Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr kwi 29, 2026 6:48 pm

Autor
PostNapisane: N maja 29, 2011 11:31 am 

Witam. Chcę zamienić na off-road elektryk, petrol, nitro lub sprzedać. Z auta jestem zadowolony ale nie mogę nim jeździć bo zwyczajnie nie mam gdzie. Jedyne miejsce w okolicy to moja ulica o szerokości paru 4 kroków więc lekki skręt i już kraksa, nie chcę katować go więc wolę zamienić i jeździć gdzieś w terenie.
Całe podwozie było dopiero wymieniane na NOWE i auto przejechało 2 razy, więcej nie chcę bo boję się o krawężnik, wolę by pozostało w 100% sprawne.

W zestaw zostało włożone dużo pieniędzy.

1. Podwozie z wymienionymi łożyskami na aluminiowe, aluminiowy wał, amortyzatory, mocowanie silnika, radiator itp. Gąbkowe zderzaki z przodu i tyłu, bardzo dobrze się spisują :)
2. Silnik Castle Creations 7700kv co daje autku niesamowitego kopa!
3. Regulator GM Genius Sport 80R z wentylatorem + programator (zapomniałem umieścić na zdjęciach)
4. Aparatura Hobby King 2.4Ghz + dodatkowy odbiornik ale raczej uszkodzony (nowy zamocowany w autku, stary na zdjęciach z częściami)
5. Akumulator jest zaizolowany czarną taśmą izolacyjną więc nie wiem dokładnie jaki ale na 95% Turnigy 4500mah
6. Buda BMW w nie najlepszym stanie, raczej do treningów a nie pokazów.
7. Multum opon i felg! Do driftu, rally i inne, po prostu full zestaw na każde warunki i każdego stylu jazdy.
8. Multum części zapasowych, ktoś jakby chciał to pewnie złożył by z tego kolejne podwozie i jeszcze by zostały części na zapas. Ktoś kto często robi kraksy będzie miał zapas części na długi czas bez potrzeby kupna, tak ja się zabezpieczyłem na moją ulice i chyba nie potrzebnie skoro teraz wymieniam, no ale trudno. Jest wiele zwrotnic i innych elementów które są najbardziej narażone.
9. Model kupiłem przerobiony na drift, i ja wróciłem do standardu więc na jednym zdjęciu widać bardzo solidny mechanizm różnicowy czy jak to się tam nazywa to driftu jak nowy. Więc każdy może wybrać jaki styl jazdy preferuje.
7. 1/3 buteleczki oleju do amortyzatorów.
8. Podstawka do modelu ręcznej roboty, z podkładkami antypoślizgowymi z jednej i z drugiej strony. Opony nie dotykają podłoża więc idealne do testowania napędu.
9. Tamyia TLU-01 czyli moduł do oświetlenia karoserii (widać to na zdjęciach z karoserią oraz ślady taśmy po mocowaniu diod itp).
10. Oryginalny karton.

Jedyne co bym dał do wymiany to chyba zębatkę odbierającą, możliwe że wał bo ma chyba luzy, ale nie jestem profesjonalnym modelarzem więc się nie wypowiadam za bardzo. Antena w nadajniku się złamała więc przyklejone klejem na ciepło i się trzyma, nie przeszkadza to.

Zdjęcia (przepraszam za jakość ale musiałem z telefonu):

https://picasaweb.google.com/1148021112 ... directlink

GG: 5569666 lub modsgta@gmail.com

GG:5569666

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość