dziś ciąg dalszy docierania ... 2 zbiorniki ... 1 proba odpalenia przed wyjazdem na parking pod domem - zaskoczył za 1 razem ... zgaszony ... jade na parking i co ?? a cuż innego mogło by sie stać - nie chce zapalić

mimo wielu prob nie udaje sie - silnik sie blokuje ... nie mam przy sobie nawet klucza do świec

no wiec nie ma innego wyjscia - wracam do domu szybkie rozgrzanie suszarką ... odpala na 1 razem ... teraz postanowiłem zagrzać go troche lepiej zeby nie było problemow z odpaleniem na parkingu. Chwila prawdy... jestem na parkingu ... proba odpalenia i co .....

PALI

no wiec zagrzewamy go wolną jazdą (4 zbiornik wiec jezdzimy juz na full przez chwile) wiec... jezdzimy 2sec full gaz i hamowanie... po kilku takich przejazdach temp. 255F odkrecamy troche wysokie ... po kilku rundkach temp spada do 220-230F wyjezdzam do konca zbiorniczek temp jest raczej stabilna - wacha sie w granicach 10F ale ogolnie jestem zadowolony ... poza 1 rzeczą ... nie wbija sie 2 no ale niestety wg instrukcji jeszcze na 4 zbiorniku nie powinna .. szkoda ... ALE

paliwko sie konczy wiec zalewamy 5 zbiornik i teraz zaczyna sie zabawa 3 sec płynnego dodawania gazu i 2 sec na full i zaczyna wbijac sie 2 bieg

ekstra brzmienie

i tak w kolko przez cały zbiornik - gdy skrzynia wrzucała 2 bieg zaczynałem hamować
Na koniec jeszcze troszke podsumowania i pare słów o zawieszeniu ... więc tak : REVO jest cholernie prostym modelem do docierania poza tym ze jezeli jest zimny to sie blokuje - ale po rozgrzaniu suszarką problem znika - bardzo szybko i przyjamnie sie go dociera . Zawieszenie ... po zmianie spręzyn przednich na seryjnie zamonowane - tylne(zielone) mozel zachowuje sie na zakrętach o niebo lepiej niz przy poprzednim ustawieniu - nie jest jeszcze idealnie ale sądze że jezeli pobawie się jeszcze z ustawieniami to dojde do perfekcji ...
i to by było na tyle ... uff kolejny długi post
POZDRAWIAM