Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Pt kwi 03, 2026 12:59 am

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ] 
Autor
 Tytuł: Przeprosiny...
PostNapisane: Wt cze 21, 2005 1:03 pm 
Raflee

Wiem ze to nei powino byc w tym temacie, ale chyba osoby do ktorych bede psial glownie ten zytaja, wiec prosze o wyrozumialosc ;)

Niedawno wyszlo tak ,ze dosc mocno poklucilem sie z Mackiem Bartoszkiem i Jakubem Mazurem... niestety tego dnia podnioslo mi sie torche cisnienie jak czytalem "wymiane" postow w sprawie dyfra srodkowego... ale to juz dluzsza historia... niestety pozniej napisalismy co napisalimy i chcialem Was za to bardzo przeprosic. Niestety ja to wszystko zaczolem, bo juz porpstu nei wytrzymalem a teraz zaluje... mam nadzieje, ze mnei rozumiecie. Wkazdymrazie mam nadzieje, ze pogadamy na nastepnych zaowdach tereniakow.

Pozdrawiam
Raflee

Bugi:
Ja ten watek zamkne, tak profilaktycznie, jezeli chcecie pogadac (tzn Maciek, Kuba i Rafał) to piszcie sobie privy

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 1 ]