Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Cz kwi 02, 2026 8:00 pm

Autor
PostNapisane: Śr paź 13, 2010 6:23 pm 

Jako, że koła które dostałem do e-maxxa sa dość zniszczone i pewnie niedlugo sie rozleca postanowiłem sie rozejżeć za jakimiś nowymi do mojego maxxa jednak zależy mi na kołach do Bashu czyli skoki, podjazdy zjazdy po nierównym terenie a więc chciałbym mieć jak największy balon by pomóc troche zawiasowi zamortyzowac skok ale bardzo mało jest kół o wiekszym balonie (a co za tym idzie i wieksza średnica całego koła) niz standardowe koła E-maxxa które mam tak więc prosze o jakieś propozycje koł do zastosowań , które napisałem wyżej. koła moga być na hex zarówno 14 jak i 17
z góry dzieki

P.S. zainteresowały mnie koła od modelu MTA-4 firmy Thundertiger (lub jak kto woli TA MGT) jednak nie wiem czy one będa pasowac na wachacz do e-maxxa , może ktoś ma takie koła i mógłby mi je zmierzyć , tzn srednica felgi wewnętrzna , srednica koła i szerokość

nie chcialem zakładac nowego tematu dlatego zmieniłem ten :)

Ostatnio edytowano Cz paź 21, 2010 10:46 am przez Daniel-88, łącznie edytowano 3 razy

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

PostNapisane: Śr paź 13, 2010 9:07 pm 

serwo dobre polecili,jednak jesli operujesz taka kasa a nie inna to mozna za 150zl znalesc uzywki jeszce lepszych serw niz hites 985mg.Druga sprawa do tego wszystko co masz moze Ci brakowac do dobrego bashu jeszce 2 eleemntow.Mowie tutaj o wierzach amortyzatorow,przydaloby sie je wymienic na wierze rpma(mam takie w sumie na sprzedaz ewentualnie) oraz mozna pokusic sie o inne amorki.Mi czesto gial sie shaft-szpilka.Co prawda zawsze ja prostowalem i smigalem dalej ale jednak bylo to meczace troche.Wierz jak se polamie to juz nic z nia nie zrobisz.To jest oczywiscie tylko moja opinia jako posiadacza rowniez emaxxa.

PostNapisane: Śr paź 20, 2010 9:33 pm 

Jako, że koła które dostałem do e-maxxa sa dość zniszczone i pewnie niedlugo sie rozleca postanowiłem sie rozejżeć za jakimiś nowymi do mojego maxxa jednak zależy mi na kołach do Bashu czyli skoki, podjazdy zjazdy po nierównym terenie a więc chciałbym mieć jak największy balon by pomóc troche zawiasowi zamortyzowac skok ale bardzo mało jest kół o wiekszym balonie (a co za tym idzie i wieksza średnica całego koła) niz standardowe koła E-maxxa które mam tak więc prosze o jakieś propozycje koł do zastosowań , które napisałem wyżej. koła moga być na hex zarówno 14 jak i 17
z góry dzieki

P.S. zainteresowały mnie koła od modelu MTA-4 firmy Thundertiger (lub jak kto woli TA MGT) jednak nie wiem czy one będa pasowac na wachacz do e-maxxa , może ktoś ma takie koła i mógłby mi je zmierzyć , tzn srednica felgi wewnętrzna , srednica koła i szerokość

PostNapisane: Cz paź 21, 2010 1:33 pm 

W kwestii kół godne polecenia są z pewnością 40'stki pro-line np. Masher, Moab czy Big Joe. Felgi wiadomo - też 40'stki (zdarzają się z hexem 14 i 17). Ludzie bardzo często używają ich do bashu i to nie byle jakiego :twisted: . Jeśli chodzi o koła z MGT to dają rade, ale pierwsze słyszę, żeby ktoś chciał mieć balonujące koła :shock: . No i ten hex 14mm potrafi sie rozwiercić ... Jeśli nadal chcesz, to jak będę w domu to je zmierze. Btw mógłbym odsprzedać używane amortyzatory pro-line Powerstroke pod E-maxa, Mgt (zapraszam na PM).