Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pn maja 18, 2026 7:25 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 19, 2004 12:27 pm 

Kup moje, razem z truckiem :wink:

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Śr maja 19, 2004 1:11 pm 

Kuba napisał(a):
Kup moje, razem z truckiem :wink:

hmm..... same koła to bym kupił :) tak szperałm na ebay i znalazłem oponki po ok.12 $ za 2 szt (czerwone http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 78223&rd=1 ) i felgi po ok 27$ (tylko nie wiem czy to 2 czy 4 szt,ale chyba 4 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... eName=WDVW )

a Tu jest caly kpl. za tyle to mysle ze bym kupił :) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... 82367&rd=1

I jedno pytanko ile koszty wysyłki do polski :?: :?:

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 20, 2004 8:37 am 

co do wielkosci to nie wiem , a 17mm to szesciakont na ktory zakladasz koło :)

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 20, 2004 8:46 am 
-=ADA$=-

te z MP wchodza bez problemu o ile wiem ( i to sa jedne z wiekszych kol), a problem to nie to ze obcieraja tylko ze sprzeglo sie meczy, z racji wysokiego przelozenia. A przesylka powinna byc w granicach 80-100 pln, sprawdz mniej wiecej ile waza i sprawdz na stronie www.USPS.com

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 20, 2004 10:04 am 

a nie wiesz jakie przelozenia ma Monster Pirate tzn. zebatka na silniku, srodkowym dyfrze i przednim/tylnym jakie zebatki ma :?: juz wiem ile te kólka by mnie kosztowały (ten kpl. co dalem link) juz z przesyłka do polski :wink: tylko czekac na kase i brac :wink:

p.s

Napisz mi na priv lub GG co by nie smiecic w temacie co ustaliliscie w muzeum :?:

PostNapisane: Cz maja 20, 2004 11:20 am 

Witam
Cos wiecej o tej ofnie mozesz napisac?
Dlaczego ja sprzedajesz skoro dopiero ją dotarles?
Jakie sa koszty wysylki z Chicago do Polski i jak dlugo taka przesylka by szla?
Pozdrawiam

Tytuł:
PostNapisane: Cz maja 20, 2004 11:23 pm 

Auto kupilem prawie dwa lata temu i jezdzilem nim moze ze dwa razy. Niestety mieszkam w srodku miasta i nie ma tu za bardzo miejsca zeby jezdzic truckiem. Od tego czasu auto lezalo w pudelku, silnik byl zalany olejem. Te zdjecia sa sprzed dwuch tygodni, odpalilem silnik i chodzi bardzo dobrze. Chce go sprzedac bo potrzebuje kase na jakies dobre regulatory do elektrykow.
Jesli ktos nie widzial to tutaj jest wiecej zdjec auta http://home.earthlink.net/~kubapl/images/truck/.
To jest Ofna Monster Pirate - kit, byl prawie caly zlozony, musialem tylko zalac amortyzatory i zamontowac jakies drobiazgi. Auto ma jeden bieg, silnik Ofna .21 Hyper Turbo z szarpanka. Mam do niego dwie niepomalowane karoserie. W aucie jest zamontowane standardowe servo do gazu, nie ma serva do ukladu kierowania. Jest bateria 1100mAh nimh do odbiornika i kabelki z wlacznikiem. Mam do niego instrukcje i wszystkie akcesoria, ktore byly w pudelku.
Co do wysylki to nie mam doswiadczen z USPS, wysylalem kilka razy przez firme Polamer, tutaj masz cennik uslug http://www.polamerusa.com/cennik.asp, sa dwie opcje, paczka lotnicza (idzie okolo tygodnia) i morska (okolo 5 tygodni). Sam truck wazy jakies 5 kg (11 lb) + pewnie jakis kilogram (za opakowanie i akcesoria).

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 10:27 am 
-=ADA$=-

przesylka wyjdzie (lotnicza) okolo $45, a on nie ma dyfra na srodku tylko stale przeniesienie napedu, a nie pamietam jaka jest zembatka, sprawdze, ale jakas kosmicznie duza, nie zdziwilbym sie gdyby cos w okolicach 56-60 zembow, a nicnie ustalilismy, koles nie przyszedl- lipa!!
sprawdzilem, ma 66 zembow, jak chcesz na cos takiego przerabic, to trzeba podniesc troche mocowanie centralne ( takie podkladki sa) i gorne usztywnienie tegoz mocowania, bo inaczej nie wejdzie zembatka

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 10:51 am 

szkoda ze nic nie ustaliliscie, a co do przeróbki to widze ze duzo trzeba by przerabiac, chyba kupie tylko bude Hummera i zaloze, a kola zostana z buggy :) i bedzie takie dziwne cos, bo tak sobie mysle ze jak zaloze duze kola to mi model strasznie zmuli i to jezdzic nie bedzie chcialo .... może kiedys dokupi sie te koła z ofny do studium trucka :)

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 9:16 pm 

Wziąlbym ten model ofny ale 250$ + koszty wysylki to troszke duzo dla mnie.Mozna cos jeszcze wytargowac? Nie znam sie na tych modelach dobrze ale ma jeden bieg z tego co widze odpalanie na szarpaczke a inne modelu juz te rzeczy maja zmienione.Ale i tak jestem zainteresowany!!!!!! To bylby moj pierwszy monster!!!!

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 10:23 pm 
-=ADA$=-

ALE, tutaj jest szarpanka, ale mozna latwo przejsc na roto ( zestaw dostepny), nie ma problemu ze slizgajacym lozyskiem jednokierunkowym, mam nowsza wersje tego silnika, i nigdy nie slizgalo. A pozatym to bardzo dobra cena, moze troche duzo bo bez aparatury, ale pozatym to calkiem niezle.

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 10:43 pm 

Ada$ czyli polecalbys ten model dla kogos poczatkującego w monsterach tak jak ja? Tam jest silnik 3,5cm? Pojezdze nim juz troche? Jaka on predkosc moze osiągac? :D

Tytuł:
PostNapisane: Pt maja 21, 2004 10:55 pm 

Samochod oddalem tydzien temu w komis do sklepu modelarskiego i narazie poczekam czy mi go tam nie sprzedadza (jeszcze nie wiem czy go juz wystawili bo mieli troche uzywanych modeli na polce).
Jesli bys byl ewentualnie zainteresowany to moge sprobowac zalatwic jakies uzywane proste radio za okolo 25$ i jakies servo, sprzedalbym po kosztach.
Ten truck podobno jezdzi tak szybko jak seryjny Tmaxx.

Tytuł:
PostNapisane: So maja 22, 2004 7:45 am 
-=ADA$=-

dla scislosci jezdzi troszke wolniej ( okolo 506 mph wolniej) ale jest doskonaly jako pierwszy monster z racji tego ze jest na platformie buggy - bardzo dobrze sie prowadzi, jest niesamowicie wytrzymaly, a silnik ktory jest w srodku jest bardzo trwaly, przez swoj przelalem juz ponad 6 L paliwa, i sprezanie jest swietne, dopiero teraz zaczal pracowac luzniej, czyli calkowicie sie dotarl

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 33 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3  Następna strona