulacje tym ktorzy zajeli pudlo .. :] fotki i filmy wyladuja wczesniej czy pozniej .. wiec cierpliwosci :) Co do Nowego Sacza troszke za pozno doweidzielismy sie ze bedzie mozliwosc startu (dowiedzielismy sie dokladnie wczoraj..) wiec...
w 5 dni raczej sie nie uwine zeby tam pojechac (prosze nie sadzic ze klasa mt sie pokazala i zniechecila nic bardziej mylnego :).... no nic tyle jak na teraz :) pozdrowienia dla wszystkich uczestnikow ...

Tytuł:
PostNapisane: Pn kwi 25, 2005 7:14 pm 

Mam nadzieję, że mechanicy też dostaną status zawodnika na forum rc-auto bo i ja mam ochotę włączać się w dyskusje o odbytych imprezach.

Już wkrótce będą fotki i filmy z zawodów a będzie ich baardzo dużo dzięki:

Fan7a (2 miejsce MT sav25)
i jego mechanik:
Pył

Bo zabrali kompa na którego mogłem zrzucać zdjęcia i filmiki. Fan7a już dla mnie nagrał kilka cd. Jak je dostane natychmiast wrzucę na stronę.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona