Forum serwisu RC AUTO
  * RC AUTO    * e-mail do ADMINA    * FAQ    * Szukaj   * Użytkownicy
* Zaloguj   * Zarejestruj
Teraz jest Śr kwi 29, 2026 12:47 pm

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor
 Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 08, 2004 10:49 pm 

przepraszam za lamerskie pytanie ale co to jest QD bo tak duzo o tym ale co to jest to ja nie wiem czy to cos takiego jak najtansza wersja?? taka zabaweczka a nie model ?? (jestem poczatkujacy i dopiero sie wkrecam w to wszytsko :))

Zobacz profil Wyślij prywatną wiadomość  

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 08, 2004 11:11 pm 

rzepak napisał(a):
przepraszam za lamerskie pytanie ale co to jest QD bo tak duzo o tym ale co to jest to ja nie wiem czy to cos takiego jak najtansza wersja?? taka zabaweczka a nie model ?? (jestem poczatkujacy i dopiero sie wkrecam w to wszytsko :))

QD jest skrotem od Quick Drive co mozna przetlumaczyc, ze model jest po wyjeciu z pudla szybko gotowy do jazdy. Oczywiscia QD jest odmiana RTR ale oprocz tego co ma RTR w zestawie tez jest akku oraz ladowarka itp... Po prostu wszystko co trzeba. Modele z serii QD zostaly zapoczatkowane przez firme Tamiya i jest to najnizszy z dostepnych na rynku typow modeli. Sa one najtansze ze wszystkich i niestety tez najslabsze. Zestaw QD z Tamiya kupisz spokojnie za 300-350PLN. Od razu mowie, ze lepiej wydac trzy stowki wiecej i kupic TT-01 lub TL-01 w wersji RTR (XB).

Tytuł:
PostNapisane: Pn lis 08, 2004 11:32 pm 

promian napisał(a):
Zestaw QD z Tamiya kupisz spokojnie za 300-350PLN. Od razu mowie, ze lepiej wydac trzy stowki wiecej i kupic TT-01 lub TL-01 w wersji RTR (XB).

QD 300-350 zł chodzi o nówkę?? a te 3 stówki więcej to może przeczekam do sezonu bożego narodzenia i sie zgarnie te 3 stowki wiecej :)

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 09, 2004 12:03 am 

poleć mi w takim razie jakieś niezłe auto dla początkującego za cos w granicach 600-700...może byc używka...

Tytuł:
PostNapisane: Wt lis 09, 2004 7:34 pm 

Mam do sprzedania TL-01 po pełnym dopuszczalnym dla klasy Top-Stock tuningu. Startowałem nim jesienią 2003 i trochę na hali tego roku. Model sprzedaję za 500 zł. Nie ma on serw oraz aparatury. Dodaję jeden pakiet 2400. Jak kupisz używaną aparaturę do zamkniesz się w kwocie 650-700 zł.Będę na zawodach w Łodzi.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 20 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2