Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest So cze 13, 2026 8:22 pm

Autor
PostNapisane: Śr sie 08, 2007 9:56 pm 

Witam.

Dawno dawno temu bawilem sie w spalinowe modele na uwiezi, ale ostatnio naszlo mnie na modele jezdzace.
Poniewaz niebardzo chce uszczuplic budzet (nie wiem jak bardzo mnie temat wciagnie), wpadlem na szatanski pomysl:
Zamienie PDA, czy tam inne XDA lll (nie wnikam, link do allegro ze specyfikacja - http://allegro.pl/item212828587_audiovo ... _mhz_.html ).
W komplecie kabel synchronizacji/ladowania + karta SD WiFi... Koszt samej karty to ponad 200zl. Oczywiscie sterowniki do karty sa.

Rysik oczywiscie zgubilem - niestety u mnie to norma. Pokrowiec jest - nie udalo sie zgubic ;)
Palm oczywiscie sprawny, na pokladnie Windows Mobile 2003, procek 400MHz... Mialem zamiar dokupic GPS bluetooth, ale przeszlo mi ;)
Sprzet bez obic, zadrapan - wyswietlacz ma kilka niewidocznych rys (przynajmniej jak jest wlaczony).
Baterie raz otwieralem, bo zgubilem ladowarke a mialem bardzo wzane dane - musialem podladowac i skopiowac na PC. Trzyma sie jak powinna - nie wypada. Nie pamietam ile akku "trzyma", ale kilka razy krecilem filmy przez weekend - dal rade ;)
Oczywiscie wszystko zalezy od wielu czynnikow: Korzystanie z wifi, podswietlenie, sluchanie muzyki itp.

Dobra zabawka dla ludzi lubiacych bawic sie w warchalking i wardriving ;) Osobiscie biegalem po warszawie i spisywal sie wysmienicie.

Na co zamienie ? Lodke mam, samoloty i heli mnie raczej nie interesuja... Chetnie przygarne cos sprawnego - JEZDZACEGO. Elektryk czy spalina - nie ma znaczenia... Najlepiej cos co da rade na lesnych sciezkach. Wybredny w sumie nie jestem...

Po prostu mi sie znudzil, a komus moze sie przydac.
Wiadomo - najlepiej "z reki do reki", ale to nie jest nie do obejscia ;) Zawsze mozna posilkowac sie kurierami i w ich obecnosci pomacac temat wymiany.

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość